Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak a fiammal?

Mit csináljak a fiammal?

Figyelt kérdés
A fiam egy 17 éves kamasz ,aki imád pókerezni.Kétség se fér hozzá ,hogy nagyon jól jáccik.Interneten szokott játszani. Egyszer benevezett egy versenyre,ahol 700 ember közül 10.dik lett. A fiam amint felkel az ágyból egyből póker,könyveket olvas pókerről,TV-be azt nézi,már minden ez körül forog.Már betiltottam neki többször is,de akkor pedig előveszi a pakliját,és azzal kezd játszani,egyedul,ugy hogy valamilyen esélyeket számol,vagy micsodát.Elivittem a paklit.Elment a barátokhoz és ott játszottak.Szobafogságot nem akarok neki adni,hiszen ez az élete---ő ezt mondja.Az iskolában is voltak már problémák hogy hazárdozott,meg jöttem a gyerekek szülei hogy a fiam adja nekik vissza a pénzt. Mit csináljak vele?
2009. aug. 2. 00:01
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Hagyd játszani, a pókerben sokkal nagyobb szerepe van a tudásnak mint a szerencsének. A leírtak alapján a fiad nagyon jól játszik, biztosan sok pénzt fog nyerni!
2009. aug. 5. 16:48
 12/24 anonim ***** válasza:
47%

Előző vagyok.

Milyen jogon kérik vissza a pénzt??!!! Remélem nem adtátok vissza, a fiad tisztességes munkával nyerte el!

2009. aug. 5. 16:50
 13/24 anonim válasza:

Én is szeretem a pókert. Addig nincs gond, amíg hobbiból csinálja, csak ha ezzel szeretne foglalkozni és fogad az emberekkel. Ilyenek vagy meggazdagodnak vagy elvesztik a fejük fölül a házat. Kérd meg, hogyha játszik, akkor tétbe ne és ennyi.

A trükkről pedig csak annyit:

bármelyik lapot húztad volna ki, akkor is ugyannyi % esély lett volna, hogy legközelebb azt húzod, kivéve, ha előtte már az 5-ben benne volt az a kártya.. ez nagyon egyszerű.

2009. aug. 5. 19:33
 14/24 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem hagyjad élni, az o dolga mit csinál szabadidejében... Te nagyon szerencsés vagy, ugyanis a 17 éves fiatalok mostanában inkább drogoznak, isznak meg minden baromságot megcsinálnak. A fiad legalább csak pókerezik, van egy hobbija és orul neki :)

2009. aug. 6. 03:09
 15/24 anonim ***** válasza:

jut eszembe

pénzben elvileg tilos játszani (utána kell nézni mi jár érte a BTK szerint)

ergo, ha a szülők azzal jönnek, hogy adjátok vissza a pénzt, és tényleg annyit kérnek, amennyit elnyert tőle, akkor ne kekeckedjetek, hanem adjátok vissza

senkinek nem hiányzik egy büntetőeljárás

2009. aug. 6. 03:34
 16/24 A kérdező kommentje:
A fiamnak elmondtam az egyik kommentet,és ezt mondta rá: Igen valóban szereti a pókert? Akkor tudhatná hogy tét nélkül mindenki játszik minden lappal.Na ezt én nem értem...
2009. aug. 6. 23:46
 17/24 anonim ***** válasza:
Tét nélkül azért játszik mindenki, minden lappal mert nem veszít semmit. Nyugodtan játszon tétben. Ha jól játszik, mint ahogy leírtad, akkor úgyis nyerni fog. A pénzt miért kéne visszaadni!? Ha be tudnák bizonyítani hogy a fiad nyerte el akkor sem lenne kötelező visszadni.
2009. aug. 7. 21:35
 18/24 anonim ***** válasza:

Jó koponya lehet a fiad!

Én 12 évesen szerettem bele a tűz minden formájába!

Lány létemre tűzoltó akartam lenni,amikor úgy láttam elérhetetlen vágy,14 évesen elkezdtem tűz zsonglőrködni!

Szüleim féltésből tiltottak,elvették az összes eszközöm,éghető anyagom,gyújtó folyadékom!

MAjd ugyanúgy ahogy a fiad,máshonnan szereztem be!

Közben a suliban jól teljesítettem!

Most itt vagyok 23 éves!

Van 3 szakmám,egy érettségim,és egy szenvedélyem amit minden nap űzhetek és imádom!

Hagyni kell kibontakozni és nem lesz gond!Lehet pár év múlva jól fog jönni mindenkinek,hogy póker mester!

2009. aug. 8. 15:10
 19/24 anonim ***** válasza:
Gratulálok a sráchoz, bár feleilyen penge lennék matekból! Remek közgazdász lehet belőle! Tényleg ne korlátozd feleslegesen. Értelmes gyerek, egyszerűen fektessétek le a játékszabályokat: pl. osztálytársak zsebpénzét elnyerni nem etikus - még ha tisztességes játékkal teszi is - és u.ez vonatkozik a ti (szülei) pénzetekre is, kölcsönkért pénzből ne játsszon, adósságba ne verje magát és soha semmi ilyen jellegű kötelezettséget ne írjon alá. Csak azért írom ezt, mert a szerencsejátékok világában azért mindenféle sötét alak előfordul. Ezenkívül remélem sokat bátorítjátok a továbbtanulásra, tessék a közgázra, műszaki egyetemre felvételizni, ott ki lehet bontakozni valószínűségszámítás terén. A bankok, biztosítók vagyonokat fizetnek az ilyen szakembereknek. Nála tényleg az a veszély, hogy vagy milliárdos lesz, vagy földönfutó. Minél többet tanul a kockázatvállalásról, kockázatkezelésről és ezek számszerűsítéséről, annál nagyobb az első verzió valószínűsége. Hajrá és sok sikert!!!
2009. aug. 10. 22:25
 20/24 A kérdező kommentje:
Ekonómiai középiskolára jár,az jo nem?
2009. aug. 11. 10:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!