Kamaszos anyukák, ebbol mit gondolnátok elso olvasásra, ha lányotok írná? 14/L
anyám elég sokszor okozott már fájdalmat az évek során nerégiben úgy vettem észre megváltozott és szeret,de hirtelen ujra a régi lett.most írtam ezt gondoltam,ha ezt elolvassa talán rájon,hogy mit is érzek.na meg persze nem o az egyetlen aki miatt így érzek,de o bántott a legjobban.
Gyűlölöm az életem,gyűlölöm azt aki vagyok,ahogyan élnem kell.Gyűlölöm az embereket,gyűlölöm a világot,gyűlölök mindent ami velem kapcsolatos.Gyűlölöm,hogy nem lehet az aki szeretnék,hogy ide szulettem,hogy így kell élnem.gyűlölöm,hogy másnak kell mutatnom magam,hogy hazudnom kell,s ha hazudnak nekem.Gyűlölöm,hogy senki sem segít,egyedul vagyok és mindenki támad.Gyűlölöm azokat akik azthiszik csak boldog lehetek,gyűlölöm azokat akik hátráltatnak célom elérében.Gyűlölöm magamat,mert gyenge vagyok s gyáva,gyűlölöm az embereket kik elérték,hogy féljek,gyűlölöm,hogy senki sem mondta légy eros,hogy senki sem mondta az élet ilyen is lehet,és gyűlölöm,hogy gyűlölök mindent.

Hidd el nekem én nem vagyok elkényeztetve. Nagyon sok mindenen keresztül mentem, amitől pár válaszoló, összef0sta volna magát. Engem is phsziológushoz akartak járatni de mivel én nem akartam ezért megértették és nem is eröltették. Gazdag sem vagyok, nincs autónk, nagy házunk, sok pénzünk. Mindig annyi van amennyi kell. Amúgy miért kellett törölni a kommenteimet?! Csúnyán beszéltem?! És a nemed vagyis, hogy kukid vagy puncid van, írd már le.
14/F

17. ha úgy írta azt a kommentet, hogy olvasta előtte a tied, akkor azt mondom, hogy egy paraszt (már elnézést).
most már kiderült, miért nem szereted az anyukádat, és így már érthetőbb a kérdés. apukáddal nem tudod megbeszélni, hogy így érzel anyuddal kapcsolatban? vagy ő mit csinál, amikor ver téged? nagyszülőhöz költözés esetleg?

Anyukádnak lehet valami mentális betegsége is. Kezelik?
A történetet akár a PMD-s ismerősőm lánya is írhatta volna.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!