Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszos anyukák, ebbol mit...

Kamaszos anyukák, ebbol mit gondolnátok elso olvasásra, ha lányotok írná? 14/L

Figyelt kérdés

anyám elég sokszor okozott már fájdalmat az évek során nerégiben úgy vettem észre megváltozott és szeret,de hirtelen ujra a régi lett.most írtam ezt gondoltam,ha ezt elolvassa talán rájon,hogy mit is érzek.na meg persze nem o az egyetlen aki miatt így érzek,de o bántott a legjobban.

Gyűlölöm az életem,gyűlölöm azt aki vagyok,ahogyan élnem kell.Gyűlölöm az embereket,gyűlölöm a világot,gyűlölök mindent ami velem kapcsolatos.Gyűlölöm,hogy nem lehet az aki szeretnék,hogy ide szulettem,hogy így kell élnem.gyűlölöm,hogy másnak kell mutatnom magam,hogy hazudnom kell,s ha hazudnak nekem.Gyűlölöm,hogy senki sem segít,egyedul vagyok és mindenki támad.Gyűlölöm azokat akik azthiszik csak boldog lehetek,gyűlölöm azokat akik hátráltatnak célom elérében.Gyűlölöm magamat,mert gyenge vagyok s gyáva,gyűlölöm az embereket kik elérték,hogy féljek,gyűlölöm,hogy senki sem mondta légy eros,hogy senki sem mondta az élet ilyen is lehet,és gyűlölöm,hogy gyűlölök mindent.

2012. aug. 28. 18:45
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
49%

Hidd el nekem én nem vagyok elkényeztetve. Nagyon sok mindenen keresztül mentem, amitől pár válaszoló, összef0sta volna magát. Engem is phsziológushoz akartak járatni de mivel én nem akartam ezért megértették és nem is eröltették. Gazdag sem vagyok, nincs autónk, nagy házunk, sok pénzünk. Mindig annyi van amennyi kell. Amúgy miért kellett törölni a kommenteimet?! Csúnyán beszéltem?! És a nemed vagyis, hogy kukid vagy puncid van, írd már le.

14/F

2012. aug. 29. 20:33
 22/34 A kérdező kommentje:
én nem sajnáltatom magam ezért sem írtam le a kérdésbe,hogy anyám mit csinált és nem i akartam,csak itt mindenki túl sokat akart tudni,mostmeg mindenki szerint sajnáltatom magam.és igenis van,hogy mindenkit gyulolok,de csak pár percig ez normális azthiszem.aztsem tudom,hogy mi akarok lenni,kiskorom óta a zenével szeretnék foglalkozni és ez most sem változott,de sosem jártam zenesuliba,pedig akartam,kolis sulit pedig keresek az egyik barátnommel,de idáig nem találtunk a kozelben,jelenleg az a tervunk,hogy szakkozépbe megyek tanuni,pedig engem nem is érdekel,de nem biztos,hogy gimibe felvesznek,mert egyetlen tizedesszámmal az átlag alat vagyok minden éven.szeretnék inkább magyar o.-ba kolis suliba járni,mert ott tobb esélyem van egy kicsivel,de anyáék nem engednek,mert elég drága lenne.ha jól tudom ott még a konyvekért is fizetni kell,valójában mivel a zenéhez nem értek szeretnék egyszer író lenni,hisz ezt is kicsikoromtól csinálom,de még nem vagyok elég jó és félek nem fogok javulni ebben.próbálok a suliban minnél jobban teljesíteni és lenni valaki és a jó dolgokra oszpontosítani,de amikor anyám jobban viselkedett konnyebb volt,de most nemrég ujra a régi lett és még nem igazán tudtam ujra hozzászokni,keresek olyan dolgokat az életben amik pozitívak,de nem mindig sikerul,nem akarok olyan lenni,mint az anyám,de most,hogy kamasz lettem egyre inkább rá hasonlítok,remélem én más leszek már rég eldontottem,hogy én jó ember leszek,de az emberek tobbsége csak kitámadja a másikat és engem is pl itt feltettem egy kérdést,de sokan csak azt írják én vagyok a hibás,én ezt nem érzem anyám nem csak velem ilyen,még az o testvére is megmondta,hogy anyám milyen,apám is még az orvos is,én sem vagyok tokéletes vannak hiábim ha észrevesze,,hogy hibáztam beiserem,néha úgy érzem jó tett,hogy anyám ilyen volt velem,mert így tudom,hogy milyen ember nem szeretnék lenni,de már elég volt,én csak szeretném visszakapni azt a kedveseem anyát aki egy kis ideig volt,mert tudom,hogy érnek még csalódások az életben,lesznek hibák amiket elkovetek és szukségem lessz rá,hogy segítsen.senkiben sem bízom eg a családommal sosem volt olyan,hogy megbeszéljunk valamit,nekem ez teljesen idegen dolod,hogy kooly dolgokról beszéljek bármelyik családtagommal,sokkal inkább bízom egy idegenben,mint az anyámban,egyszer elmondtam neki,hogy csúfolnak egy olyan dolog miatt ami engem is zavar magamon,és lehet rajta változtatni,de akkor is mások voltak a hibásak és akkor is kiabált velem,akkor is apám volt aki odajott és nyugodtan beszélt velem o volt aki segített nekem, és nem nehezítette meg,anyám meg csak kiabált és aztán mindenkinek elmondta,pedig én szégyellem azt a dolgot,de o akkor is elpletykálta.
2012. aug. 29. 20:46
 23/34 anonim ***** válasza:
24%
Mivel nem ismerem édesanyádat, ezért ebben nem tudok segíteni. De ha valakivel beszélni akarsz küldj egy privit. Bocs, hogy bunkó voltam, de mostmár leszűrtem, hogy nem veled van a gond.
2012. aug. 29. 20:59
 24/34 anonim ***** válasza:

