Milyen ajándékokat kapjon a 12 éves nagylányunk?
Nem értem miért kell valakit lehurrogni azért mert nem szegény. Attól még nem lesz a lánya plaza cica.
Szerencsés a lányod hogy anyagilag ilyen jól álltok és drága ajándékot kaphat. Talán én leginkább az ékszer mellet voksolnék. Vagy esetleg valami zenecuccra.
Írták a hajvasalót én azt nem javaslom. 12 éves lányzónak a haja ne menjen már tönkre! :D
60E nagyon sok mindent lehet.
Tv-laptop-karkötő (12 évesnek én inkább ezüstöt vennék) ruha szerintem jó, parfüm. blabla
16.L
...mű haj,pótmell,rúzs kell és a körömre lakk,egy új top s 2 perc légy ma merész és a plázapics már kész!!!
Pár év múlva ez lesz rá igaz:
Egy rongyod sincs tudom nagyon gáz,
ilyenkor egyből rád tör a shopping láz,
és a Dolce szemcsid is maszatos,
gyerünk vár a Gucci,Prada én még maradok.
De miért vágsz most ilyen fapofát?
Tudod én tűrtem eleget na nehogy mát hogy a végén én legyek a szemét kinek
a cukcsi körmeid kaparnák a szemét!
szegény srác akivel összejön....ilyen lelki bajai lesznek mint amit most leírtam...
Nem vagy nagylány! attól hogy még valszeg megvan a vérzésed,meg nagy melleid vannak attól még nem vagy nagylány! Majd ha betöltöd a 18, életéved akkor nagylány leszel,addig meg egy kis pláza p-icsa vagy.
Ha én valamit nem akarok erőteljesebben szólok,hogy nem kell!
Úgyanmár,szted a szüleid meddig bírják,meddig élnek?? nem bírják örökre a te kényesztetésed!
Kiváncsi leszek ha elpatkolnak mit kezdesz!
Hülye csitri 12 éves pláza.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!