Mennyit buliztál/bulizott a gyereked a nyáron?
hát én 2 buliba voltam így nyár végén.. :) előtte meg barátokkal/barátnőkkel mentünk mindig valahova :)
15/L
annyira örülök, h nem most vagyok 13-15 éves..
És annyira utálom ezt a korosztályt...a mai kamaszokat. Persze vannak kivételek, tiszteletem nekik. Én nem ilyen voltam annyi idősen pedig nem 100 éve volt. Életemben először 19 évesen ittam alkoholt,(cherryt)...szar is volt.
Agysejted az alkohol miatt elpustul de nem az nem is "nő vissza". Na ezen is el kéne gondolkoznia a mai fiatalságnak.
Szép estét
Attól függ miben merül ki a buli fogalma.
Egyetlen egyszer sem ment el öv méretű szoknyában feneket rázni egy felkapott szórakozóhelyre. Nincs ilyenre igénye, nem képzik a társasága részét ilyen lányok, aminek személy szerint nagyon örülök.
Ellenben volt házibulikban, beült a barátaival meginni egy boroskólát, volt fesztiválozni is.
A saját pénzéből állta a dolgokat, nem szoktam megszabni, hogy meddig mehet, mert nagyon jól ismerem a barátait, a párját is, és mivel velük jár el, tudom, történjék bármi is, mindig van valaki, aki teljesen józan, észnél van. Plusz mióta iskolába jár kitűnő tanuló, emellett is teljesít eleget.
Egyszer voltam házibuliban, többieknek ivós volt, nekem meg az annyiban kimerült, hogy belekóstoltam valamibe (baromi rossz volt), és röhögtem a többieken. (Persze nem az volt, hogy mindenki öntudatlanra itta magát, és én ahelyett, hogy segítettem volna, csak jól kiröhögtem őket, még mielőtt valaki beleköt)
Meg egyszer úgy volt, hogy megyünk egy rendes szórakozóhelyre, de aztán a várakozás közben meguntuk, és nem mentünk be.
(Amúgy sokat nem is voltam otthon)
15/L
Egyszer sem mentem tipikusan bulizni,mert engem ez nem vonz.Már voltam,ezt ùgy mondom.Az volt nekem nagyon nagy buli a nyáron,hogy elmentem a kedvenc énekesnőm egyik koncertjére.:-P
17/L
Jézus! Most úgy komolyan elgondolkodtam azon,hogy mit képzelnek a szülők amikor a gyerekük elmennek bulizni!
Attól,hogy valaki elmegy bulizni még nem kell arra gondolni,hogy asztalonfetrengősre issza magát,ágyba bújik mindenkivel és drogozni fog!
Engem anyukám 15 évesen már simán elengedett bulizni,pénzt is adott.Nem lettem alkoholista,sem drogos,sem agyhalott.
Szerintem,ha egy szülő megbízik a gyerekében,akkor felesleges túl szigorúnak lenni.Ha nem bízik meg benne,akkor annak pedig oka van...Nem azt mondom,hogy én elengedném a 14 éves lányom(ha lenne) akárhova akárkikkel bulizni.De 16 évesen,miután meggyőződtem arról,hogy a barátai normálisak és odafigyelnek egymásra,valószínűleg elengedném.Na persze nem Siófokra,meg Pestre stb...
Egy lázadó korú fiatalnak minél jobban tiltanak valamit,annál inkább azt akarja csinálni. 16 éves koromban én is ilyen voltam,amit anyukám megtiltott(kevés dolog volt) én azt akartam csinálni!
Egyszer nem mondta,hogy ne igyak alkoholt,ne cigizzek vagy drogozzak,mivel tudta,hogy van annyi eszem,hogy nem csinálok hülyeséget és teljesen megbízott bennem!
Elmentem bulizni,ittam alkoholt,de nem ittam magam fetrengősre soha.Nem dohányoztam soha és nem is drogoztam.
Most ezzel nem magamat akarom fényezni,mert nem tartom magam egy minta"gyereknek".Egyszerűen csak le szerettem volna írni,hogy a szülők néha azzal buzdítják a fiatalokat valami rosszra,hogy tiltják nekik.
Gondolom most jönnek a válaszok,hogy ne oktassak ki egy 35-40 éves anyukát 19 évesen.
Nem ez volt a célom,csak leírtam egy kicsit más nézőpontból a dolgot.Remélem nem sértettem meg senkit ezzel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!