Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Elengednétek 11 éves lányotoka...

Elengednétek 11 éves lányotokat a Fiatalok Éjszakájára?

Figyelt kérdés
17 órától 2 óráig tart. Diák igazolvánnyal vagy személyivel lehet bemenni. A szülő aláír egy papírt, hogy a gyereke meddig maradhat, és eltud jönni érte. Amúgy én vagyok a 11 éves lány.:) De nem ilyen drogos piás buli lesz.:) Ha jól tudom feladatok is lesznek, szó nagyon jó lesz.:))
2012. okt. 11. 18:03
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/75 anonim ***** válasza:
0%
Én elengednélek:)
2012. okt. 11. 20:33
 22/75 anonim ***** válasza:
46%
Mivel 11 vagy nem engednélek el 12től van a korhatár.12-14 évesen is max este 8ig szülővel vagy megbízható rokonnal,éjjel 2ig max 17-18 éves kortól enednélek el.
2012. okt. 11. 20:44
 23/75 anonim ***** válasza:
Jaja
2012. okt. 11. 21:12
 24/75 anonim ***** válasza:
100%
Még jó hogy így hirdetik: "Ha már elmúltál 12 éves de még nem vagy 22, gyere el és mozogj, táncolj, szórakozz!"
2012. okt. 11. 21:21
 25/75 anonim ***** válasza:
Kizárt. Pedig nem leszek szigorú, kemény szülő. De 11 évesen nem engednélek el. Leghamarabb 14-15 évesen csak.
2012. okt. 11. 22:26
 26/75 anonim ***** válasza:
Elengednélek, de csak 8, max 9-ig, és ha a barátaiddal mennél, akiket ismerek, a meggyőződtem róla előtte, hogy tényleg elmehetnek ők is, nem egyedül fogsz csatangolni.
2012. okt. 12. 09:03
 27/75 anonim ***** válasza:
77%
Biztos, hogy nem. És szerintem egyetlen felelősségteljes szülő sem engedné el a 11 éves lányát felnőtt kísérete nélkül, de még úgy sem éjszakába nyúlóan. Ez még nagyon gyerek kor.
2012. okt. 12. 10:03
 28/75 anonim ***** válasza:
67%

Nekem is 11 éves a lányom.

És nem, szó sem lehet arról hogy ő bárhol is éjszakázzon, még ha jók is a programok! Attól még gyerek!

Ha a rendezők normális emberek lennének, 16-17 év alatti gyerekeket be sem engednének ilyen éjszakázós programokra.

A lányom életében először volt "buliban" épp pénteken.

Iskolai buliban, ahol csak a felsősök vehettek részt. 17 órától 20 óráig!!!!

Szülő nem mehetett be, sem senki idegen. Még más iskolából való gyerekeket sem engedtek be.

Szigorúan a tanárok figyeltek mindenkire.

Még 2 utcával arrébb is lehetett hallani a sikoltozást és a hangerőt, amikor mentem a lányomért.

Ja és csak szülői engedéllyel vehettek részt a gyerekek.

Mindenkit kint vártak a szülei az iskola épülete előtt.

Ennyi időseknek bőven elég volt ennyi bulizás. Meg volt a szórakozás is, a disco élmény és a szülőmentes élmény is. Ennyi.

2012. okt. 13. 11:55
 29/75 A kérdező kommentje:

Huu...beengedtek, pedig nem vagyok még 12!:)

Először is, mivel sportcsarnokban volt, leültünk az osztálytársaimmal a lelátókra. Volt néhány 14 évesnél nem idősebb lány, aki így nézett ki: Világoskék szemhéjpúder, szempillaspirál, szemceruza...-.- Először volt hat csapat (egy csapat csak németül tudott, fordítani kellett nekik), ügyességi, és szellemi vetélkedő volt. Nem győztünk, de nyertünk egy oklevelet, amin ez állt: "A legnagyobb szurkolótábora a Coca Coláknak volt (ez volt a csapatnevünk xd)" vagy vmi ilyesmi. Aztán lementünk a discoba, nagyon jól éreztük magunkat, táncoltunk, fú, király volt! :) 22.00 óráig maradtam, aztán jött értem apa.

2012. okt. 13. 13:50
 30/75 anonim ***** válasza:
74%

Pontosan úgy van ahogy előttem írták: ez nem a gyerekek éjszakája, hanem a fiatalok éjszakája.

A szervezők pedig ha a 11 éveseket tekintenék a célközönségnek, akkor nem erre az időpontra tennék.

2012. okt. 13. 18:59
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!