Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mért vagyok ilyen különc 13 éves?

Mért vagyok ilyen különc 13 éves?

Figyelt kérdés

Mért vagyok ilyen különc? Minden normális 13 éves lány bulizik, lóg az iskolából, 8.-os pasikkal jár és csókolózik, cigizik, piál. Én pedig (amíg volt suli) gőz erővel tanultam, nem jártam el sehova (persze a barátnőimhez, meg haverokhoz igen) , nem cigizek, nem is piálok. Sokszor szoktam Anyukámnak segíteni, főleg mosogatok, meg porszívózok. Igaz sokszor veszekszem a szüleimmel, meg a hugommal, de ez minden "normális" kamasszal így van! És például ha veszekedtem Anyukámmal, nem biztos hogy rögtön,de még azon a napon bocsánatot kértem tőle!

Sokat olvasok. Pl. most a kőszívű ember fiai-t is egy hónap alatt kiolvastam! Más 13 éves pedig még a sulikezdésre se olvassa ki! Most 6.-os voltam, és szerencsére felvettek egy gimnáziumba. Sokkal jobban szeretek segíteni anyunak, mint (pl.) gépezni. Ez se tudom mért van.

Normális ez mai 13 éves tinitől?

2009. aug. 6. 20:25
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
Köszi, tök jó hogy fiuk és lányok is írnak :)
2009. aug. 30. 17:18
 22/32 anonim válasza:
elismerésem!! neked is és a szüleidnek is a nevelésed miatt!!
2009. szept. 6. 09:44
 23/32 anonim válasza:

Én 11 évesen alkohol. 12 évesen cigi. 13-tol könnyű drogok.

15-töl csajozás, egyfolytában lógás a suliból. Most 16 vok, és különc. Felénk a 13 évesek nem csinálnának ilyenek. Szomorú, hogy van az országnak olyan része ahol minden 13-éves ilyen züllött.

2009. szept. 7. 00:28
 24/32 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat.

Hát az utóbbi válaszokból nem azt szűrtem ki hogy 13 évesen drogoznom meg cigiznem kéne. Ha te így el akarod cs*szni az életed, hát legyen. Te dolgod :)

2009. szept. 7. 21:26
 25/32 anonim ***** válasza:
Nem különc vagy. Illetve, mai világban már szinte ez a furcsa:D De sztem ez nagyon dicsérendő dolog :D anyukád örülhet, hogy ilyen gyereke van
2009. okt. 6. 18:39
 26/32 A kérdező kommentje:
:) köszi mégegyszer mindenkinek :);)
2009. okt. 7. 13:55
 27/32 anonim ***** válasza:
Manapság aki normális, az van kiközösítve :) Én is ilyen voltam, furcsán néztek rám hogy nem nőzök, nem cigizek, nem piálok, hanem gépezek inkább. Rohadtul nem érdekelt, mit gondolnak, nekem jó volt így és kész.
2010. jan. 5. 08:10
 28/32 anonim ***** válasza:

Öh. Stréber vagy. Ráadásul ki az aki manapság 13 évesen drogozik ?És 13 évesen még bőven nem buliznak mert 14 évesen engednek csak be egy rendes szórakozó helyre.

Amúgy meg nem értem mért hiszed magad különcnek ha azt mondod hogy vannak haverjaid?

2010. márc. 6. 15:09
 29/32 anonim ***** válasza:
Mit ugrál itt minden szülő hogy óó bárcsak nekem is ilyen gyerekem lenne ? Mi jó abban ha valaki stréber? Ráadásul ez egyáltalán nem jelenti hogy felnőtt korában sikeres lesz .
2010. márc. 6. 15:10
 30/32 Aubrey* ***** válasza:
Szerintem legyél erre nagyon büszke! Ettől válsz éretté ,nem a bulizástól!!!!!!!!!!!!!!!;)
2010. júl. 27. 17:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!