Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Ti megengednétek a...

Szülők! Ti megengednétek a lányotoknak?

Figyelt kérdés
Azt, hogy egy 10,5 évvel idősebb fiúval járjon? A lány 16,5 a fiú pedig 27 éves lesz. Régóta ismeritek a fiú családját, így a fiút is. Én vagyok a lány, és kíváncsi lennék, hogy más szülők mit gondolnak erről. Még nincs köztünk semmi, de ha lenne is, nem feküdnék le vele, csak pár hónap-1 év után. Vagy még túl korai lenne? Normális fiúról van szó.
2012. aug. 14. 20:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Megengedném, de nehogy azt hidd hogy a 27 éves férfi hónapokig vár majd a testi örömökre :)

Bár kivétel erősíti a szabályt:)

Mi is másfél éve vagyunk együtt, én 19 ő 28 :D

2012. aug. 16. 09:29
 12/14 anonim ***** válasza:

Legyél tárgyilagos, és próbáld meg elképzelni egy 16 éves lány egy hetét -amikor suli van- és egy 27 éves férfi mindennapját aki ledolgozva a 8-10 órát haza megy és csinál amit csinál....

Semmi elmarasztalás és kritika nincs abban amit írtam, de kérlek írd fel magadnak egy-egy lapra a napi programot mind két részről és próbáld meg közös nevezőre hozni a kettőt.

Szándékosan nem írok kórt és nem ítéllek el, de nem is biztatlak a dologra.

Te döntsd el amikor ezt a tesztet megcsinálod, mennyi idő jutna egymásra, mi lenne közös érdeklődési pont és ki kinek tudna segíteni a másik problémájában, gondjában?

2012. aug. 17. 17:50
 13/14 anonim válasza:
Bár nem vagyok szülő, de a testvérem (25L) amikor 16 éves volt akkor jött össze egy 24 éves fiúval és nagyon kedves volt rendszerető volt. Azthiszem majd 2 év múlva feküdtek le ...
2012. aug. 22. 18:01
 14/14 anonim ***** válasza:
az én szüleim között 13 év van. igaz akkor anya már idősebb volt (26)amikor összejöttek(munkahely). igaz már nincsenek együtt, nagyon sokat veszekedtek. most meg anyukámnak 13 évvel fiatalabb párja van, szóval egyáltalán nem számít a kor. persze biztos lesznek, akik majd beszólnak , de nem kell velük foglalkozni,maradiak:D
2012. szept. 2. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!