Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Milyen ajándékokat kapjon a...

Milyen ajándékokat kapjon a 12 éves nagylányunk?

Figyelt kérdés
Az összérték olyan 60.000Ft. Beleszámítva minket szülőket+ a nagynénit 30-30000Ft. Köszi előrre is a segítséget!
2009. aug. 6. 11:20
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
52%
Ilyen lányokból lesznek a pláza libák!
2009. aug. 6. 16:25
 12/42 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! A lányom nem plázacica és nem is lesz az. Kiváló tanuló eddig minden évben ötös vol. Segít a házimunkában a hugának és a teszveszen még pénzt is keres. Szerintem megérdemli és egyáltalán nem olyan, mint egy plázacica. Nincs eleresztve havi 1000Ft a zsebpénz és nincs más. Max ha a varátnőivel elmegy fagyizni. Elég szigorúan neveljük, de nem úgy, mint a 80-as évekbe. Visszatérve a lényegre szerintem megéri látni a boldogságot rajta és vagy 10-szer megköszöni. Nekem ez mindnnel felér! Attól, hogy te nem engedheted ezt meg magadnak attól még nem kell másra írígykedni és képzeld egész évbe spórolunk, mert a tesója is ennyiért szokott ajándékot kapni.
2009. aug. 6. 16:54
 13/42 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem megérdemli ha ez mind igaz!
2009. aug. 6. 17:26
 14/42 anonim ***** válasza:
100%

-ékszer

-mobil

-mp3/mp4

-ruhák

-sulikezdési dolgok:iskolatáska,tolltartó,tornaórára cipő...

-vidámpark.

Én úgy csinálnám,hogy vennék neki valamit ami meglepetés lesz és a többi pénzből pedig elmennétek és azt vennétek amit ő akar.

2009. aug. 6. 18:10
 15/42 anonim ***** válasza:
100%

Én is megengedhetem magamnak mert gazdag vagyok,de a gyerekemnek azért nem adok meg ennyi mindent,tanuljon önállóságot.Majd akkor kap drága ajándékot mikor férjhez megy,és megmondta nekem hogy neki nem kell drága ajándék.

Pedig ha akarná bejárhatná az egész világot is,De,nem kényesztetem el.Mindig azt mondja :" anya,nem kell.Az az ajándék hogy te még vagy nekem"

Ami szükséges,és amire igazán szüksége van azt kap meg.És a szeretettel lehet igazán nagy ajándékot neki adni.

14 éves a lányom,és kitűnő tanuló,tehetséges,szorgos...

És büszke vagyok rá,és megtanítom neki nem minden a pénz és a drága ajándék.

És azt hogy senkit nem szabad lenézni azért mert kevés pénze van!

Vannak olyan típusú gyerekek még mint amilyen a tiéd is,meg az enyém is mégsem tellik ilyen dolgokra nekik.Mindenért megkell küzdeni az életben,nefelejsd ezt megtanítani neki!

Boldog szülinapod a "nagylányodnak" :)

2009. aug. 6. 18:30
 16/42 anonim ***** válasza:
100%

Hát az én lányom nem plázacica elhiheted miért??Azért lenne az ,mert szülinapjára kap egy ajándékot amit éveking köszönget.És nem plázacica...

Okos,szép,szorgalmas,tehetséges,önáló kislány nemhiszem h a plázacicák ilyenek lenénnek.

2009. aug. 6. 18:37
 17/42 A kérdező kommentje:
A lányomnak se minden a pénzről szól és még ő szokta nekem mondani, hogy: Anyu nem kell nekem ennyi ajándék! Nem vagyunk gazdagok, de örömet akarunk neki szerezni. És neki se az a fontos, hogy mennyi és milyen értékű ajándékot kap hanem, hogy szeretjük egymást! Nem kell rögtön arra gondolni, hogy úristán már megint egy elkényeztetett kis plázacica!
2009. aug. 6. 19:18
 18/42 anonim válasza:
83%

Szia. Ne ruhát stb.. szerintem a legjobb ajándék, ha a család együtt lehet és elmenne üdülni.. pl. a Balatonra. 60.000-ből kijön. Bár az nem teljesen az ő ajándéka :S

Szeret fotózni? Vegyél egy fényképezőt és egy fotónyomtatót, ki jön 60.000-ből és a családi eseményeket ki tudja nyomtatni és kirakni a falra =) Aztán, ha jobban megy neki kaphat egy komolyabb tükörreflexes gépet. Egyébként nekem a kedvenc hobbim a fotózás és általában azt csak intelligens emberek művelik..

2009. aug. 7. 00:23
 19/42 anonim válasza:
75%
Ha szereti az állatokat,akkor vegyél neki egy kutyust!
2009. aug. 7. 00:57
 20/42 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Komoly fényképezőgépre gondolok én is, de mindeképpen olyan legyen ez a dolog amit tud használni, és ne a pénzt adjátok oda! Esetleg DVD lejátszó, mellé még új hajvasalót is vehettek, mert a komolyabbak azért elég drágák, de már 3000ért is kaphatsz. De 20.000-ért is. Boldog szülinapot a Leányzónak!
2009. aug. 8. 19:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!