Elengednétek 11 éves lányotokat a Fiatalok Éjszakájára?
"Én bízom a gyerekemben csak a többi emberben nem. A pedofilokban gyilkosokban verekedősökben, rablókban, akiknek mind könnyű préda egy 11 éves"
o.O Gyilkosok? xD Bocs, ezen jót röhögtem. Majd egy 22 évesnél nem több csávó/csaj meggyilkol, ahol ráadásul egy rakat felnőtt van. Rabló...mindenki csak pénzt és telefont vitt magával, amit lehet nélkülözni. Pedofil?:O Oké, értem én, de most, hogy visszagondolok a bulira, elképzelhetetlen lett volna, hogy engem kiraboljanak, meggyilkoljanak, megverjenek, pedofilok meg elraboljanak...Értem én a felnőtt oldalt is, apa nem örült, hogy megyek, de mikor mondtam, hogy milyen lesz, akkor megnyugodott egy kicsit.
Róla hallottál már? és még órákig sorolhatnám. Jó, te még 11 évesen nem fogod fel mennyi rossz történhet egy kislánnyal, de hidd el, a mai világban igenis jogos félelmek ezek.
"Tényleg tudom, mi történhet velem."
Bocs, de egy frászkarikát tudod. 11 évesen nincs annyi élettapasztalatod és attól még nem vagy okos, hogy tudod, hogy nem szabad pucér fotót kirakni magadról a facebookra és vannak csúnya mutogatós bácsik.
"o.O Gyilkosok? xD Bocs, ezen jót röhögtem"
Hát pedig nem igazán kellene "röhögnöd"az ilyenen. Az én városomban épp egy 11 éves kislánynak vágták el a torkát. És miért? Ki tudja.
Szegény kislány rosszkor volt rossz helyen.
És a megerőszakolás? Hát igen... azok az aberrált barmok nem a személyidet fogják megnézni mielőtt megtámadnának.
És ennyi idősen fogalmad sincs mennyi veszély leselkedhet rád, még ha az ellenkezőjét hiszed is.
Még nagyon kislány vagy. És azt tanácsolom maradj is az ameddig csak teheted.
Erről ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!