Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mennyit buliztál/bulizott a...

Mennyit buliztál/bulizott a gyereked a nyáron?

Figyelt kérdés
Kort is.
2012. szept. 1. 15:01
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
46%
inkább csak haverokkal piáltunk :D 15F
2012. szept. 1. 19:33
 12/44 anonim ***** válasza:
78%

Semennyit. Nem szeretem a "bulikat". ( Azokat meg főleg nem amikről manapság szól egy "buli").

Nem vagyok az a típus, diszkóban sosem tettem be a lábam. Mondjuk nem véletlen szól most is Pokolgép :)

19F

2012. szept. 1. 19:56
 13/44 anonim ***** válasza:
90%
14f vagyok: nem egy srácot ismerek, aki korombeli, és járkálnak kemény bulikba...
2012. szept. 1. 20:38
 14/44 anonim ***** válasza:
68%

A barátaimmal 2x-3x mentem diszkóba, 4 házibuliban voltam, ezenkívül kettőt mi szerveztünk. És persze a többi vendéglátós buli, ahol általában dolgozom, de néha azért jut idő egy kis táncra. (a családnak panziója van, egész nyáron voltak vendégek, úgyhogy néhány buli is összejött)

14/L

2012. szept. 1. 20:38
 15/44 anonim ***** válasza:
63%

Én nem voltam, mert a környékünkön nincs egy normális szórakozóhely sem, pedig engednének.

Az 'igyuk magunkat részegre, aztán tegyük ki fb-re' dolog nem az én világom. Persze nem általánosítok, NÁLUNK, A KÖRNYÉKEN viszont csak ilyenek vannak.

Ezért én többnyire strandra jártam, barlangfürdőbe *-* az uncsitesómékkal meg rokon lányokkal :)

15l

2012. szept. 1. 21:03
 16/44 anonim ***** válasza:

Minden hétvégén (de abból csak egyszer volt péntek-szombat is), kivéve mikor 2 hetet tengeren voltam, + most se. (disco)

Persze a barátnőimmel hétköznap eljárkáltunk strandolni, vásárolni, kávézni,...:)

15L

2012. szept. 1. 21:04
 17/44 anonim ***** válasza:

Barátommal töltöttem heti 4-5 napot, vele mentünk erre-arra, de egyszer sem voltunk bulizni.

16/L

2012. szept. 1. 22:03
 18/44 anonim ***** válasza:
74%

Utcabálok minden 3.-5. hétvégén.. tópart párszor bnőmmel délutáni séta havonta egyszer össze hoztunk egy baráti találkozót is.. fogathajtó versenyek havonta 1× lovas találkozók.. asszem ennyi meg pár házi buli..

de sajnos nem nagyon értem rá a lovam véget. :S

14/l

2012. szept. 1. 22:07
 19/44 anonim ***** válasza:
discoba en sem tettem be az acsa-bacsa labacskamat, es ha nem is Pokolgep, de legalabb Nirvana szol errefele. amolyan barati bogracsozos-kicsit sörozos, meg kevesbe bogracsozos de annal sörozosebb esteket mi is osszehoztunk, meg eljutottam szam szerint - eztfigyeld - 2 koncertre. a harmadik kilatasban van olyan masfel het mulvara, mert a nyarnak akkor van vege, amikor EN akarom! (:
2012. szept. 2. 01:14
 20/44 anonim ***** válasza:
..es 17/L. (:
2012. szept. 2. 01:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!