Mit kezdjek vele? (12/L)
Figyelt kérdés
Nos,van 1 barátnőm,aki mindenen megsértődik,és nem tudok vele mit kezdeni,összeveszett velem azon,h a kedvenc színünk a lila,szerinte másolom őt,de ez nem ígyvan! barátságot nem szakíthatok,mert van 1 másik barátom,akinek ez a csaj a másik legjobb barátja rajtam kívül,és megint kavarodás lenne :S sztetek mi legyen?2010. aug. 23. 20:46
1/24 anonim válasza:
hogyhacsak ennyit bír akkor hagyd a fenébe
13/f
2/24 A kérdező kommentje:
Sajnos,mindig talál vmit,amivel felbosszanthat :/ az elején hagytam,de már nagyon zavar :s
2010. aug. 23. 20:52
3/24 anonim válasza:
Nekem is hasonló a helyzetem, a barátnőm nem hajlandó meghallgatni, amikor ilyen problémákat akarok tisztázni vele, én azt csináltam, h egy ideig nem találkoztunk, aztán mikor kicsit lecsillapodott minden, akkor megbeszéltük az egészet.
4/24 anonim válasza:
Nem akarok belekotnyeleskedni, de szerintem terhes a barátnőd, azért vannak ilyen kényszerképzetei... :)
5/24 A kérdező kommentje:
nem hiszem h terhes,neki még nem jött meg..gondolta rá h az a baja,h nekem,meg a másik barátomnak már megvan..de azelőtt is ilyen volt,mielőtt megjött nekem és a barátnőmnek :sés 12 éves xD
2010. aug. 23. 20:58
6/24 anonim válasza:
Elég gyerekes a barátnőd tudod? :)
7/24 A kérdező kommentje:
persze,de ő marha komolynak állítja be magát,és engem akar lealacsonyítani :(ez eléggé rosszul esik..
2010. aug. 23. 21:21
8/24 A kérdező kommentje:
de máskor meg tök normális..mit tegyek ??
2010. aug. 23. 21:31
9/24 anonim válasza:
az ilyesmi viselkedést csak úgy tudod leállítani, ha ugyanazt teszed, amit ő veled! van egy bnőm, aki időnkét tett vmi csípős megjegyzést, és én utána ugyanúgy visszszólogattam neki, és befejezte (: 17/L
10/24 A kérdező kommentje:
de ez a baj,h visszaszólok neki,és besértődik..de köszy a válaszokat :-)
2010. aug. 23. 22:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!