Mit csináljak a fiammal?
Előző vagyok.
Milyen jogon kérik vissza a pénzt??!!! Remélem nem adtátok vissza, a fiad tisztességes munkával nyerte el!
Én is szeretem a pókert. Addig nincs gond, amíg hobbiból csinálja, csak ha ezzel szeretne foglalkozni és fogad az emberekkel. Ilyenek vagy meggazdagodnak vagy elvesztik a fejük fölül a házat. Kérd meg, hogyha játszik, akkor tétbe ne és ennyi.
A trükkről pedig csak annyit:
bármelyik lapot húztad volna ki, akkor is ugyannyi % esély lett volna, hogy legközelebb azt húzod, kivéve, ha előtte már az 5-ben benne volt az a kártya.. ez nagyon egyszerű.
Szia!
Szerintem hagyjad élni, az o dolga mit csinál szabadidejében... Te nagyon szerencsés vagy, ugyanis a 17 éves fiatalok mostanában inkább drogoznak, isznak meg minden baromságot megcsinálnak. A fiad legalább csak pókerezik, van egy hobbija és orul neki :)
jut eszembe
pénzben elvileg tilos játszani (utána kell nézni mi jár érte a BTK szerint)
ergo, ha a szülők azzal jönnek, hogy adjátok vissza a pénzt, és tényleg annyit kérnek, amennyit elnyert tőle, akkor ne kekeckedjetek, hanem adjátok vissza
senkinek nem hiányzik egy büntetőeljárás
Jó koponya lehet a fiad!
Én 12 évesen szerettem bele a tűz minden formájába!
Lány létemre tűzoltó akartam lenni,amikor úgy láttam elérhetetlen vágy,14 évesen elkezdtem tűz zsonglőrködni!
Szüleim féltésből tiltottak,elvették az összes eszközöm,éghető anyagom,gyújtó folyadékom!
MAjd ugyanúgy ahogy a fiad,máshonnan szereztem be!
Közben a suliban jól teljesítettem!
Most itt vagyok 23 éves!
Van 3 szakmám,egy érettségim,és egy szenvedélyem amit minden nap űzhetek és imádom!
Hagyni kell kibontakozni és nem lesz gond!Lehet pár év múlva jól fog jönni mindenkinek,hogy póker mester!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!