Zsebpénzt nem kapok, csak úgy pénzt sem. Akkor honnan szerezzek?
Sziasztok! 16/L vagyok, soha életemben nem kaptam zsebpénzt, anyu mindig mondta hogyha kell pénz, kapok, de ez nem igaz... Ha kérek, hogy ruhát akarok venni, akkor az van hogy "dehát van 2 nadrágod, minek egy harmadik?", ha bulizni kérek kapok kb 500 Ftot, ami egy kólára elég. Ha kérek pénzt, akkor is könyörögnöm kell, és általában össze is veszünk, meg olyan flegmán odadobja. Magának bezzeg 38 évesen clean&clear arctonikot vesz, amit nekem nem mert hogy nincs rá szükségem, pedig de. Én a tesco-s sampont, tusfürdőt kapom, neki Palmolive és Syoss van... Sminket, tisztálkodási szereket meg ilyen pipere cuccokat sosem vehetek, max körömlakkot. Honnan szerezzek így pénzt? Dolgozni nem tudok még nyáron sem, pedig egész nyáron azon voltam, de egy kis faluban lakok, semmi lehetőség nincs. Apukám külön él, alig fizeti a gyerektartást, nemhogy nekünk adjon. Ja persze bátyámnak anyu mindig ad, amikor kér van amikor pár ezerrel többet is, merthogy "ő már 18 éves, felnőtt és szüksége van rá). Nekem is másfél éve barátom van, és olyan rossz, hogy ő most is tizenpárezer forintos dolgokat vesz nekem, én meg mindig valami parfümöt, mert erre telik, arra is spórolok fél évet. Jól tanulok, eddig csak ötöseim vannak, múlt évben volt kettesem és évvégén, de most már tényleg tanulok, ezt anya is látja. Szerintetek mit tegyek?
(Bocsi, hogy hosszú de már évek óta bennem van ez, és jó így egyben kiadni magamból)
Jah bocs, akkor csodát ne várj...
Iskolaszövetkezeti munkát sem kötelező elvállalni... Éjszakára meg főleg nem mehetsz 18 alatt.
Mindegy, te dolgod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!