Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan magyarázzam meg anyámna...

Hogyan magyarázzam meg anyámnak, hogy még nem kell tanulni és ha kellessz én tanulok?

Figyelt kérdés
még csak ez volt a második napom a suliban,de anya már most kiabál velem,hogy nem tanulok,pedig még nem is kel nem is tudom kik lesznek a tanáraim holnap lessz az eslo igazi órák a suliban,de képtelen felfogni.amikor meg már van tanítás akkor is kiabál velem,ha nem tanulok egésznap,mert amikor tanulok azt észre sem veszi,de ha leulok a géphez csak kiabál állandóan,pedig jó tanuló vagyok és nagyon hamar megtanulok,ha valamit elfelejtettem,hogy meg kel tanulni a suliba tanulom meg szunetbe és hibátlanul lefelelek.idegesít,hogy ilyen ha rajta mullik egyetlen pert szabadidom sem lehet,nem képes felfogni,hogy nekem nem kell órákat tanulni valamit,hogy tudjam egyszeruen nagyon hamar tanulok,néha persze kapok rosszabb jegyet is,de az átlagban azért,mert nem voltam suliban és nem mondták,hogy volt tanulni,vagy nem értem az anyagot (pl a kémiában alig értekk valamit,hiába magyarázza el a tanár,nem értem),de meganulom csak épp felméroknél nehezebb.
2012. szept. 4. 15:56
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
hol írtam én ezt: csak azok írjanak akik sajnálnak és egyetértenek velem?
2012. szept. 6. 06:37
 22/24 anonim ***** válasza:
Az én anyám is ordítozott velem telefonon keresztül vagy 20 percig a 3. nap,hogy mi az,hogy nem tanulok (még a könyveket se kaptuk meg). Rácsaptam a telefont,mikor ezt mondta "úgy van bukj csak meg és legyél egy hajléktalan"
2012. szept. 16. 21:00
 23/24 anonim ***** válasza:
Olvass egy kedvedre való regényt és mondd rá hogy kötelező olvasmány. Vita megoldva és ez olyan szórakozás amivel a memóriádat is javítja, tehát pozitív kihatással van a tanulmányaidra:)
2012. szept. 20. 15:23
 24/24 anonim ***** válasza:

Amit nem értesz, azt nem bemagolni kell, hanem addig foglalkozni a témával, amíg meg nem érted.

Nyilván anyukádnak nem üvöltöznie kéne veled, de a hozzáállásodon neked is komolyan változtatni kéne.

2012. szept. 24. 09:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!