Mennyit buliztál/bulizott a gyereked a nyáron?
1 db hazibulin voltam, eleg is volt. Szerintem a nyar nem arrol szol, hogy minel tobbszor basszunk be es mindenfele hulyeseget irjunk ki fb-ra ezzel leegetve magunkat. Ezeken csak nevetni lehet. 15/f aki tobbnyire pialt : grat a szuleidnek! Ertelmesebb dolgokkal is tolthetned az idodet pl sportolassal. Engem a testepites teljesen megvaltoztatott: boldogabb es egeszsegesebb lettem. Remelem te is talalsz valami elfoglaltsagot az ivas helyett es a tanulas mellett.
17f
SOHA ,mert állandóan dolgoznom kellet.
Ezért vártam az iskolát.
15F
egyszer voltam nővérem házibuliján akkor mondjuk be is rúgtam kegyetlenül de lehet hogy azért mert nem szoktam inni.
a barátnőkkel hetente 1-2 szer lementünk a tiszapart-ra hülyéskedni
17/L
mindennap részegre ittam magamat, 2 hete még anyám detoxba is elvitt mert, alkoholmérgezést kaptam :D:D de k*rva jó buli volt, mindennap diszkóba táncoltam sunákkal sikerüt is hazahoznom 1-2 anyám meg ott néz :ASD pénzbe egy 130.000 elittam DDDD apám hú de ideges volt mer hogy ennyit piára költeni .
15f
Minden nap mentem, lett is belőle 2 detox..:s fizethették anyáék, nem örültek gondolhatjátok..
nagyon jó volt, de nem sok mindenre emlékszem, durva egy nyár volt!
3 lehetoseg van:
1) vagy teletrollkodta valaki a kerdest
2) vagy en vagyok besavanyodott es tul szigoru erkolcsu (amit azert ketlek)
3) vagy a 13-15 eves korosztaly durvan elzullott.
17/L (a kerdesre mar valaszoltam, bocsanat az offert)
Most sirjak vagy nevessek, hogy ilyen sok buta ember van szabadlabon? Na mindegy a jovoben is szukseg lesz utcaseprokre...
13 evesen hajnal 3ig? mit csinaltal te addig. Mert ha valamyen szorakozohelyre beengedrek akkor fejbelovom magam. Van ilyen szulo/gondviselo aki ezt megengedi. Kesobb rajottok, hogy mekkora barmok vagytok.
21. voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!