Hogyan ébresszem fel a gyereket? 15 éves, és egy katasztrófa minden egyes reggel. "Még egy kicsit, még egy kicsit! ", és úgy elmegy az idő, hogy futhat a suliba.
Ha szép szóval, ha veszekedéssel, ha simogatással, ha rángatással, ha önállóan, ha keltegetéssel, a vége mindig ugyanaz.
Aztán velem balhézik, miért nem szóltam idejében.
Mindig is bagoly típus volt szegény, de azt látom, hogy törekszik, viszonylag időben fekszik le.
Csak az ébredés nem megy. Reggelinél nincs is magánál, kómás.
Igen, amíg magától nem jön rá, hogy a saját dolga, érdeke, persze, hogy nem fog jól menni.
De hogy segítsek neki, ez a kérdés lényege.
engem sosem kellett a szüleim költsenek.
Elsős korom óta egyedül kelek, öltözök és egyedelü megyek a suliba ami hát a központba van olyan 2 kilométerre. Alig kések évente 1x vagy maximum kétszer elalvás miatt, de apu úgy is felszokot költeni ha látják, hogy már késésbe vagyok.
Nem tudom hogy tudsz igy nevelni.
12.05-ös, mint írtam, a másik gyerekkel nincs gond, akkor nem feltétlen az én nevelésem rossz.
Ő ilyen fajta.
Engem se kellett soha kelteni, ez számomra teljesen érthetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!