Hogyan ébresszem fel a gyereket? 15 éves, és egy katasztrófa minden egyes reggel. "Még egy kicsit, még egy kicsit! ", és úgy elmegy az idő, hogy futhat a suliba.
Ha szép szóval, ha veszekedéssel, ha simogatással, ha rángatással, ha önállóan, ha keltegetéssel, a vége mindig ugyanaz.
Aztán velem balhézik, miért nem szóltam idejében.
Hagyd párszor elkésni.. én is így voltam.. 5-6 alkalommal lenyomtam a 12km-t 4perc 45mp alatt bicóval a suliig azóta meg fel tudok kelni időben.. :'DD
Amúgy víz? :DD
Mindenkinek köszönöm!
43-as, ötletes, hihi!
állítsd be az ébresztőjét 30 perccel későbbre
had higgye azt h más majdnem elkésett :-))
vagyis az órát állítsd át nem az ébresztést nya
Én nekem van egy ébresztő órám, meg két mobilom. Az ébresztőórát beállítom 6:35-re, az egyik telefonon beállítom az ébresztőt 6:40,6:41,6:42-re a másikon pedig 6:43,6:44,6:45-re. Mind a három kínzó eszköz messze van tőlem, szóval fel kell kelljek hozzá és aztán már nincs egy idő után vissza feküdni az ágyba. Amúgy meg 7:30-kor kell suliba indulnom, szóval nyugodtan van idő mindenre.
De! Ha úgy fekszem le, hogy teljesen fáradt vagyok, akkor reggel sokkal könnyebben tudok felkelni, mint ha úgy feküdnék le, hogy még van energiám. Szóval van, hogy lemegyek tekerni 1-2 órát és úgy jövök haza, hogy lefürdök és már rohanok is aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!