Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Elengednétek 11 éves lányotoka...

Elengednétek 11 éves lányotokat a Fiatalok Éjszakájára?

Figyelt kérdés
17 órától 2 óráig tart. Diák igazolvánnyal vagy személyivel lehet bemenni. A szülő aláír egy papírt, hogy a gyereke meddig maradhat, és eltud jönni érte. Amúgy én vagyok a 11 éves lány.:) De nem ilyen drogos piás buli lesz.:) Ha jól tudom feladatok is lesznek, szó nagyon jó lesz.:))
2012. okt. 11. 18:03
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/75 anonim ***** válasza:
65%
Én bízom a gyerekemben csak a többi emberben nem. A pedofilokban gyilkosokban verekedősökben, rablókban, akiknek mind könnyű préda egy 11 éves
2012. okt. 14. 14:11
 42/75 anonim ***** válasza:
25%
Bakker,15 vagyok,és a buliból otthon kellett lennem KETTŐRE.(de azt is úgy könyörögtem ki az éjfél helyett)...Szóval én nem fogom majd az én lányomat elengedni,még 22 óráig sem.
2012. okt. 14. 14:17
 43/75 A kérdező kommentje:

"Én bízom a gyerekemben csak a többi emberben nem. A pedofilokban gyilkosokban verekedősökben, rablókban, akiknek mind könnyű préda egy 11 éves"

o.O Gyilkosok? xD Bocs, ezen jót röhögtem. Majd egy 22 évesnél nem több csávó/csaj meggyilkol, ahol ráadásul egy rakat felnőtt van. Rabló...mindenki csak pénzt és telefont vitt magával, amit lehet nélkülözni. Pedofil?:O Oké, értem én, de most, hogy visszagondolok a bulira, elképzelhetetlen lett volna, hogy engem kiraboljanak, meggyilkoljanak, megverjenek, pedofilok meg elraboljanak...Értem én a felnőtt oldalt is, apa nem örült, hogy megyek, de mikor mondtam, hogy milyen lesz, akkor megnyugodott egy kicsit.

2012. okt. 14. 19:34
 44/75 anonim ***** válasza:
53%

[link]

Róla hallottál már? és még órákig sorolhatnám. Jó, te még 11 évesen nem fogod fel mennyi rossz történhet egy kislánnyal, de hidd el, a mai világban igenis jogos félelmek ezek.

2012. okt. 14. 20:08
 45/75 A kérdező kommentje:
Dehogyisnem, az infó tanárunk is figyelmeztetett, hogy facebookra ne tegyünk ki magunkról hiányos öltözetű képeket, ne írjuk ki, hogy mikor mit csinálunk, mert egy negyedikes kislányt elraboltak a szomszéd városból, megerőszakolták, ott hagyták az erdőben, és sötétben sétált haza. Tisztában vagyok ezekkel, csak abban a buliban semmi bajom nem lehetett volna, max. az, hogy legurulok a lépcsőn.xd Tényleg tudom, mi történhet velem.
2012. okt. 14. 20:17
 46/75 A kérdező kommentje:
Olvastam ezt a Horák Nórás esetet...úristen...
2012. okt. 14. 20:18
 47/75 anonim ***** válasza:
100%
11 már majdnem 12? Akkor 10 már majdnem 11. Meg akkor 9 már majdnem 10...
2012. okt. 14. 21:24
 48/75 anonim ***** válasza:
95%

"Tényleg tudom, mi történhet velem."

Bocs, de egy frászkarikát tudod. 11 évesen nincs annyi élettapasztalatod és attól még nem vagy okos, hogy tudod, hogy nem szabad pucér fotót kirakni magadról a facebookra és vannak csúnya mutogatós bácsik.

2012. okt. 14. 21:28
 49/75 anonim ***** válasza:
19%
ne erőlködjetek már! ti nagy szőrős százéves nunik meg kukik vagytok ő meg egy 11 éves kislány. Hogy értenétek már meg egymást? Nem tudjátok a helyébe képzelni magatokat és csak féltitek mert a híradóban a sok szärt hallgatjátok. Úgy se vesznek komolyan kérdező szóval mind1. Én elengedtelek volna. Nem volt egy durva hely sokan voltak.
2012. okt. 14. 22:09
 50/75 anonim ***** válasza:
90%

"o.O Gyilkosok? xD Bocs, ezen jót röhögtem"

Hát pedig nem igazán kellene "röhögnöd"az ilyenen. Az én városomban épp egy 11 éves kislánynak vágták el a torkát. És miért? Ki tudja.

Szegény kislány rosszkor volt rossz helyen.

És a megerőszakolás? Hát igen... azok az aberrált barmok nem a személyidet fogják megnézni mielőtt megtámadnának.

És ennyi idősen fogalmad sincs mennyi veszély leselkedhet rád, még ha az ellenkezőjét hiszed is.

Még nagyon kislány vagy. És azt tanácsolom maradj is az ameddig csak teheted.

Erről ennyit.

2012. okt. 15. 13:20
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!