Hogyan ébresszem fel a gyereket? 15 éves, és egy katasztrófa minden egyes reggel. "Még egy kicsit, még egy kicsit! ", és úgy elmegy az idő, hogy futhat a suliba.
Ha szép szóval, ha veszekedéssel, ha simogatással, ha rángatással, ha önállóan, ha keltegetéssel, a vége mindig ugyanaz.
Aztán velem balhézik, miért nem szóltam idejében.
itt mindenki ennyire álszent nemhiszem el, engem is anya ébresztett gimiben úgy h felhívott minden reggel pláne utolsó évben mikor éjjel is tanultam mégjó h alig tudtam felkelni reggel...
egyébként írtak jó tippeket :)
most biztos leleszek pontozva, de mért kell úgy tenni mintha a szülő dolga nem az lenne, hogy segítse a gyerekét?! nemis dolgának nevezném igazából jó szót nem találok rá, de a lényeg hogy x évesen is mindig a kis"lánya leszek a szüleimnek.....
meg amiket néha itt olvasok.. erről jut eszembe: aki még 18 évsen nem dolgozik az egy mihaszna élősködő kb. mert itt már mindenki 16 évesen munkába állt...
najó nem szeretném bővebben kifejteni mert így is offoltam nagyrészt, de tényleg sajnálom akinem rossz viszonya van a szüleivel és nincs ilyen jó kapcsolata de szerintem ez lenne nagyrészben a normális ne akadjatok ki.
Én 35 éves vagyok és az asszony reggelente alig tud kirugdosni az ágyból :D Ő meg ha kinyitja a szemét, azonnal pattan is ki.
Ez lehet, hogy egyfajta "készség"? :)
Ami nálam bevált, ha egyedül alszom otthon: a legidegesítőbb csengőhang a telefonomra, úgy, hogy nem érem el az ágyból, plusz van egy régi, iszonyatos erővel kereplő rádiós óra a nappaliban, ami olyan, hogy nem hallgat el magától, hanem kézzel kell megállítani.
22-esnek !
Semmi gond nincs azzal, ha a szülők ébresztik a gyereket. Én is szívesen megteszem, hogy odaülök az ágya mellé és közben beszélek hozzá, hogy könnyebb legyen neki észhez térni.
A gond azzal van, ha ezt napról-napra úgy kell megtenni, hogy nem sok látszata van, mert visszafekszik, visszaalszik és ahogy a kérdező is írja, balhézik vele. Így kinek van kedve és türelme sokadjára is odaállni és korán reggel balhéval kezdeni a napot ?
Köszönöm, voltak ötletek, de természetesen a 8 általános sulis év alatt a csiklandozáson kívül mind kipróbáltam!
Az óra tetszik, köszi, de erre nincs keret :-)
Holnap beállítok, majd jól elrejtek neki egy berregőt, és otthagyom vele.
25-ös, pontosan ez van.
Közben meg ezer dolgom lenne, tízóraik, másik gyermek, magam is reggeliznék.
persze igazad van ördögkerék, bár én inkább arra akartam kilyukadni, hogy ez nem ciki meg nem ezen fog múlni az önállósága stb ez nemis volt tőlem válasz a kérdésre, de muszáj volt leírnom mielőtt valaki elkezdi ezt boncolgatni..
tehát ne vedd magadra, tényleg kikell próbálni ezeket a trükköket valami csak befog válni olyan nincs h nem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!