Elengednétek 11 éves lányotokat a Fiatalok Éjszakájára?
Nekem is 11 éves a lányom.
És nem, szó sem lehet arról hogy ő bárhol is éjszakázzon, még ha jók is a programok! Attól még gyerek!
Ha a rendezők normális emberek lennének, 16-17 év alatti gyerekeket be sem engednének ilyen éjszakázós programokra.
A lányom életében először volt "buliban" épp pénteken.
Iskolai buliban, ahol csak a felsősök vehettek részt. 17 órától 20 óráig!!!!
Szülő nem mehetett be, sem senki idegen. Még más iskolából való gyerekeket sem engedtek be.
Szigorúan a tanárok figyeltek mindenkire.
Még 2 utcával arrébb is lehetett hallani a sikoltozást és a hangerőt, amikor mentem a lányomért.
Ja és csak szülői engedéllyel vehettek részt a gyerekek.
Mindenkit kint vártak a szülei az iskola épülete előtt.
Ennyi időseknek bőven elég volt ennyi bulizás. Meg volt a szórakozás is, a disco élmény és a szülőmentes élmény is. Ennyi.
Huu...beengedtek, pedig nem vagyok még 12!:)
Először is, mivel sportcsarnokban volt, leültünk az osztálytársaimmal a lelátókra. Volt néhány 14 évesnél nem idősebb lány, aki így nézett ki: Világoskék szemhéjpúder, szempillaspirál, szemceruza...-.- Először volt hat csapat (egy csapat csak németül tudott, fordítani kellett nekik), ügyességi, és szellemi vetélkedő volt. Nem győztünk, de nyertünk egy oklevelet, amin ez állt: "A legnagyobb szurkolótábora a Coca Coláknak volt (ez volt a csapatnevünk xd)" vagy vmi ilyesmi. Aztán lementünk a discoba, nagyon jól éreztük magunkat, táncoltunk, fú, király volt! :) 22.00 óráig maradtam, aztán jött értem apa.
Pontosan úgy van ahogy előttem írták: ez nem a gyerekek éjszakája, hanem a fiatalok éjszakája.
A szervezők pedig ha a 11 éveseket tekintenék a célközönségnek, akkor nem erre az időpontra tennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!