Na most mit kezdjek vele?
Én sem örülök neki,de mondta,hogy nála a vetélés szóba se jöhet. Ezt elfogadom,mert tudom milyen volt amikor vele vagy a hugával teherbe estem. Az első pillanattól kezdve mindennél jobban szerettem őket.
Köszönöm a választ.
Én komolyan leültem volna vele el eszélgetni erről! Érett-e a babára!!? Mert oké hogy terhes, nó buli lesz egy babája, de hogy ezt felfogta-e, hogy mi el jár! Hogy tartja el, miből veszi meg neki a dolgokat, éjjel kel-e majd a babához... Mert nem ámazt hiszi megszülöd a babát és minden a régi lesz, teljesen megváltozik az élete! A fiújával is mennyire megbízható, vállalja -e az apa szerepet, a fiú családja mit szól hozzá..
Terhes, fejezze be a sulit, a fiújával mennyire komolyan gondolja, a fiújával családjával is leültem volna hogy akkor mi legyen, elveszi-e a lányomat a fiú, hol fognak lakni, miből fognak élni...
Most ezek után ha erre kerted és ezt tette mit vársz tőle?!! Abszolút gyerek még ha nem fogja fel amit kérték tőle!
Én leülnék vele beszélni, és megmondanám neki akkor költözzön a fiúhoz és próbáljanak meg boldogúlni, akkor majd meglátja milyen is az élet!
Ne haragudj, de nem érett a lányod a gyerekhez.
Mit fognak gondolni? Megmondom, én mit gondolok:
- nem volt elég esze védekezni. Ez kicsit a ti hibátok is, már megbocsáss.
- nem fogja tudni eltartani a gyereket, nem fogja tudni befejezni az iskolát
- az, hogy FB-ra rakja fel a képeket abból világosan látszik, hogy ez az egész csak arra jó neki hogy ő legyen a középpontban, róla beszéljenek. Ha ez elmúlik, mi lesz a babával?
Nem adjuk örökbe! De azok a rokonok meg ismerősök akikkel csak karácsonykor találkozunk egy napra nekik lehetne azt mondani,hogy enyém a baba. Nem? A sulit be fogja tudni fejezni,mert én fogom nevelni.
Az,hogy védekeztek-e nem tudom. Állítólag csak lecsúszott a gumi,de teljesen mind1. Ez már megtörtént vissza csinálni nem lehet.
A barátja 100%-ban mellette áll.
Ezt eltitkolni a legnagyobb baromság, már bocsánat.
Úgyis kiderülne.
Meg most őszintén, azoknak a rokonoknak, ismerősöknek, barátoknak nem tök mindegy ha megtudják ha úgyis csak egyszer találkoztok egy évben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!