Mennyit buliztál/bulizott a gyereked a nyáron?
Semennyit. Nem szeretem a "bulikat". ( Azokat meg főleg nem amikről manapság szól egy "buli").
Nem vagyok az a típus, diszkóban sosem tettem be a lábam. Mondjuk nem véletlen szól most is Pokolgép :)
19F
A barátaimmal 2x-3x mentem diszkóba, 4 házibuliban voltam, ezenkívül kettőt mi szerveztünk. És persze a többi vendéglátós buli, ahol általában dolgozom, de néha azért jut idő egy kis táncra. (a családnak panziója van, egész nyáron voltak vendégek, úgyhogy néhány buli is összejött)
14/L
Én nem voltam, mert a környékünkön nincs egy normális szórakozóhely sem, pedig engednének.
Az 'igyuk magunkat részegre, aztán tegyük ki fb-re' dolog nem az én világom. Persze nem általánosítok, NÁLUNK, A KÖRNYÉKEN viszont csak ilyenek vannak.
Ezért én többnyire strandra jártam, barlangfürdőbe *-* az uncsitesómékkal meg rokon lányokkal :)
15l
Minden hétvégén (de abból csak egyszer volt péntek-szombat is), kivéve mikor 2 hetet tengeren voltam, + most se. (disco)
Persze a barátnőimmel hétköznap eljárkáltunk strandolni, vásárolni, kávézni,...:)
15L
Barátommal töltöttem heti 4-5 napot, vele mentünk erre-arra, de egyszer sem voltunk bulizni.
16/L
Utcabálok minden 3.-5. hétvégén.. tópart párszor bnőmmel délutáni séta havonta egyszer össze hoztunk egy baráti találkozót is.. fogathajtó versenyek havonta 1× lovas találkozók.. asszem ennyi meg pár házi buli..
de sajnos nem nagyon értem rá a lovam véget. :S
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!