Szülők! Mi a véleményetek egy olyan kamaszlányról? Mennyit engednétek meg neki?
ezekkel semmi baj az ízlésed változni fog,kínősz majd ezeknek a dolgoknak a nagyrészéből:) én is 12 évéesen ilyen emo mániás voltam:DMost 14 vagyok de az animéket ovodás korom óta imádom,ja és én is piercing meg tetoválás "megszálottja" vagyok:D
de mi ez hogy régebben vagdostad magad? 12 évesen már furcsa nem hogy régebben....ráadásul nem hiszem hogy olyan hű de nagy okod lett volna rá.Jó megértem a sok veszekedés,meg hogy kiközösítenek de akkor is..nem jó semmire..hidd el nekem én tudom..ennek csak rossz vége lesz..Úgy állsz hozzá a világhoz hogy szar meg minden,akkor nem várd hogy jobb legyen,ahhoz olyan hozzállás kell.."ne utáld a világot,mert ezért utál a világ." :) tapasztalat:) Ne hidd hogy okoskodni akarok vagy ilyesmi mert én pfúú de jobban tudok mindent meg mennyivel idősebb vagyok mert nem 2 év tényleg nem sok de én ez alatt a két év alatt sok mindenen keresztülmentem,Majdnem egy teljes évig depressziós voltam,(valószínűleg hamarabb vége lett volna ha időben elmegyek pszihológushoz) vagdostam magam,amit a mai napig alig bírok megállni,hetente több kilókat fogytam,alig ettem,cigiztem meg hasonló dolgok..EZT NE CSINÁLD!Szeresd az életed,becsüld meg amid van hogy van egy normális családod,barátaid,és nem vagy rossz tanuló ezek átlagos jegyek.
bocs ha sok voltam,vagy unattam valakit csak gondoltam hátha megérted kedves kérdező hogy ne rontsd el az életet úgy ahogy én 1 éve..:)
,Hát őőő... Fuu nem olvastam el minden hozzászólást így az északa közepén de.. Sokban hasonlítunk.. Csak én nem mertem külsőleg kimutatni azt amit érzek.. Valahogy amikor az írásodat keztem olvasni azt gondoltam, hogy az a tipikus figyelemfelkeltő hiszti.. De most nem így gondolom.. (lehet nem fogok tudni konkrétan a kérdésedre válaszolni de a véleményem leírom, lehet, hogy hosszúra fog sikerülni, bocsi.. ) na szval.. Osztaly legrosszabb tanulója? Nem ez a lenyeg.. Én mist nyaron szenvedek azzal a tetves kémiával, biosszal, meg földrajzzal, mert év kölzben h.lye voltam tanulni.. Ráadásuk ki figja megkerdezni 10 ev mulva amikor allasinterjura mesz, hogy x tantargyból milyen jegyeid voltak 6odikossan?O.o senki.. Esetleg ha tovabb mesz tanulni, de ott sem szamitt ennyire.. En sajat peldam: altalanosban kettes harmas tanulo voltam, de egy művészeti iskolaba siman fevettek.. Csak egy a lenyeg, soha ne bukj meg.. Tetovalas, pirszing.. En is imadom gondolkodtam is egy microdermalon de rajottem, hogy tok felesleges.. De imadom oket, varj meg vele kb ~18eves korodig.. Utanna mar ugyis azt csinalsz amit akarsz, senku sem szolhat bele.. Na ez viszont kicsit kiakasztott.. Egy stílust nem azert kell szeretni mert ez a divat, nem is azert kert tetszik, hanem mert így érzel.. gondolom nem kell leírnom hogy a stílus mit jelent.. (wikipedia..) de inkabb kegyen sajat stílusod, ne pedig egy ilyen stílust teljes egeszeben masolj le.. Kemény metál, és rock zene.. Az az igazi zene! Csak ezt sajnos kevesen tudjak.. -.-" oltozkodésed normalis legalabbis nem az a p.csas rozsazsin undorito genyo.. ><" azt a ked dolgot nem tudom hogy mi/ki/kik de ha van hobbid akkor az csak jó.. Segitesz otthon az is király.. Kimozdulas az is jo csak semmi roszba ne menj bele pl diszko, ilyen hulyesegek, csak a barati tarsasaggal.. Smink.. Hat en nem is tudom mikor keztem el de szerintem csak kicsit lehettem nalad idossebb.. De akkor is csak kicsit sminkeltem, utanna volt durvabb korszakom most meg olyan kozepes.. (tul feher a szemem csak azert..) de ha neked kulonossebb okod nincs ra, ne tedd tonre az arcodat.. Karomkodas.. Sz.rok masok velemenyere, kimondom amit gondolok, ezaltal nem mondom hogy te se tedd.. Azt csinalj amit jonak erzel ennyi.. ><" koromlakkrol is ez a velemenyem, csinald.. En is ilyen vagyok, szerintem mindenki ha a barataival van sokkal magabiztossabb en is feltem.regen, h mit gondolnak rolam de most meg nagy mertekben szaroka kulvilagra ilyen teren is..emo fiuk.. Hat te tudod de meg csak 12 vagy raersz.. Boven.. Hajfestes.. A szines fiatalos, es joo :) bar meg 15 evessen is korainak tartom.. Naggyából ennyi a velemenyem, rem nem hagytam ki semmit, azthiszem elegge engedekeny szulo lennek.. :'D ja es.. Nagy ivben f.ss masok velemebyere, csak semmi hulyeseget ne csinalj pl vagdosas ilyesmi...
(bocsi az elirasokert meg az ekezetekert, telorol vagyok..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!