Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mért vagyok ilyen különc 13 éves?

Mért vagyok ilyen különc 13 éves?

Figyelt kérdés

Mért vagyok ilyen különc? Minden normális 13 éves lány bulizik, lóg az iskolából, 8.-os pasikkal jár és csókolózik, cigizik, piál. Én pedig (amíg volt suli) gőz erővel tanultam, nem jártam el sehova (persze a barátnőimhez, meg haverokhoz igen) , nem cigizek, nem is piálok. Sokszor szoktam Anyukámnak segíteni, főleg mosogatok, meg porszívózok. Igaz sokszor veszekszem a szüleimmel, meg a hugommal, de ez minden "normális" kamasszal így van! És például ha veszekedtem Anyukámmal, nem biztos hogy rögtön,de még azon a napon bocsánatot kértem tőle!

Sokat olvasok. Pl. most a kőszívű ember fiai-t is egy hónap alatt kiolvastam! Más 13 éves pedig még a sulikezdésre se olvassa ki! Most 6.-os voltam, és szerencsére felvettek egy gimnáziumba. Sokkal jobban szeretek segíteni anyunak, mint (pl.) gépezni. Ez se tudom mért van.

Normális ez mai 13 éves tinitől?

2009. aug. 6. 20:25
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális. Csak sajnos manapság már ritka az ilyen gyerek. Ne bánd, hogy nem vagy olyan, mint a nagy többség, szüleid biztos büszkék rád, még ha nem is hangoztatják a füled hallatára! Abban a koromban én is ilyen voltam, nagyon sok hasznos dolog megmaradt a későbbiekben is. Pl. még mindig jobban leköt egy jó könyv, mint a tévé meg a net.
2009. aug. 6. 20:30
 2/32 anonim ***** válasza:
90%

Bárcsak nekem lenne ilyen gyerekem!

:)

2009. aug. 6. 20:33
 3/32 anonim ***** válasza:
84%

Ne aggódj, nagyon aranyos, kedves és jónevelt vagy. Biztosan nagyon jó családod van és a szüleid is nagyon szeretnek és törődnek veled, és ahogyan olvasom te is tisztelettudó és szerető gyermekük vagy.

Maradj ilyen mindig tanulj jól és sokat és ha felnősz sikeres leszel a munkádban, boldog feleség és családanya leszel és a gyermekeid is jó példát tanulnak majd tőled.

Igen ritka az ilyen fiatal tini, és nekem elhiheted nagyon nagy kincs.

Ne légy elkeseredve a szüleid biztosan nagyon büszkék rád és te is legyél büszke önmagadra hogy jó vagy és a jóságoddal emelkedsz ki a többiek közül.

A pasik és a bulik megvárnak, a dohányzás káros, a korai szex pedig egész életre negatív kihatással lehet.

2009. aug. 6. 20:37
 4/32 A kérdező kommentje:

köszönöm a kommenteket! Nagyon kedvesek vagytok :)

Csak zavar(t) hogy míg a többiek a pasijukkal kérkednek, és órákig neteznek, addig én szívesebben segítek Anyukámnak, és szívesebben olvasok .

köszi mégegyszer!

2009. aug. 6. 20:42
 5/32 anonim ***** válasza:
100%
Én is pont ilyen vagyok :D Nem vagy különc :) Egyformák vagyunk :D Manapság ritka az ilyen gerek ^^
2009. aug. 6. 23:36
 6/32 anonim ***** válasza:
100%
Legyél nagyon büszke magadra, hogy ilyen okos és felelősségteljes vagy!!! Minden elismerésem és őszinte tiszteletem a Tiéd! Maradj is mindig ilyen! Kívánok Neked nagyon nagyon sok boldogságot és minden elképzelhető jót! Egy fiú, aki nagyon tiszteli az ilyen okos lányokat!!!
2009. aug. 7. 07:54
 7/32 anonim ***** válasza:
Előző vagyok! Ez a normális viselkedés!!! Még egyszer, minden elképzelhető jót és nagyon nagyon sok boldogságot kívánok Neked!!!!
2009. aug. 7. 07:57
 8/32 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem vagy különc,csak normális.Én is ilyen vagyok^^

Szóval hát a suliba nálunk is ez volt a menő cigizni,bulizni,piálni,pasizni és lógni a suliból...Suli időben én is tanultam mint állat,mert felvételiztem mondjuk idén a felvételi miatt sokan tanultak többet,de átlagba nagyon keveset tanultak...

Én pedig tanulok,segítek otthon és persze a barátaim szoktam találkozni.Én mosogatni,söpörni felmosni szoktam:D meg főzni ha kell^^ azt imádok.

Szerintem a szüleid büszkék rád,hogy ilyen rendes lány vagy és segítesz és nem pedig abba a társaságba tartozol akik már most cigiznek,buliznak és piálnak.Egyébként is van még időnk bulizni 1-2év múlva is:)

14/L

2009. aug. 7. 08:19
 9/32 anonim ***** válasza:
100%
A 07:54-es és a 07.57-es vagyok! A kedves Kérdezőtől és a többi hasonló gondolkodású kamasztól, rengeteg felnőtt is és kamasz is tanulhatna tisztességet és becsületet!!!
2009. aug. 7. 08:46
 10/32 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi! Teljesen normális vagy! Éni is ilyen vagyok! Engem is sokan különcnek néznek. Sőt le is strébereznek. Ez egy darabig fáljt is. MOst már nem érdekel!
2009. aug. 7. 13:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!