Mennyi pénzt kérhetek a szülőktől hogyha nem kapok sosem zsebpénzt? Lent.
A minap láttam egy kérdés amiben leírták tinik, hogy mennyit kapnak havonta.
Én csak születésnapomra szoktam kapni, illetve karácsonykor, névnapkor. De ez így letudódik, december, januárban. Szóval máskor nem is kapok. Nem állunk anyagilag rosszul, de nem tudom mennyi lehet az az összeg ami nem lenne sok, hogyha kérnék havonta.
az én időmbe reális volt a heti egy 1000-es vagy havi 4000!
Amúgy meg rakd össze a 2 kezed,hogy kapsz valamit szülinapodra....más kölök,még az sem...
Tudom nem vígasztal,de ne legyél telhetetlen!
Ha valamire vágsz vagy buliba kell vagy akarsz venni magadnak valamit, akkor kb 4-5 ezer a normális szerintem.
Én kb amikor még a szüleimnél éltem akkor havonta kaptam 4-5 ezer forintot ami apró összegyűlt. Természetesen most is kapok valami pénzt de legtöbbször nem fogadom el mert van saját keresetem és abból kb telik mindenre amire szükségem van.
Én sem kapok zsebpénzt, max ha azt mondom anyumnak, h kell vmi a boltból, adjon rá pár százast, akkor ad, vagy vesz nekem, esetleg tesz a telómra, de konkrétan pénzt nem nagyon szokott adni.
15/L
én 14éves vagyok. Nem kapok zsebpénzt de nincs is szükségem rá, mert ha kell vmi azt úgyis megveszik vagy adnak rá pénzt.
A nagymamáktól és unokatesóktól szoktam szülinapra, karácsonra...stb.-re kapni pént. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!