17. ha úgy írta azt a kommentet, hogy olvasta előtte a tied, akkor azt mondom, hogy egy paraszt (már elnézést).

most már kiderült, miért nem szereted az anyukádat, és így már érthetőbb a kérdés. apukáddal nem tudod megbeszélni, hogy így érzel anyuddal kapcsolatban? vagy ő mit csinál, amikor ver téged? nagyszülőhöz költözés esetleg?

2012. aug. 30. 00:02
 25/34 A kérdező kommentje:
nem hiszem,hogy tudnék apával beszélni,inkább beszélek egy idegennel errol,mint egy családtaggal,szeretm ot,de nem bízom benne tulságosan,a szuleim néha tulreagálnak dolgokat,na meg már írtam,hogy ez nekem idegen dolog veluk komolyan beszélni.és nem akarok elkoltozni,az egyetlen problémám anyám viselkedése
2012. aug. 30. 12:03
 26/34 anonim ***** válasza:

Anyukádnak lehet valami mentális betegsége is. Kezelik?

A történetet akár a PMD-s ismerősőm lánya is írhatta volna.

2012. aug. 31. 22:11
 27/34 A kérdező kommentje:
értékelem,hogy próbáltok segíteni,de én nem kértem.feltunk egyáltalán valakinek az a nagy betukkel kiírt kérdés?mert itt arra nehezen kapok választ.nem hiába nem írtam oda azt,hogy miért írtam ilyet.oké segítsetek írjátok le a véleényeteket anyámról és az életemrol is mindegy,de legalább válasszoljatok az én igazi kérdésemre,akár úgy is mintha ti lennétek ilyen anyák és,hogy jó otlet lenne-e ezt megmutatni neki én igazá erre vagyok kiváncsi nem arra,hogy ki is írhatta volna.ezt én írtam tudni akartátok,hogy miért leírtam akkor legyetek szivesek válasszolni a kérdésemre is.
2012. szept. 1. 12:24
 28/34 anonim ***** válasza:
nem vagyok anyuka, de szerintem ha ezt megmutatod neki, nyilván elgondolkozik majd. (de ha előfordulhat, hogy miután megmutattad, rádtámad, akkor inkább ne, hanem valaki mással beszélj erről) talán írd le a levélbe, hogy mit szeretnél, vagy hogy régen milyen volt. hogy nem érzed hogy szeret, hogy a viselkedésével folyamatosan bánt. nem vagyok szakértő, én ezt gondolom. remélem tudtunk segíteni valamennyire
2012. szept. 1. 14:58
 29/34 anonim ***** válasza:
Hidd el, én is hasonló helyzetben vagyok/voltam, mint Te. Nekem apámmal vannak gondjaim. Ő is megvert, ordibált velem és amikor jó kedve volt akkor jól elvoltunk, de amikor rájött a neveljük meg a gyereket, akkor nagyon be tudott szigorítani. Nem rég anyám tudatára adta apámnak, hogy én félek tőle (ezt egyszer megmondtam anyámnak), azóta apám elgondolkozott ezen a dolgon, és így most már (nem tudom, hogy ideiglenes ez vagy így is marad) jóban vagyunk.
2012. szept. 2. 17:37
 30/34 anonim válasza:
Ne érezz gyűlöletet anyukád iránt! Akár kamaszkor akár nem! Próbáljál meg erről vele elbeszélgetni. Ő is hibázhat csak lehet nem beszélitek meg és ő ezt nem tudja, ha beszélnétek akkor lehet rájönne hogy HOPPÁ kicsit többet törődöm vele stb... Életet adott neked, ételt és italt kapsz tőle. Rövid az élet inkább ne gyűlöletet érezz hanem SZERETETET! Tiszteld őt! Segíts neki jóban rosszban, kedveskedj neki, szebb az élet mint ahogyan azt te gondolnád. Szeress minden felebarátodat és ne ítélkezz, próbálj meg békét teremteni mindenhol bármerre jársz. Próbáld leküzdeni a gyűlöletet és ne akarj meghalni. Most csak mérges vagy, de visszaemlékezel talán és rájössz hogy mások tanácsán is el kell gondolkoznod, és anyukád a legfontosabb ember körülötted. Üdv és sok sikert!
2012. szept. 2. 18:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!