Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan ébresszem fel a gyereke...

Hogyan ébresszem fel a gyereket? 15 éves, és egy katasztrófa minden egyes reggel. "Még egy kicsit, még egy kicsit! ", és úgy elmegy az idő, hogy futhat a suliba.

Figyelt kérdés

Ha szép szóval, ha veszekedéssel, ha simogatással, ha rángatással, ha önállóan, ha keltegetéssel, a vége mindig ugyanaz.

Aztán velem balhézik, miért nem szóltam idejében.

2012. szept. 5. 11:40
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
26%
Mondjuk hagyd hagy aludjon. A szülő három napot igazolhat de ha okosan csináljátok akkor nem fogják észre venni hogy többször hiányzott és ott van még az orvosi igazolás is. Én tavaly talán 200 órát hiányoztam és csak egy igazolatlanom volt de szerencsére nem kell tettetnem a betegséget jön az magától ha jönnie kell.
2012. szept. 5. 17:23
 42/47 anonim ***** válasza:
100%

Hagyd párszor elkésni.. én is így voltam.. 5-6 alkalommal lenyomtam a 12km-t 4perc 45mp alatt bicóval a suliig azóta meg fel tudok kelni időben.. :'DD

Amúgy víz? :DD

2012. szept. 5. 19:14
 43/47 anonim ***** válasza:
Nekem a bátyámat kellett ébresztenem tavaly és az volt macerás.Gyakran eljátszottam vele hogy elaludtunk és akkor rögtön kipattant az ágyból.
2012. szept. 7. 10:29
 44/47 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszönöm!

43-as, ötletes, hihi!

2012. szept. 7. 14:28
 45/47 anonim ***** válasza:
100%

állítsd be az ébresztőjét 30 perccel későbbre

had higgye azt h más majdnem elkésett :-))

vagyis az órát állítsd át nem az ébresztést nya

2012. szept. 7. 22:40
 46/47 anonim ***** válasza:
Nem tudom,de én mindig magamtól keltem és feküdtem le. Egyszer aludtam el,mikor elfelejtettem órát állítani és anyák is elaludtak. De időben odaértem,mert csak negyed órát aludtam pluszba. Ennyi idősen meg plána rájöhetne,hogy időben kell kelni. De öntsd rá egy vödör vizet,vedd el a takarót,ordítasd a rádiót, csörömpölj,húzd ki alóla a lepedőt egy hirtelen rántással. :D
2012. szept. 16. 20:57
 47/47 anonim ***** válasza:

Én nekem van egy ébresztő órám, meg két mobilom. Az ébresztőórát beállítom 6:35-re, az egyik telefonon beállítom az ébresztőt 6:40,6:41,6:42-re a másikon pedig 6:43,6:44,6:45-re. Mind a három kínzó eszköz messze van tőlem, szóval fel kell kelljek hozzá és aztán már nincs egy idő után vissza feküdni az ágyba. Amúgy meg 7:30-kor kell suliba indulnom, szóval nyugodtan van idő mindenre.

De! Ha úgy fekszem le, hogy teljesen fáradt vagyok, akkor reggel sokkal könnyebben tudok felkelni, mint ha úgy feküdnék le, hogy még van energiám. Szóval van, hogy lemegyek tekerni 1-2 órát és úgy jövök haza, hogy lefürdök és már rohanok is aludni.

2012. szept. 19. 21:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!