Mért vagyok ilyen különc 13 éves?
Mért vagyok ilyen különc? Minden normális 13 éves lány bulizik, lóg az iskolából, 8.-os pasikkal jár és csókolózik, cigizik, piál. Én pedig (amíg volt suli) gőz erővel tanultam, nem jártam el sehova (persze a barátnőimhez, meg haverokhoz igen) , nem cigizek, nem is piálok. Sokszor szoktam Anyukámnak segíteni, főleg mosogatok, meg porszívózok. Igaz sokszor veszekszem a szüleimmel, meg a hugommal, de ez minden "normális" kamasszal így van! És például ha veszekedtem Anyukámmal, nem biztos hogy rögtön,de még azon a napon bocsánatot kértem tőle!
Sokat olvasok. Pl. most a kőszívű ember fiai-t is egy hónap alatt kiolvastam! Más 13 éves pedig még a sulikezdésre se olvassa ki! Most 6.-os voltam, és szerencsére felvettek egy gimnáziumba. Sokkal jobban szeretek segíteni anyunak, mint (pl.) gépezni. Ez se tudom mért van.
Normális ez mai 13 éves tinitől?
15:10es :D
a stréberség azt jelenti h nyalok a tanároknak amit meg egyáltalán nem csinálok xD
szomoru hogy vannak még ilyen emberek :S:D
A válasz megírásának időpontja: 2010-01-05 08:10
Na kb én is így vagyok.
Szoktam gépezni de nem sokat, iskolában néha beszélek barátommal játékokról meg filmekről(no meg ami történt velünk tegnap) erre a többiek elkezdik mondogatni hogy: kockák!!!!! Máskor ülök a padban s mikor a mellettem ülő kap egy 5-t én meg 3-t akkor elkezdi mondani hogy:ennyi te b**i csicska! Nem tudom megérteni mitől lettek ilyen idióták 8-os létükre (7-ig minden normális volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!