Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek mit kezdjek akkor...

Bogyo110 kérdése:

Szerintetek mit kezdjek akkor most az orvosokkal?

Figyelt kérdés
1 éves a kislányom a mai napon délután belázasodott hóna alatt mértem a lázát és 39,c-volt na uccu neki ügyelet mielőtt még mentünk észre vettem hogy az első kis fogcskája alatt a szájpadlásán van egy lila szinű bevérzés!Oda érünk elmondom a történteket kb 3szor is mutatom az amugy jól látható bevérzést a dokinak aki ja ilyen elő szokott fordulni!Na akkor köhög?füle fáj? mondom neki eggyik se szerintem fogzik de azért elhoztam mert nagyon soknal találtam a lázát meg jobb ha látja a doki is ugye bár ?Erre azt mondja ja szerinte is a foga lehet adjak láz kupot neki amit persze már othon is adtam neki, kérdezem és ha megint belázasodik akkor akkor megint kúp erre ő!Hál istennek remélem hogy csak a foga lehetett mert délután óta semmi baj na de még majdnem úgy jött ki hogy én montam meg a dokinak hogy mi is van!Amugy volt valaki igy már a babájával hogy ilyen sötét lila szinű bevérzés volta fogacskája körül ?
2012. márc. 4. 20:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem a gyerekorvosunk mondta mikor az egyik örlőfoga jött a fiamnak, hogy nemsokára kí fog bújni, mert már véraláfutásos az ínyére. Azért szólt, hogy ne ijedjek meg ha én veszem észre, mert ez normális jelenség. Az orvos diagnózisához nem tudok mit hozzáfűzni, ha rendesen megvizsgálta nem aggódnék.
2012. márc. 4. 20:15
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Hát vizsgálás aaz nem volt csak bele kukantott a szájába de mindegy is reméljük nem lessz baj csak ki bújik majd az a fogacska!

2012. márc. 4. 20:21
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia

Kisfiamnak decemberben vettem észre,hogy felül a kisőrlője be van vérezve,mutattam a gyerekorvosnak,azt mondta,hogy ilyet még nem is látott!

A bevérzés december óta most múlt el egy hete,és látom az ínye alatt a fogacskát,2-3 hét és áttöri az ínyét,amúgy a többi fog kb.3 hét alatt bújt ki!

14 hónapos

2012. márc. 4. 21:10
 4/4 anonim ***** válasza:
83%

39 fokos lázzal azért nem kell ügyeletre rohanni, semmit ne kezd az orvosokkal, ügyeletre indokolt estben rohanj, egyébként ráér másnap a gyerekorvos.

bocs, nem piszkálni akarlak, csak szerintem az orvos nem hibázott

2012. márc. 4. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!