Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Ti mennyi zsebpénzt...

Szülők! Ti mennyi zsebpénzt adok egy 14 éves fiúnak egy hónapra?

Figyelt kérdés
2012. okt. 15. 20:49
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
56%
20.000ft adok neki
2012. okt. 16. 18:02
 12/29 anonim válasza:

17/f vagyok, nén nem kapok, mert dolgozok.

de 14 évesen kb havi 5 ezret kaptam.

2012. okt. 16. 22:54
 13/29 anonim ***** válasza:
Én nem kapok zsebpénzt.
2012. okt. 17. 19:37
 14/29 anonim válasza:
80%
1-2 ezer forintot adnék neki,hogy érezze a súlyát,ha elkölti hülyeségre,akkor nincs több.Szerintem kell nekik valamennyi,hogy megtanuljanak bánni a pénzzel.Ha mindig csak kap amikor kér valamire nem fogja tudni mi mennyibe kerül,és természetes lesz neki,a MINDIG VAN érzés.
2012. okt. 18. 09:13
 15/29 masni1 ***** válasza:
78%
Én szülőként 2000 Ft-ot adnék havonta. Ezen meg lehet tanulni a pénzzel bánni. Ha mindenre kér a gyerek, azt hiszi a forrás végtelen. Ja és akkor a szülő dönti el, hogy amire kér, azt megveheti-e. 14 évesen egy fagyinál, vagy a valakinek adandó rózsánál ne már a szülő döntsön........
2012. okt. 18. 16:05
 16/29 anonim ***** válasza:

14 éves vagyok (lány) és sosem kapok zsebpénzt,megkapok mindent amire csak szükségem van(alapvető dolgok).

Honnan fogod tudni hogy nem hülyeségekre és ártalmas dolgokra költi azt a pénzt,pl 2 kartondoboz energiaital a haverokkal?

aztán majd lesheted a 2 ezer forintjaidat havonta,pláne hogyha elkényztetitek többet fog kérni,de te tudod.....

2012. okt. 19. 15:44
 17/29 anonim válasza:
Napi 400Ft
2012. okt. 20. 08:41
 18/29 anonim válasza:

Én anno nem kaptam zsebpénzt, de szülinapra, névnapra, búcsúra kaptam mindig X összeget a nagyszülőktől. Szülőktől nem, az anyám csak főzött, mosott és takarított rám (meg most is), meg akkoriban még többnyire ő vásárolta a ruháimat. Én meg vettem egy kis édességet, pár kalózkodni való CD-t/DVD-t, vagy fejlesztettem a gépemet, festéket vettem, stb... Most már szinte mindent magamnak vásárolok, ruhától kezdve alkatrészig és könyvekig, sulis dolgokat is többnyire én fizetem, anya csak a háztartást vezeti (ami valljuk be sokkal drágább mulatság). Karácsonyra pont ezért kérek használhatatlan ajándékok helyett pénzt. Azt akarom megvenni, amire valójában szükségem van. Ha nem pénzt kapnék, nem lenne semmim, amit használni tudnék...

17/L

2012. okt. 20. 12:53
 19/29 anonim válasza:
Én nem kapok konkrétan de ha van úgyis adnak. Amúgy meg inkább kérek ha kell valamire pl : könyv, mozi, újság...
2012. okt. 20. 16:04
 20/29 anonim ***** válasza:
16%

Minek kéne zsebpénz, ha van kaja-pia-szeretet nálunk? Ha kéne vmi úgyis szólok szüleimnek, ők meg vmiért cserébe megadják a kért cuccot. Egyébként meg régebben volt, hogy

ötösért kaptam 500 Ft-ot, négyesért 100-at, hármasért semmit , kettesért én adtam 100-at, 1-esért meg 500-at adtam. 14/F

2012. okt. 21. 09:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!