Hogyan magyarázzam meg anyámnak, hogy még nem kell tanulni és ha kellessz én tanulok?
Figyelt kérdés
még csak ez volt a második napom a suliban,de anya már most kiabál velem,hogy nem tanulok,pedig még nem is kel nem is tudom kik lesznek a tanáraim holnap lessz az eslo igazi órák a suliban,de képtelen felfogni.amikor meg már van tanítás akkor is kiabál velem,ha nem tanulok egésznap,mert amikor tanulok azt észre sem veszi,de ha leulok a géphez csak kiabál állandóan,pedig jó tanuló vagyok és nagyon hamar megtanulok,ha valamit elfelejtettem,hogy meg kel tanulni a suliba tanulom meg szunetbe és hibátlanul lefelelek.idegesít,hogy ilyen ha rajta mullik egyetlen pert szabadidom sem lehet,nem képes felfogni,hogy nekem nem kell órákat tanulni valamit,hogy tudjam egyszeruen nagyon hamar tanulok,néha persze kapok rosszabb jegyet is,de az átlagban azért,mert nem voltam suliban és nem mondták,hogy volt tanulni,vagy nem értem az anyagot (pl a kémiában alig értekk valamit,hiába magyarázza el a tanár,nem értem),de meganulom csak épp felméroknél nehezebb.2012. szept. 4. 15:56
11/24 A kérdező kommentje:
anya és apa is elkuld ha azzal megxek utánuk,hogy szeretném elmondani az anyagot már akkor is ezt csinálták amikor elsos voltam.
2012. szept. 4. 19:40
12/24 anonim válasza:
Ez elég baj!!!!!!! Nincs Rád este szabad 1/2 órájuk? Nagyon sajnállak, én már késő délután leültetem a kisfiaimat az ebédlőasztalhoz és amiben kell segítek,(mondjuk a nagy már önálló, a kicsi meg a napköziben megcsinálja a leckét, itthon csak gyakorol), akkor is ha közben esetleg főznöm is kell valamit. Most fürdenek, kiszedem Őket a kádból, és utána még ellenőrizzük minden a táskába van-e holnapra, aztán lassan alvás! Sosem értettem az ilyen szülőket, de hát mindenki másként neveli a gyerekeit.
13/24 A kérdező kommentje:
az én szuleim sosem ellenorizték,hogy tanultam-e vagy minden benne a támskámba ami másnapra kell,ez nem zavar,de az igen,hogy mégis elvárják,hogy kituno tanuló legyek és egész nap csak tanuljak,még akkor is ha már mindent megtanultam,nem hiszik el,hogy tanultam és anya ezért mindig kiabál,és idegesít,én azt várnám,ha elkuldenek amikor felelnék nekik akkor ne kapják fel a vizet ha nem látnak konyvet a kezembe egész nap.anélkul is megtanulok,hogy mondanák amikor hazajovok suliból az az elso,hogy átpalok,megcsinálom a házim és tanulok.
2012. szept. 4. 19:57
14/24 anonim válasza:
A 19:51-es vagyok. Egyet sose felejts el: nem a szüleidnek tanulsz, hanem magadnak.
15/24 anonim válasza:
"de nem tehetek róla hogy nem értem azt amit a tanáraim nem tudnak elmagyarázni" ... a gép előtt ülsz, az ég áldjon meg. Nem érted? Kulcsszavakra keresés a google-ben, és le van írva. Egy max. két rossz jegyre lehet magyarázat, hogy nem tudtál róla. Az, ha szar vagy egy tárgyból, az bizony a Te felelősséged. Nem a tanáré. Extrém ritka a kivételezés negatív irányba. Főleg írásban, ahol ott a leírt bizonyíték, hogy érted-e vagy sem. Mindent meg lehet oldani, csak akarni kell. Abba meg nem halsz bele, ha nem rövid távra a szünetben tanulod meg az anyagot, hanem előtte való délután otthon, és mondjuk nem csak két hétig emlékszel majd rá, hanem jövőre is. Anyáddal értek egyet. Most talán még nem kell sokat tanulni, ez igaz, de nemsokára igen.
16/24 A kérdező kommentje:
mondtam már nem kioktatást kértem! én már nem elsos anyagot tanulok,hogy magamtól is rájovok,mit mikor kell használni.honnan a szarból tudjam mikor kell a németben határozott,határozatlan,tagadó mondatokon belul nominatív,datív,akuzatív amikor egyszeruen a tanárom nem tudja rendesen elmagyarázni,aztán meg csak annyit mond úgy,mint a szlovákba,amire olyan tanárom van aki melett az évek során még semmit nem tudtam mmegtanulni,m ert csak feladja,hogy mit tanuljak,de el sem magyarázza.majd kiszopom a kisujjamból mi? mert milyen konnyu.ez az egyik legnehezebb a németbe,legalábis mindenki ezt mondja,és vettem észre én is,mert hiába próbálom megérteni nem megy,de ha valaki esetleg elmagyarázná érthetoen talán nem kéne álandóan nektek sem,hibáztatni,amiért nem szulettem úgy,hogy mindent tudok
2012. szept. 5. 18:25
17/24 anonim válasza:
én is ezekert valtottam iden angolra.. ha meg lennenek a tavalyi jegyzeteim szivesen segitenek, de igy. ..
15/L
18/24 A kérdező kommentje:
nekem van angol is és német is,itt nme lehet választani,hogy ki milyen nyelvet akar tanulni.angolból jó vagyok,és németbol is az lennék,ha érteném azt amit leírtam,de mivel az nagyon fontos nem megy anyira,mint kéne :(
2012. szept. 5. 20:55
19/24 anonim válasza:
A kérdés az, akarod vagy nem akarod? Ha akarod meg tudod oldani, ha nem, lehet hüppögni... Nem kioktatást kértél? Akkor miért nem teszed a kérdés után, hogy csak azok írjanak akik sajnálnak és egyetértenek veled? Szívás...
20/24 anonim válasza:
"majd kiszopom a kisujjamból mi?"
Mondjuk ki is lehet guglizni, keresni online teszteket, rengeteg elérhető anyag van a neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!