Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mért vagyok ilyen különc 13 éves?

Mért vagyok ilyen különc 13 éves?

Figyelt kérdés

Mért vagyok ilyen különc? Minden normális 13 éves lány bulizik, lóg az iskolából, 8.-os pasikkal jár és csókolózik, cigizik, piál. Én pedig (amíg volt suli) gőz erővel tanultam, nem jártam el sehova (persze a barátnőimhez, meg haverokhoz igen) , nem cigizek, nem is piálok. Sokszor szoktam Anyukámnak segíteni, főleg mosogatok, meg porszívózok. Igaz sokszor veszekszem a szüleimmel, meg a hugommal, de ez minden "normális" kamasszal így van! És például ha veszekedtem Anyukámmal, nem biztos hogy rögtön,de még azon a napon bocsánatot kértem tőle!

Sokat olvasok. Pl. most a kőszívű ember fiai-t is egy hónap alatt kiolvastam! Más 13 éves pedig még a sulikezdésre se olvassa ki! Most 6.-os voltam, és szerencsére felvettek egy gimnáziumba. Sokkal jobban szeretek segíteni anyunak, mint (pl.) gépezni. Ez se tudom mért van.

Normális ez mai 13 éves tinitől?

2009. aug. 6. 20:25
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
63%

Nem vagy különc, csak egy kicsit mamakedvence. Lehet lepontozni. Tessék!

Én is jól tanulok(év végi átlagom 4,8volt),elég elit gimibe vettek fel.Segítek is. De este eljárok bulizgatni,akárki akármit is mond. A világ eléggé felgyorsult, 18 évesen már nem tudok gyerekként bulizni.Hát most kell kipróbálni.[Az elét rövid, nem tudod hogy melyik pillanatban fogsz meghalni, ezért mindent ki kell prbálni)

2009. aug. 7. 23:46
 12/32 anonim ***** válasza:
Aki a Te viselkedésedet nem tartja normálisnak, azzal nem foglalkozz!!! Keress hasonló gondolkodású barátokat/barátnőket!!! Maximális tiszteletet és megbecsülést érdemelsz!!! Nagyon kevesen képesek beismerni a hibájukat és bocsánatot kérni!!! Mint, ahogy írtad, ha Te véletlenül megbántod, Anyukádat, beismered és bocsánatot kérsz!!! Bárcsak mindenki ilyen lenne, mint Te!!! Sokkal boldogabbak lennének az emberek!!! Nem lenne ennyi baj a világban és a családokban!!! A tegnapi 07:54-es, 07:57-es és 08:46-os válaszoló vagyok.
2009. aug. 8. 11:14
 13/32 anonim válasza:
ÓRIÁSI hülyeséget írtál azzal h a NORMÁLIS gyerekek piálnak... ez nem így van és te ezt normálisnak hívod??? én is olvasom a kötelezőket és nem tartanak hülyének meg különcnek sőt már az egész országban úgy van h hülye aki nem tanul istenem ez nagyon felidegesített mert egyáltalán nem így van.amúgy úgy Ha úgy is volna h vkik piálnak cigiznek szeretnél beilleszkedni??nem hiszem:@
2009. aug. 8. 12:07
 14/32 anonim ***** válasza:

Te sokkal boldogabb és kiegyensúlyozottabb ember leszel, mint ők!!!

Én is ilyen szempontból különc vagyok, bár már 30 leszek. Sosem ittam, sosem drogoztam, buliba is néha jártam csak. Aztán mikor dolgozni kezdtem , jött a cikizés, hogy miért nem iszok a munkahelyi bulikon, de majd meglátom, hogy fogok... hát nem szoktam rá.

A lényeg, hogy légy önmagad, fogadd el, hogy furcsán néznek rád, és fogadtasd el magad ilyennek , amilyen vagy, és soha ne változtt meg.

Te egy csoda vagy, sok ilyen csoda kéne, szüleid előtt le a kalappal, és remélem lányom is ilyen -vagy hasonló- csoda lesz:-)

2009. aug. 8. 16:39
 15/32 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek hogy válaszolt :)

Mindegyik válasz NAGYON hasznos volt!

2009. aug. 8. 20:23
 16/32 A kérdező kommentje:
a normálist idézőjelbe akartam tenni, csak vagy lemaradt, vagy nem írta ki a gép :)
2009. aug. 8. 20:27
 17/32 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok!Bár a szüleimnek kevesebbet szoktam segíteni.14 vagyok, és én is 6osztályos gimibe járok.
2009. aug. 10. 21:57
 18/32 anonim ***** válasza:
szerintem az a normális ha vki ilyen mint te (én is) én mindig undorodtam a cigitől nem szerettem inni se lógni becsületes vagyok és ehhez tartottam magam még ha nem is voltam túl "menő" ezzel...Egyáltalán nem normális dolog főleg 13 évesen piálni meg cigizni meg ki tudja még mit csinálni...
2009. aug. 12. 14:42
 19/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm ezeket a válaszokat is :)
2009. aug. 16. 13:38
 20/32 anonim ***** válasza:
Hidd el én is ilyen vagyok! Imádok olvasni, tanulni, ezért néha strébernek hívnak. Megfogadtam még kiskoromban,hogy soha nem fogok cigizni, és soha nem is cigiztem. Egy-két lány már az én osztályomba is cigizik. Én örülök is neki mivel nem vagyok olyan hülye hogy összeromboljam az egészségemet! 12/F
2009. aug. 28. 13:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!