Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszos anyukák, ebbol mit...

Kamaszos anyukák, ebbol mit gondolnátok elso olvasásra, ha lányotok írná? 14/L

Figyelt kérdés

anyám elég sokszor okozott már fájdalmat az évek során nerégiben úgy vettem észre megváltozott és szeret,de hirtelen ujra a régi lett.most írtam ezt gondoltam,ha ezt elolvassa talán rájon,hogy mit is érzek.na meg persze nem o az egyetlen aki miatt így érzek,de o bántott a legjobban.

Gyűlölöm az életem,gyűlölöm azt aki vagyok,ahogyan élnem kell.Gyűlölöm az embereket,gyűlölöm a világot,gyűlölök mindent ami velem kapcsolatos.Gyűlölöm,hogy nem lehet az aki szeretnék,hogy ide szulettem,hogy így kell élnem.gyűlölöm,hogy másnak kell mutatnom magam,hogy hazudnom kell,s ha hazudnak nekem.Gyűlölöm,hogy senki sem segít,egyedul vagyok és mindenki támad.Gyűlölöm azokat akik azthiszik csak boldog lehetek,gyűlölöm azokat akik hátráltatnak célom elérében.Gyűlölöm magamat,mert gyenge vagyok s gyáva,gyűlölöm az embereket kik elérték,hogy féljek,gyűlölöm,hogy senki sem mondta légy eros,hogy senki sem mondta az élet ilyen is lehet,és gyűlölöm,hogy gyűlölök mindent.

2012. aug. 28. 18:45
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
89%
kérdezted az emberek véleményét, leírtuk, de ami nem tetszett lepontoztad, és lehurrogtál minket. akkor minek írtad ki a kérdést? én is le tudom írni százszor, hogy gyűlölöm, de attól nem jönnek rá, mi a problémám. csak segíteni akartunk, így már többet nem tudunk csinálni. gyerünk pontozd ezt is le..
2012. aug. 29. 13:45
 12/34 A kérdező kommentje:
itt sokan nem is a kérdésre válasszoltak.
2012. aug. 29. 13:48
 13/34 anonim ***** válasza:

B@sszus!Örülj neki,hogy él az Édesanyád,és hogy Vele lehetsz!!

Sajnos anno én is úgy gondolkodtam,mint te.Gyűlöltem az Anyukámat,de már rá jöttem nem kellett volna...Sajnos az én Édesanyám már 6 éve meghalt,és nem tudok tőle bocsánatot kérni.Pedig megérdemelte volna...:'(

Lehet,hogy zűrös időszakon megy keresztül,és azért ÉRZED azt,hogy megváltozott,és nem szeret,de én biztos vagyok benne,hogy Téged (és a többi családtagjaidat) szereti a legjobban a világon!!Legyél mellette,szeresd Őt,mert ha már nem lesz Veled(/Veletek) akkor nagyon bánni fogod,hogy nem mutattad ki Neki,hogy szereted...

Békülj ki a világgal,és fel a fejjel!

.Egy 14 éves lány.

2012. aug. 29. 13:52
 14/34 anonim ***** válasza:
100%

Ne gyűlöld, mint a 14 éves lány is írta..nem tudhatod,hogy meddig lesz veled. Lehet,hogy egy reggel elmegy dolgozni és többet nem megy haza (ne adj Isten!!)

A sors nagyon rossz dolgokra képes és nem hinnéd,hogy milyen váratlanul érnek a dolgok.

Ne gyűlölj mindenkit. Azt írtad az írásodban,hogy egyedül vagy,de a kommentben már azt,hogy vannak barátaid,szereted apukádat,tesóidat. Már ebből is látszik,hogy ez egy fellángolásból írt szöveg,jó-oké elhiszem,hogy már évek óta terrorizál(?) anyukád, bár konkrétat nem írtál,hogy miért is olyan rossz az anyukád.. talán ver?iszik?megcsalja apukádat?nem dédelget mindig? vagy mit csinált,hogy így állsz hozzá?

Én most vagyok 16 nekem is volt,hogy anyukámmal veszekedtünk-nem is keveset- és sok butaságot vágtunk egymás fejéhez,ezeket már nagyon bánom,hogy olyanokat képes voltam Neki mondani,vagy csak megfordult a fejemben. Mai napig szégyenlem magam ez miatt.

Minden anyának vannak 'rossz' szokásai amit a gyerekük nem tolerál túlságosan.

Próbáld meg elfogadni anyudat olyannak amilyen és örülni,hogy veled van.

Esetleg nem gondoltál bele,hogy nem csak anyud a hunyó a kettőtök kapcsolatában?Én nem tudom,nem látok bele a helyzetedbe,csak kérdezem!

