Szülők! Ti mennyi zsebpénzt adok egy 14 éves fiúnak egy hónapra?
17/f vagyok, nén nem kapok, mert dolgozok.
de 14 évesen kb havi 5 ezret kaptam.
14 éves vagyok (lány) és sosem kapok zsebpénzt,megkapok mindent amire csak szükségem van(alapvető dolgok).
Honnan fogod tudni hogy nem hülyeségekre és ártalmas dolgokra költi azt a pénzt,pl 2 kartondoboz energiaital a haverokkal?
aztán majd lesheted a 2 ezer forintjaidat havonta,pláne hogyha elkényztetitek többet fog kérni,de te tudod.....
Én anno nem kaptam zsebpénzt, de szülinapra, névnapra, búcsúra kaptam mindig X összeget a nagyszülőktől. Szülőktől nem, az anyám csak főzött, mosott és takarított rám (meg most is), meg akkoriban még többnyire ő vásárolta a ruháimat. Én meg vettem egy kis édességet, pár kalózkodni való CD-t/DVD-t, vagy fejlesztettem a gépemet, festéket vettem, stb... Most már szinte mindent magamnak vásárolok, ruhától kezdve alkatrészig és könyvekig, sulis dolgokat is többnyire én fizetem, anya csak a háztartást vezeti (ami valljuk be sokkal drágább mulatság). Karácsonyra pont ezért kérek használhatatlan ajándékok helyett pénzt. Azt akarom megvenni, amire valójában szükségem van. Ha nem pénzt kapnék, nem lenne semmim, amit használni tudnék...
17/L
Minek kéne zsebpénz, ha van kaja-pia-szeretet nálunk? Ha kéne vmi úgyis szólok szüleimnek, ők meg vmiért cserébe megadják a kért cuccot. Egyébként meg régebben volt, hogy
ötösért kaptam 500 Ft-ot, négyesért 100-at, hármasért semmit , kettesért én adtam 100-at, 1-esért meg 500-at adtam. 14/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!