A következők betartása által fogyhatok?
Egy 170 cm magas és 74 kilós lány vagyok. ogyni szeretnék kb úgy egy 5 kilót, de a cél a heti legalább egy kiló eltávolítása. Ezt a következők általá szeretném megvalósítani:
- nem esyem abszolút semmilyen kenyeret
- kb 1,5 (max 2)liter vizet iszom meg naponta
- heti 2x aerobikra járok
- este 6 óra után nem étkezem
- ha édes dolgot eszem, többnyire 1-2 szelet süteményt, azt csak reggelire, később nem
- minden nap megeszem egy almát
- lassabban fogyasztom az ételeket
- mindennap megiszom egy nagy csésze zöldteát
- tösször eszem keveset egy nap, mintsem sokat egyek kevésszer
- nem fogyasztok chipset, mindenféle rágcsálnivalókat
Szerintetek a fentebb leírtak betartása folytán fogyhatok egy hét alatt 1-2 kilót?
Én most akarom elkezdeni, és én is hasonlót terveltem ki mint te, csak én az aerobik edzés helyett biciklizésre és futásra gondoltam, remélem hatásos lesz. Szóval szerintem jó, amit leírtál, mert én is így gondoltam hogy így csinálom, ja meg sütit azért ne minden nap egyél :)
Bocsi, még egy kérdés, a 2. válaszolótól szeretném megkérdezni (remélem még elolvassa), hogy mikor kezdted a diétát, és a mozgást, és mennyit sikerült leadnod eddig?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!