Mit csináljak, hogy fogyjak? Sikerülhet? További infó lent!
Figyelt kérdés
Először is 13éves 170cm magas és 72kg testsúlyú lány vagyok. Már elkezdtem sportolni is. Minden reggel viszem a kutyámat 30percre sétálni és utána még futok 30percet a patakparton. Szeretnék lefogyni szeptemberre, mielőtt megkezdődne az iskola. Szerintetek sikerülhet? Mit tegyek még a tartós és HATÉKONY fogyás érdekében?
Előre is köszönöm a válaszokat!
2012. júl. 22. 19:33
1/5 anonim válasza:
kis adag kaja, főleg vacsorára egyél keveset. Szerintem nap közben is mozoghatnál a kutyával.
2/5 anonim válasza:
táplálkozz egészségesen és mozogj sokat! ilyenkor nyáron úgyis több a szabadidőd amikor mozogni tudsz:))
3/5 anonim válasza:
a fél óra futás nagyon jól hangzik.. nehéz elhinni, hogy ilyen sokat futsz, de ha igen, akkor gratulálok. a sétát is nagyon jól teszed, mehetsz többször is, ha elszánt vagy.. orvossal konzultálj mindenképp, hogy nehogy bután étkezzél, vagy olvass utána rendesen. nem a kis adag kaja és a koplalás a megoldás, mert az egészségtelen, nem szabad éhezni.. ha ügyes vagy heti max 0,5-1 kg-ot szabad fogyni.
4/5 anonim válasza:
Olvasd el a Sárga kapszula c. könyvet, mondhatni "alaptankönyv" a témában és ráadásul teljesen legálisan ingyenesen letölthető.
5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm az eddigi válaszaitokat! Ki is próbálom őket! :)
2012. júl. 22. 20:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!