Hogyan magyarázzam meg anyámnak, hogy még nem kell tanulni és ha kellessz én tanulok?
Teljesség igénye nélkül:
Lesz egy sz
Kell két l
Tényleg kezdj el tanulni, hogy lehetsz ilyen helyesírással jó tanuló???????????
Igaza van anyukádnak.
Fogadni mernék gyorsabban írok mint te gépen... És mégis megy helyesen. Na mindegy, végülis te dolgod, csak ez egy elég tré indok. Másrészt milyenek a jó jegyek? Milyenek a rosszak? Attól függ. Ha szín ötös vagy, de néha (félévente max 3) röpdoga pl 2-es lesz, akkor nem tragédia... De ha kb mindenből 4-es vagy, és azért havi egy 1-est benyelsz, na akkor már más tészta... De én se szoktam előretanulni... Szerintem hülyeség, de kajak, mert oké van egy kis előnyöd, de örökké nem tudsz előretanulni ráérősen... Szerintem nem jó stratégia, persze, ha rossz tanuló vagy, de szorgalmas, akkor hajrá! De aki fél óra alatt tud másnapra mindent (Min. 4-esre) akkor szerintem is felesleges órákat csücsülnie a könyvei felett. Nekem a tanáraim azt mondják, hogy annyit tanulj, amennyi kell az ötöshöz. Lehet 5 perc is, ha megtanulok, megértek mindent, akkor jó az így is. Fiú vagy lány vagy? Hány éves? Hanyadikos?
Nekem 1,5 óra kell a házira+tanulásra, mivel minden nap szinte dogát írunk. De általában a matek, fizika kivételével minden ki van dolgozva, és amit meg kell tanulni legalább párszor átolvasva. (Matek, fizika meg azért nincs sokszor megírva sem, mert ha felszólítanak fejből elmondom hibátlanra... Szóval mondhatni ezt felesleges... Amúgy meg járok szakkörre, az épp elkég gyakorlás:))
14/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!