2012. aug. 29. 14:47
 15/34 A kérdező kommentje:
igen vannak akiket szeretek,de egyikuk sincs igazán melettem,évek óta szeretnék egy barátot aki megért,mellettem van akkor is ha nekem van szukségem rá.még a psziyhiáterem is azt mondta,hogy anyámmal van a baj,nem velem,mindig ilyen volt a tesóimmal is,de ok jobban bírták mindezt,én gyenge vagyok.kiskorom óta ha valamit rosszul csináltam megvert és el sem mondta,hogy miért,mindig azt kellett hallgatnom,hogy mennyire gyuloli a családját,apámat,a tesoimat,engem,sosem éreztette velem,hogy szeret,mindig rossz az amit csinálok,nekem kell egy anya,de o nem viselkedik úgy.régen rosszabb volt,mert akkor még érdekelt ez az egész aztán úgy dontottem nem érdekel tobbé,hogy anyám,hogy viselkedik egyszeruen nem fogom szeretni és kész,de aztán egy kis idore megváltozott,jó volt hozzám,lehetett vele beszélni anélkul,hogy kiabálna velem,segített nekem,de most ujra a régi nem tudom miért.sokszor csalódtam anyában szeretném ha végre észheztérne és ujra kedves lenne.mostanába apám mindig megvéd,ha anya kiabál velem,vagy olyat mond amit nem kéne,az egész család tudja,hogy anya milyen nekunk kellett mindig hozzá alkalmazkodni,hogy elkeruljuk a folytonos veszekedést.most épp nem járok orvoshoz,hogy megbeszéljem ezt vele és nem tudom mikor megyek legkozelebb, ezért szeretném valahogy a tudtára adni,hogy azt akarom legyen ujra jó hozzám.
2012. aug. 29. 15:10
 16/34 anonim ***** válasza:
100%
Tudod mit csinálj?Mutasd meg neki ezt a kérdést,és a kommentjeidet!!!!;)
2012. aug. 29. 15:23
 17/34 anonim ***** válasza:
Pff, lepontoztál mert azt írtam amit te nem akartál tudomásodra venni, hogy veled van a baj. Olyan nincs egy anyánál sem, hogy egyszer szeret, egyszer nem. 3 dolgot tanácsolok: Hagyd abba az önsajnálatot! Mert ezzel csak rontassz a helyzeteden. Ne a phisziológussal beszéld meg a problémáidat hanem az anyukáddal. Ja, és az még nem jutott az eszedbe, hogy megöleld és adj az arcára egy puszit? A tett többet ér a szónál. A gyűlölködést is fejezd be, mert ez csak olaj a tűzre. Ja és fiú vagy, vagy lány? 8. voltam. 14/F
2012. aug. 29. 15:33
 18/34 A kérdező kommentje:
te pedig huzz el,nem minden anya nyalja a gyereke seggét,sokszor gondoltam már rá,hogy meolelem képzeld,de nem tettem meg mert nem vagyunk olyan helyzetbe,hogy olelgessem,és gondoltam már,hogy beszélek anyámmal,eloszor egy kissebb dologgal kezdtem,de azon is rogton kiakadt csak kiabált velem,és mindig ezt csinálja,anyámmal nem lehet beszélni normálisan,ha arról van szó,hogy nem o a tokéletes
2012. aug. 29. 15:38
 19/34 A kérdező kommentje:
hja nyilván én vagyok a hibás,hogy anyám sose szeretett,nem vagyok képes megolelni,hisz ugy is ellokne,kiskoromtól vert engem volt,hogy ok nélkul is,mások hazugságai miatt nem hitt nekem és leszidott,pedig én semmi rosszat nem tettem,nem tanitott meg semmire,mindent amit neki kellett volna megtanitania mástól tanultam meg elsosorban apámtól,o torodik velem,segít nekem,nem véletlenul gyulolom az anyámat és szeretem az apámat.és az apám sem mindig kedves,ha rosszat tettem megvert és kiabált is velem,egyszer csak mert ki akartam este próbálni a korhintát és hisztisztem,hogy nem engedték apám fellokott a széken,ot mégis szeretem,mert lelkileg sosem bántott,ha azt mondod arra gondolsz,hogy másnak rosszab mint neked akkor miért nem tudod elfogadni,hogy vannak akiknek nem jutott olyan élet mint neked? nem vagy felnott,nincs gyereked,akkor mit ugatsz itt? én az anyukákat kérdeztem nem a kis elkényesztetett kamasz fiukat,felolem vállaszolhat kamasz is,amennyiben nem néz le engem mikozben fpgalma sincs,hogy milyen így élni
2012. aug. 29. 20:09
 20/34 tüptürüptürüpp ***** válasza:

Én előrre is bocsánatot kérek, hogy nem vagyok még anyuka és úgy válaszolok.:) Nem tudom mit gondolnak itt egyesek, emberek..szerintetek normális az, hogy a "semmiért" veri a gyerekét az anyja?!! Ti sem gondolhatjátok komolyan!! Próbálj meg beszélni erről apukáddal, próbáljatok közösen megoldást találni rá. Foglalkozz elsősorban azokkal akiket szeretsz, apukáddal, tesóiddal, tesóid gyerekeivel, barátaiddal. Hidd el a szerelem majd rád talál!:)) Próbálj meg te is kicsit elfogadóbb lenni a környezeteddel. Akármit is tesz anyud, te legyél optimista és ne legyél szomorú. Meg fog minden oldódni. Ha most állsz pályaválasztás előtt, gondolkodj el a kolin is! Azt ki jelenteni, hogy te mindent gyűlölsz az erős túlzás, tényleg hülyeség miatt ne sajnáltasd magad. Mielőtt rámtámadnál emiatt, megértelek, de van az életnek egy másik oldala is.. Mi a célod? Magadon csak TE tudsz változtatni, ezt jól jegyezd meg és kitartással bármit elérhetsz az életben, ha azt te nagyon szeretnéd.:) Sok sikert, és ha gondolod írj privit.

15/L

2012. aug. 29. 20:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!