Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Na most mit kezdjek vele?

Na most mit kezdjek vele?

Figyelt kérdés
17 éves lányom terhes lett. Megbeszéltük,hogy megtarthatja a babát,de nem híreszteli,hogy várandós. Igen előbb-utóbb látszani fog,de a távoli ismerősök/barátok/rokonok akikkel évente találkozunk nekik nem kell tudni. Erre ma mit látok? Facebookon fent van neki egy album "pocakosan" címmel. Rengeteg kép van ahol a barátjával fogják a hasát,stb,stb. Kértem,hogy szedje le az albumot és a többi olyan képet ahol látszik a hasa,mire ő fennhangon közölte,hogy "NEM". Mit kezdjek vele? Nem akarom,hogy ezt mindenki megtudja. Mit fognak róla gondolni 17 évesen???

2012. szept. 16. 01:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Minek titkolod az hülyeség úgyis meg fogják tudni, ő élete hagy bánjon ő a babával.
2012. szept. 16. 11:47
 12/20 anonim válasza:
91%
Ha te és az apa mellette álltok, mi a baj? A vetélés a marhaság, főleg, ha a lány nem 14 éves kiskamasz. Fontosabb az iskola mint egy ember sorsa? Ha felrakja fb-ra az apával együtt, jelentheti, hogy elfogadják a helyzetüket. A nemzet ezért, hal ki, az egyetem meg miegyéb fontosab mint egy gyerek XD
2012. szept. 16. 11:56
 13/20 anonim ***** válasza:
76%
Ez már kezd valami brazil szappanoperára hasonlítani. Szánalmas.
2012. szept. 16. 12:03
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem inkább támogasd és mondjátok el a rokonoknak,egy 17 éves már nem kis pisis 13-14 éves,és nagyon szép dolog,hogy megtartja a babát.Ő az anyukája,Ő is legyen ti meg álljatok mellette,inkább örülj,hogy elfogadta a helyzetet és ezért tette fel a képeket.

Inkább az a gyerekes,hogy titkolózni akartok,17 évesen lett terhes ez van,majd felnő mellé,és majd tanul mellette,nem egy ördöngőség.

Jó,hogy a lányod mellett vagy és nem erőszakoltad rá az abortuszt,sajnos kevés az ilyen szülő.

2012. szept. 16. 12:17
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem mi ezen a titkolni, vagy szégyellni való. Anyukám 18 évesen szült engem, tehát 17 volt, amikor teherbe esett... mondjuk ő estin befejezte a sulit, leérettségizett, és felnevelt engem Apukámmal együtt. Szerintem nagyon durva, hogy ez ilyen gyalázatosan van kezelve, főleg, ha a barátja is mellette áll... nem igaz, hogy a család nem tud, hanem nevetséges hazudozásokba kell belemenni. Lehet, hogy nem tervezték a babát, de örülnek neki... a feladathoz meg szerintem amúgy sem lehet előtte felnőni, csak közben!
2012. szept. 16. 14:40
 16/20 Kovács János Teodór válasza:
100%

Azon még nem gondolkodott el, kedves asszonyom, hogy a lánya egészséges?

Az pedig, hogy büszke a babájára, nem meglepő! Sajnálom, de azt hiszem, az Ön lánya nem TERHES, hanem várandós, aki remélhetőleg jó anya lesz a kora ellenére is!

2012. szept. 16. 15:34
 17/20 A kérdező kommentje:
Igazatok van! :)
2012. szept. 16. 17:14
 18/20 anonim ***** válasza:

Ha megtartjátok, akkor miért kéne titkolni?

Ha megszületik a baba, akkor is is titkolózni fogtok? Ezt a kisgyerek is meg fogja érezni.

Szerintem ha megtartjátok, azzal együtt jár, hogy teljes mértékben el is fogadjátok, örültök neki. Ezzel pedig nem összeegyeztethető a titkolózás.

2012. szept. 27. 12:04
 19/20 anonim ***** válasza:

Szerintem hülyeség lenne titkolni!

Egy baba nem szégyen hanem áldás,és kinek mi köze van hozzá?!

A maga lánya, maga eteti, neveli/ nevelte és akinek beleszólása lehetne az egyedül ön nem pedig a rokonok!

És szerintem kortól független az hogy ki hogyan érett meg erre a szerepre.Mindenki érzi azt, hogy megérett-e erre vagy sem.Biztos vagyok benne ha a lánya nem érett volna meg erre és nem lenne tisztában azzal hogy teljesen megváltozik az élete, nem csak ő lesz és a szükségletei mint pl: bulik, esti kimaradások stb, hanem első sorban lesz a kicsi és aztán ő akkor nem vállalta volna el.

Hogy kinek mi a véleménye, azt úgy gondolom tartsa magában, önnek lehet véleménye de senki másnak.

17 éves? És akkor mi van?

A sulit magán tanulóként is le tudja tenni.

meg aztán ott a lelki ismeret, ha most valaki rá erőlteti azt hogy vetesse el a babát, akkor azt soha nem tudta volna feldolgozni, és ha úgy éli meg a dolgokat akkor még önre is dühös lett volna, ami érthető is.Mert senki nem kérheti arra hogy más akaratából lényegében ,,megölje" a kis babáját.Mert szerintem itt mindenki tudja hogy milyen egy anyai szív, már az első pillanattól kezdve imádjuk a pici pocaklakónkat.

Még annak is nehéz aki önszántából veti alá magát egy abortusznak, nehéz feldolgozni, nem pedig egy olyan lánynak/nőnek aki még ragaszkodna is a picurkához!

2012. szept. 28. 11:04
 20/20 anonim ***** válasza:
Büszke lehet a lánya magára,hogy felnevelné az unokáját és megtartják a babát.Lehet hazudni,hogy a lányod kihordja a babát és gyerek a tied. sok sikert! facebook meg magánügye,és büszke babára és nem kap a lánya,figyelmet.
2013. dec. 29. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!