Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kezdjek el már ízesebben...

Kezdjek el már ízesebben főzni 9 hónaposomnak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kislányomnak én főzök, de eddig nem használtam fűszereket, sem hagymát, maximum egy kis olajat tettem a főzelékbe , de sok helyen olvasom, hogy lepirítják a hagymár, azon párolják a husit, majd sóval ízesítenek... el kellene már kezdenem így főzni neki?

Köszönöm!

2012. márc. 24. 11:07
 1/6 anonim ***** válasza:

petrezselyem, kapor? ezeket már azért kéne használnod :)

a táblázatban vannak fűszerek, nyugodtan vezesd be azokat, hagymát is, mondjuk a só várhat ha eddig megette nélküle

2012. márc. 24. 11:09
 2/6 A kérdező kommentje:
Igazából igen, eddig kimaradtak a fűszerek, igyekszem változatosan főzni, és nagyon jó evő, nem hiányzott a só sem , szereti a zöldségek ízét is - de akkor nekikezdünk a zölpfűszereknek :)
2012. márc. 24. 11:13
 3/6 anonim ***** válasza:
fokhagyma,hagyma,petrezselyem,imádja az ízüket a kisfiam!
2012. márc. 24. 12:48
 4/6 anonim ***** válasza:

Engem kiosztott a dokinéni, hogy nehogy màr ízetlen kajàt akarjak adni szegény gyereknek. :) (eddig sima vízben főztem a zöldségeit minden nélkül) 6 hónapos múlt, a főzelékbe kap csipetnyi sót, snidlinget, metélőhagymàt, kaprot, vöröshagymàt, fokhagymàt, babérlevelet, bazsalikomot. Természetesen mértékkel.

+ kk. oliva olajat a főzelékbe és 1 adagolókanàl tàpszert. Ma így csinàltam, nagyon bejött neki.

Viszont én nem lepirítom a hagymàt, csak együtt főzöm a többivel.

2012. márc. 24. 16:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Az en 9 honapos länyom mär nem akarja azt enni amit neki külön fözök ö mär azt eszi amit mi!Amugy nem fözök tul füszeresen!A doki neni azt mondta ha izlik neki egye nyugodtan!
2012. márc. 24. 20:39
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat , biztosan ízleni fognak az új ízek a kislányomnak :) - igazából eddig azért nem is nagyon próbálkoztam, mert mindent jóízűen meg evett, valószínű, ha úgy kellene belé imádkozni az ételt, már rég el kezdtem volna kísérletezni :)
2012. márc. 25. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!