Szülők! Melyiknél lennétek mérgesebbek? Ha kiderülne, hogy a kamasz gyereketek minden hétvégén berúg, vagy ha minden hétvégén betép?
pipa, vizipipa = cigizés
azt elhiszem h nehezen bírta 10 napig, az teljesen más
fogjátok már fel, hogy az alkohol, nikotin és a koffein is drog :D
"bebasztam, de drogot semmi kép" és hasonlót fejezzétek be
nameg hány olyat hallani, hogy részegen hazamegy, és kiírtja a családját? :D
a fűben lévő cbd alapvetően lehetetlenné teszi, hogy erőszakos legyél, miközben benned van a cucc.
Szóval te végülis eldöntötted hogy drogozni jobb mint inni.. de azért feltetted a kérdést.. és mikor én (vagy bárki más) azt mondom hogy inkább berúgók de semmikép nem drogozok akkor hülye vagyok mert ...
Okcsáá...!:'D
Neked meg mi bajod van? Szívj nyugodtan füvet, mindenki leszarja,. hogy mekkora szerencsétlen vagy. Ha téged az tesz boldoggá, hogy egyik hétvégén sem tudsz magadról és szüleid meg aggódhatnak érted akkor tedd.
Egyébként hány éves vagy? Viselkedésed alapján max 10, de egy 10 éves még nem olyan hülye, hogy drogozzon. Kb 14 lehetsz.
ez nem vélemény, ez tény. az már nem az én hiányosságom, hogy ilyen kevés ésszel áldott meg a jóisten.
amíg a füvet elítélitek, fogadjunk, hogy azért lecsúszik nektek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!