Kamaszos anyukák, ebbol mit gondolnátok elso olvasásra, ha lányotok írná? 14/L
anyám elég sokszor okozott már fájdalmat az évek során nerégiben úgy vettem észre megváltozott és szeret,de hirtelen ujra a régi lett.most írtam ezt gondoltam,ha ezt elolvassa talán rájon,hogy mit is érzek.na meg persze nem o az egyetlen aki miatt így érzek,de o bántott a legjobban.
Gyűlölöm az életem,gyűlölöm azt aki vagyok,ahogyan élnem kell.Gyűlölöm az embereket,gyűlölöm a világot,gyűlölök mindent ami velem kapcsolatos.Gyűlölöm,hogy nem lehet az aki szeretnék,hogy ide szulettem,hogy így kell élnem.gyűlölöm,hogy másnak kell mutatnom magam,hogy hazudnom kell,s ha hazudnak nekem.Gyűlölöm,hogy senki sem segít,egyedul vagyok és mindenki támad.Gyűlölöm azokat akik azthiszik csak boldog lehetek,gyűlölöm azokat akik hátráltatnak célom elérében.Gyűlölöm magamat,mert gyenge vagyok s gyáva,gyűlölöm az embereket kik elérték,hogy féljek,gyűlölöm,hogy senki sem mondta légy eros,hogy senki sem mondta az élet ilyen is lehet,és gyűlölöm,hogy gyűlölök mindent.
B@sszus!Örülj neki,hogy él az Édesanyád,és hogy Vele lehetsz!!
Sajnos anno én is úgy gondolkodtam,mint te.Gyűlöltem az Anyukámat,de már rá jöttem nem kellett volna...Sajnos az én Édesanyám már 6 éve meghalt,és nem tudok tőle bocsánatot kérni.Pedig megérdemelte volna...:'(
Lehet,hogy zűrös időszakon megy keresztül,és azért ÉRZED azt,hogy megváltozott,és nem szeret,de én biztos vagyok benne,hogy Téged (és a többi családtagjaidat) szereti a legjobban a világon!!Legyél mellette,szeresd Őt,mert ha már nem lesz Veled(/Veletek) akkor nagyon bánni fogod,hogy nem mutattad ki Neki,hogy szereted...
Békülj ki a világgal,és fel a fejjel!
.Egy 14 éves lány.
Ne gyűlöld, mint a 14 éves lány is írta..nem tudhatod,hogy meddig lesz veled. Lehet,hogy egy reggel elmegy dolgozni és többet nem megy haza (ne adj Isten!!)
A sors nagyon rossz dolgokra képes és nem hinnéd,hogy milyen váratlanul érnek a dolgok.
Ne gyűlölj mindenkit. Azt írtad az írásodban,hogy egyedül vagy,de a kommentben már azt,hogy vannak barátaid,szereted apukádat,tesóidat. Már ebből is látszik,hogy ez egy fellángolásból írt szöveg,jó-oké elhiszem,hogy már évek óta terrorizál(?) anyukád, bár konkrétat nem írtál,hogy miért is olyan rossz az anyukád.. talán ver?iszik?megcsalja apukádat?nem dédelget mindig? vagy mit csinált,hogy így állsz hozzá?
Én most vagyok 16 nekem is volt,hogy anyukámmal veszekedtünk-nem is keveset- és sok butaságot vágtunk egymás fejéhez,ezeket már nagyon bánom,hogy olyanokat képes voltam Neki mondani,vagy csak megfordult a fejemben. Mai napig szégyenlem magam ez miatt.
Minden anyának vannak 'rossz' szokásai amit a gyerekük nem tolerál túlságosan.
Próbáld meg elfogadni anyudat olyannak amilyen és örülni,hogy veled van.
Esetleg nem gondoltál bele,hogy nem csak anyud a hunyó a kettőtök kapcsolatában?Én nem tudom,nem látok bele a helyzetedbe,csak kérdezem!
Én előrre is bocsánatot kérek, hogy nem vagyok még anyuka és úgy válaszolok.:) Nem tudom mit gondolnak itt egyesek, emberek..szerintetek normális az, hogy a "semmiért" veri a gyerekét az anyja?!! Ti sem gondolhatjátok komolyan!! Próbálj meg beszélni erről apukáddal, próbáljatok közösen megoldást találni rá. Foglalkozz elsősorban azokkal akiket szeretsz, apukáddal, tesóiddal, tesóid gyerekeivel, barátaiddal. Hidd el a szerelem majd rád talál!:)) Próbálj meg te is kicsit elfogadóbb lenni a környezeteddel. Akármit is tesz anyud, te legyél optimista és ne legyél szomorú. Meg fog minden oldódni. Ha most állsz pályaválasztás előtt, gondolkodj el a kolin is! Azt ki jelenteni, hogy te mindent gyűlölsz az erős túlzás, tényleg hülyeség miatt ne sajnáltasd magad. Mielőtt rámtámadnál emiatt, megértelek, de van az életnek egy másik oldala is.. Mi a célod? Magadon csak TE tudsz változtatni, ezt jól jegyezd meg és kitartással bármit elérhetsz az életben, ha azt te nagyon szeretnéd.:) Sok sikert, és ha gondolod írj privit.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!