Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Milyen ajándékokat kapjon a...

Milyen ajándékokat kapjon a 12 éves nagylányunk?

Figyelt kérdés
Az összérték olyan 60.000Ft. Beleszámítva minket szülőket+ a nagynénit 30-30000Ft. Köszi előrre is a segítséget!
2009. aug. 6. 11:20
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
45%
Mit kapott??Örült Neki??
2009. aug. 9. 22:04
 22/42 anonim ***** válasza:

Nem értem miért kell valakit lehurrogni azért mert nem szegény. Attól még nem lesz a lánya plaza cica.

Szerencsés a lányod hogy anyagilag ilyen jól álltok és drága ajándékot kaphat. Talán én leginkább az ékszer mellet voksolnék. Vagy esetleg valami zenecuccra.

2009. aug. 11. 16:22
 23/42 anonim ***** válasza:
75%

Írták a hajvasalót én azt nem javaslom. 12 éves lányzónak a haja ne menjen már tönkre! :D

60E nagyon sok mindent lehet.

Tv-laptop-karkötő (12 évesnek én inkább ezüstöt vennék) ruha szerintem jó, parfüm. blabla

16.L

2009. aug. 13. 14:23
 24/42 anonim ***** válasza:
21%

...mű haj,pótmell,rúzs kell és a körömre lakk,egy új top s 2 perc légy ma merész és a plázapics már kész!!!

Pár év múlva ez lesz rá igaz:

Egy rongyod sincs tudom nagyon gáz,

ilyenkor egyből rád tör a shopping láz,

és a Dolce szemcsid is maszatos,

gyerünk vár a Gucci,Prada én még maradok.

De miért vágsz most ilyen fapofát?

Tudod én tűrtem eleget na nehogy mát hogy a végén én legyek a szemét kinek

a cukcsi körmeid kaparnák a szemét!

szegény srác akivel összejön....ilyen lelki bajai lesznek mint amit most leírtam...

2009. aug. 13. 17:00
 25/42 A kérdező kommentje:
Na akkor most elárulom, hogy nem anyum tette fel a kérdést hanem én! Mármint a lánya. Úgy válaszoltam, ahogy ő válaszolt volna. 60000Ft értékben karácsonyra+mikulásra szoktam ajándékot kapni a szüleimtől és a nagynénémtől! Nem vagyunk gazdagok csak anyuék mindig örömet akarnak szerezni és én pontosan tudom, hogy nem ez a fontos csak kíváncsi voltam, hogy hányan tesznek hüye megjegyzéseket. Mégegyszer mondom nem vagyok plázacica!!! Legfőbbképpen nem p.csa, mert szerintem a magam 12 évéhez képest nagyon jól viszonyulok mindenhez! Teljesen átlagos normális vagyok! Nem volt még pasim, nem akarok dugni, randizni, csókolózni, piálni, cigizni stb. stb.!!! Amit más megkap év közbe én azt szoktam karácsonykor megkapni!!!
2009. aug. 13. 17:16
 26/42 anonim ***** válasza:
50%
és mi lenne ha nem 60000,- kérsz tőllük mivel nem vagytok gazdagok kérj egy új telefont vagy mp3-at vagy mp4-et vagy egy fényképezőt vagy amit akarsz a többit meg tartsák meg nem ?? nekem is anyu megmondta hogy 35000 ig bármit választhatok szülinapomra kértem egy új telefont asszem 20000 volt és mivel nem vagyunk gazdagok megmondtam neki hogy a többi pénzt rakja férre jól jöhet még vmikor és nem várom el tőle hogy drága ajándékokat vegyen de neked is lehetne ennyi eszed és csak hogy tudd 12 évesen nem vagy nagylány XDXD majd 16 éves korodba mondhatod
2009. aug. 16. 15:07
 27/42 A kérdező kommentje:
Nekem mindenki azt mondja, hogy nagylány vagyok. Testileg és szellemileg is és ezt most nem nagyzolásból írom! Sokszor mondom anyunak, hogy nem kell ennyi meg, hogy mindenem megvan és tudom, hogy nekik nagyobb szükségük van rá!!! Erre mindig az a válasz, hogy annyira aranyos vagy, de majd mindent a maga idejében megoldunk!
2009. aug. 16. 15:13
 28/42 anonim ***** válasza:
18%

Nem vagy nagylány! attól hogy még valszeg megvan a vérzésed,meg nagy melleid vannak attól még nem vagy nagylány! Majd ha betöltöd a 18, életéved akkor nagylány leszel,addig meg egy kis pláza p-icsa vagy.

Ha én valamit nem akarok erőteljesebben szólok,hogy nem kell!

Úgyanmár,szted a szüleid meddig bírják,meddig élnek?? nem bírják örökre a te kényesztetésed!

Kiváncsi leszek ha elpatkolnak mit kezdesz!

Hülye csitri 12 éves pláza.....

2009. aug. 16. 15:28
 29/42 A kérdező kommentje:
Bocs, hogy még nem tartok a te szinteden és nem ordítom le anyum fejét ha jót akar!! Csak sajnálni tudlak, hogy ilyen a felfogásod!!
2009. aug. 16. 15:37
 30/42 A kérdező kommentje:
És igen csitri vagyok nem is akarok még 30 éves lenni! Erről sajnos nem én tehetek! És 12 évesen szerencsére nem azon filózok, hogy me lesz ha......
2009. aug. 16. 15:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!