Milyen ajándékokat kapjon a 12 éves nagylányunk?
-ékszer
-mobil
-mp3/mp4
-ruhák
-sulikezdési dolgok:iskolatáska,tolltartó,tornaórára cipő...
-vidámpark.
Én úgy csinálnám,hogy vennék neki valamit ami meglepetés lesz és a többi pénzből pedig elmennétek és azt vennétek amit ő akar.
Én is megengedhetem magamnak mert gazdag vagyok,de a gyerekemnek azért nem adok meg ennyi mindent,tanuljon önállóságot.Majd akkor kap drága ajándékot mikor férjhez megy,és megmondta nekem hogy neki nem kell drága ajándék.
Pedig ha akarná bejárhatná az egész világot is,De,nem kényesztetem el.Mindig azt mondja :" anya,nem kell.Az az ajándék hogy te még vagy nekem"
Ami szükséges,és amire igazán szüksége van azt kap meg.És a szeretettel lehet igazán nagy ajándékot neki adni.
14 éves a lányom,és kitűnő tanuló,tehetséges,szorgos...
És büszke vagyok rá,és megtanítom neki nem minden a pénz és a drága ajándék.
És azt hogy senkit nem szabad lenézni azért mert kevés pénze van!
Vannak olyan típusú gyerekek még mint amilyen a tiéd is,meg az enyém is mégsem tellik ilyen dolgokra nekik.Mindenért megkell küzdeni az életben,nefelejsd ezt megtanítani neki!
Boldog szülinapod a "nagylányodnak" :)
Hát az én lányom nem plázacica elhiheted miért??Azért lenne az ,mert szülinapjára kap egy ajándékot amit éveking köszönget.És nem plázacica...
Okos,szép,szorgalmas,tehetséges,önáló kislány nemhiszem h a plázacicák ilyenek lenénnek.
Szia. Ne ruhát stb.. szerintem a legjobb ajándék, ha a család együtt lehet és elmenne üdülni.. pl. a Balatonra. 60.000-ből kijön. Bár az nem teljesen az ő ajándéka :S
Szeret fotózni? Vegyél egy fényképezőt és egy fotónyomtatót, ki jön 60.000-ből és a családi eseményeket ki tudja nyomtatni és kirakni a falra =) Aztán, ha jobban megy neki kaphat egy komolyabb tükörreflexes gépet. Egyébként nekem a kedvenc hobbim a fotózás és általában azt csak intelligens emberek művelik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!