Mért vagyok ilyen különc 13 éves?
Mért vagyok ilyen különc? Minden normális 13 éves lány bulizik, lóg az iskolából, 8.-os pasikkal jár és csókolózik, cigizik, piál. Én pedig (amíg volt suli) gőz erővel tanultam, nem jártam el sehova (persze a barátnőimhez, meg haverokhoz igen) , nem cigizek, nem is piálok. Sokszor szoktam Anyukámnak segíteni, főleg mosogatok, meg porszívózok. Igaz sokszor veszekszem a szüleimmel, meg a hugommal, de ez minden "normális" kamasszal így van! És például ha veszekedtem Anyukámmal, nem biztos hogy rögtön,de még azon a napon bocsánatot kértem tőle!
Sokat olvasok. Pl. most a kőszívű ember fiai-t is egy hónap alatt kiolvastam! Más 13 éves pedig még a sulikezdésre se olvassa ki! Most 6.-os voltam, és szerencsére felvettek egy gimnáziumba. Sokkal jobban szeretek segíteni anyunak, mint (pl.) gépezni. Ez se tudom mért van.
Normális ez mai 13 éves tinitől?
Bárcsak nekem lenne ilyen gyerekem!
:)
Ne aggódj, nagyon aranyos, kedves és jónevelt vagy. Biztosan nagyon jó családod van és a szüleid is nagyon szeretnek és törődnek veled, és ahogyan olvasom te is tisztelettudó és szerető gyermekük vagy.
Maradj ilyen mindig tanulj jól és sokat és ha felnősz sikeres leszel a munkádban, boldog feleség és családanya leszel és a gyermekeid is jó példát tanulnak majd tőled.
Igen ritka az ilyen fiatal tini, és nekem elhiheted nagyon nagy kincs.
Ne légy elkeseredve a szüleid biztosan nagyon büszkék rád és te is legyél büszke önmagadra hogy jó vagy és a jóságoddal emelkedsz ki a többiek közül.
A pasik és a bulik megvárnak, a dohányzás káros, a korai szex pedig egész életre negatív kihatással lehet.
köszönöm a kommenteket! Nagyon kedvesek vagytok :)
Csak zavar(t) hogy míg a többiek a pasijukkal kérkednek, és órákig neteznek, addig én szívesebben segítek Anyukámnak, és szívesebben olvasok .
köszi mégegyszer!
Szia!
Nem vagy különc,csak normális.Én is ilyen vagyok^^
Szóval hát a suliba nálunk is ez volt a menő cigizni,bulizni,piálni,pasizni és lógni a suliból...Suli időben én is tanultam mint állat,mert felvételiztem mondjuk idén a felvételi miatt sokan tanultak többet,de átlagba nagyon keveset tanultak...
Én pedig tanulok,segítek otthon és persze a barátaim szoktam találkozni.Én mosogatni,söpörni felmosni szoktam:D meg főzni ha kell^^ azt imádok.
Szerintem a szüleid büszkék rád,hogy ilyen rendes lány vagy és segítesz és nem pedig abba a társaságba tartozol akik már most cigiznek,buliznak és piálnak.Egyébként is van még időnk bulizni 1-2év múlva is:)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!