Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit kezdjek vele? (12/L)

Mit kezdjek vele? (12/L)

Figyelt kérdés
Nos,van 1 barátnőm,aki mindenen megsértődik,és nem tudok vele mit kezdeni,összeveszett velem azon,h a kedvenc színünk a lila,szerinte másolom őt,de ez nem ígyvan! barátságot nem szakíthatok,mert van 1 másik barátom,akinek ez a csaj a másik legjobb barátja rajtam kívül,és megint kavarodás lenne :S sztetek mi legyen?
2010. aug. 23. 20:46
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
85%
nyugi, majd belátja, hogy ha így viselkedik és megsértődik utána attól semmi se lesz jobb (: szépen lassan abbahagyja majd ezt, ha pedig nem, akkor lassan koptasd le egy kicsit, akkor csak észreveszi majd magát :D 17/L előző voltam
2010. aug. 23. 22:22
 12/24 A kérdező kommentje:
köszi :)
2010. aug. 23. 22:31
 13/24 anonim ***** válasza:
85%
te tök normális,jófej csajnak tűnsz,dehát ez a barátnőd hallod:Dmint az oviban,komolyan.hagyd a fenébe,ha kérdezi mi bajod van mond hogy nézzen magába hogy viselkedett,aztán vagy bocsánatot kér és változtat,vagy nem:)16/L
2010. aug. 23. 22:47
 14/24 A kérdező kommentje:
:D igyekszem megfogadni a tanácsokat :) köszönöm ^.^
2010. aug. 24. 09:41
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

(az előzőeket nem olvastam el ahhoz lusta vagyok xD)

De nekem is ilyen volt a barátnőm...voltak ilyen nagyon mini veszekedéseink aztán egyszer annyira elegünk lett csináltunk egy akkora nagy családi botrányt hogy el sem lehet képzelni...azóta sulin kívül nem is találkozhatunk(szülők miatt),de suliban olyan jó barátnők vagyunk,azóta sem vesztünk össze SEMMIN!xD szóval(bár tali nincs:/) de nekünk ez még jót is ttt=D

Persze nem azt mondom hogy ez a megoldás..hanem hogy add ki magadból amire gondolsz mert ha tartogatod,akkor egyszer nagyon kifogsz törni(mint én)...mond meg a magadét neki!=D

14L

2010. aug. 24. 12:48
 16/24 A kérdező kommentje:
:)
2010. aug. 24. 13:11
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
akkor dzsinx
2010. aug. 24. 15:13
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen barát nem barát. Velem 1 csaj aért veszett össze mrt mindig Ágicának hivott, mondtam neki h légszíves Áginak nevezzen erre azt mondja hogy 1 igaz barátnak mind1 hogy nevezik! Nem is érdekel. Nála 100x jobb barátokat tudok szerezni és hdd el te is!!!

11/L

2010. aug. 24. 18:04
 19/24 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a tippeket :D
2010. aug. 24. 18:23
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Korábbi válaszoló vagyok.

Még hozzátenném, hogy mondd meg neki hoyg éretlen kis fruska aki ezen képes összeveszni a legjobb barátnőjével, gondolkozzon el magán és szóljon ha felfogta amit mondtál, majd hagyd ott. Ha gondolkozik és megkeres akkor szerintem lehet még egy esélyt ennek adni, ha meg berág rád akkor hagyd a fenébe, nem éri meg hogy idegesítsen téged...

Tapasztalat, 11 évig voltunk barátnők a csajjal, most ha meglátjuk egymást köpünk egyet. :P Ugyanolyan volt mint a barátnőd...

16/L

2010. aug. 24. 19:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!