13 éves,169 cm és 59-60 kiló. Normális vagy túlsúly?
#9, pedig de, pont a kor és a nem együttese adja az összképet. Amiről te beszélsz, az kifejlett, felnőtt egyénekre, huszonévesekre és idősebbekre vonatkozik. Ha jól olvastam, gyerek-és kamaszkorban épp az ellenkezője érvényes, talán a hormonok enyhébb volta miatt (részben azok szabályozzák ugyanis az izommennyiséget).
Mindenesetre bárhogy is nézem, nem vagyok képes belekötni a két paraméterbe. Se fiún nem sok ennyi, se lányon. Nincs miért aggódnia a kérdezőnek.
Helló újra, 9-es vagyok.
Érdekes, én sem a gírnyókhoz, sem a dagik táborát erősítem (hál' istennek), amúgy igazatok van, de érdekes modón nálam kövérebb lányok kevesebbet nyomnak mint én. Pedig a kor és a magasság megegyezik. És, hogy nincs egy 13 (én 14 vagyok) évesen izom? Na itt vagyok én a legjobb ellenpélda: 70 kg-t nyomok fekve és 15 kg-os súlyokkal edztem egész nyári szünet alatt. Meg lett az eredménye, az erek kidomborodnak a kezemen pedig én a vastagabb bőrüek táborát erősítem. És végre van mit "tapizni" :D. Na mindegy, ha jól oszlik el a zsírocska akkor nincs gond, ha van itt egy pici, van ott egy pici. Szerintem ez így lenne természetes, mert pl: én undorodom attól ha egy lánynak 50 méterről látszanak a bordái és, hogy nincs feneke;). Na és most a kérdésre újra: Egy ember 20-24 éves koráig fejlődik, és "nyúl" na itt jövök a képbe én 5 éves koromban kis csonti voltam, aztán 3 évvel késsőbb én voltam az osztályban a "pocok", most meg én vagyok az "erős kezü égimeszelő". Szóval nyolc év alatt sok minden történik az emberrel:)
Én 13 évesen 150cm és 50kg voltam. Szerintem a te súlyod teljesen normális! Ha nem tetszel magadnak, akkor ne fogyózz, hanem sportolj. :) Most 160cm/50kg vagyok, és így teljesen elégedett vagyok magammal.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!