SOS! Cumigondok? Mit kezdjek vele?
Figyelt kérdés
11 hós fiamnak ma vettem új cumit, ugyan olyan mint a másik, mindig ugyan olyat veszek, csak színben eltérőt. Eddig sosem volt gond az új cumival, odaadtam neki, cumizott vele. Ma viszont egyszerűen nem akarta elfogadni az újat, sőt, már a régit sem. Néha 1-2 percre berakta a szájába, majd fintorogva kiköpte. Annyira nem kell neki, hogy inkább nélküle aludt el, pedig soha nem alszik cumi nélkül. Félek, hogy mi lesz éjjel, ha felkel, de nem kell a cumi. Illetve mitől lehet ez? "Megunta" a cumizást, vagy a cumival van a gond?2012. máj. 11. 22:37
1/5 anonim válasza:
Lehet ennyivel leszokott, akkor örülj neki. Ha nem, akkor el fogja fogadni, csak most sztrájkol az új cumi ellen. :)
2/5 A kérdező kommentje:
Igaziból gondolkoztam rajta, hogy akkor most le is szoktatom, kész vége, de olyan rosszul érzem magam. Még olyan kicsi, és szeret cumizni, bár csak alvásnál és az autóban használja, ráadásul a tejem is egyre kevesebb, így lassan a cicizés is abbamarad. Nem lenne kegyetlenség leszoktatni róla?
2012. máj. 11. 22:50
3/5 anonim válasza:
Nem szoktatod le róla csak ő választott más nyugtató dolgot! Nálunk 6 hónaposan csinálta ezt! Most 10 hónapos és eszébe sincs cumizni! Én ennek örülök szerintem neked sem kellene aggódni :)
4/5 A kérdező kommentje:
Egész éjjel úgy aludt, hogy nem vette a szájába a cumit, hanem a kezében szorongatta. :) Hát meglátjuk mi lesz. Hagyom ezt a cumit nála, és ha nem kell neki, akkor majd magától leszokik, legalább nem fogom rosszul érezni magam, hogy én vettem el.
2012. máj. 12. 09:23
5/5 anonim válasza:
Nálunk a kisfiam is kb ennyi idős volt, amikor egyik napról a másikra kivette a cupit a szájából és ennyi, pedig nem is volt cupi csere. Azóta nem cumizik (mondjuk már 7 éves). Kiváncsi leszek a lánykámra (ő 7 hónapos), mert ő is cupi függő (még).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!