Szülők! Mi a véleményetek egy olyan kamaszlányról? Mennyit engednétek meg neki?
Pont olyan vagy, mint bármelyik útkereső 12 éves. :)
Meglepett, hogy helyesen írsz, ami pl nem szokás ebben a korban. Nem vagy te olyan rossz, amilyennek leírod magad, csak serdülsz, és ez ezzel jár. Ha nem cseszed el magad pár év alatt (tetkó, piercing, meg a többi idétlenség), akkor teljesen normális felnőtt lehet belőled.
Úgyhogy hajrá, tanulj, rajzolj, hallgass zenét, csak magaddal ne csinálj semmi olyat, amit később netán megbánnál. :)
(egy 3 gyerekes anya)
nekem 10.5 éves a lányom de hozzád képest sokkal gyerekesebb
mármint mer gyerek maradni és nem akar felnőttet játszani
szerintem te se akar még olyan nagylánynak látszani
12 évesen inkább gyerek vagy még mint tini
pont annyit engednék meg neked mint a lányomnak majd
barátnőhöz átmehet ott is aludhat ők is jöhetnek akár itt is aludhatnának
pasi nincs és remélem nem is lesz jó ideig
"csavargás" mértékkel és időre haza jönni !!!
smink 12 évesen hova már????
és ami a káromkodás illeti -- már nem haragudj de nem szégyelled magad miatta?
soha nem volt menő dolog pláne nem egy lánytól
miért akarsz öregebbnek kinézni mint ami vagy ???
ami az aminékat illeti pl a Narutoban mi fogott meg mi a mondanivalója ?
és a többinek ? nem csak nézni hanem értelmezni is kell
én is szeretem őket de én már értem is
Remélem nem gond, hogy nem vagyok szülő, még csak egy 15 (és fél)éves tinilány, de szeretnék válaszolni :)
Először is, nem bírom ki, hogy ne kérdezzem meg, "régebben vagdostam magam" --> atyaúristen. még csak 12 vagy, mikor volt az a régebben???
Egyébként én nagyon-nagyon szeretem a 2000-es generációt (tehát a nálam 3 évvel fiatalabbakat, jelenleg 11-12 éveseket), mert akiket én ismerek, mind nagyon aranyos KISgyerekek.
Ilyen jegyekkel nem értem, hogy lehetsz az osztály legrosszabb tanulója. Szerintem ez nem rossz, teljesen átlagos.
Az emo és scene stílus nem jön be, de nem is tudok róla sokat, szóval ezt az egész részt nem kommentálnám.
A piercingekkel és tetkókkal semmi gond sincs, amennyiben még vársz pár évet rájuk. :)
Smink az szerintem korai még 12 évesen, én tipikusan olyan nagyon lányos mindennap sminkelős-műkörmös-ruhamániás lány vagyok, 12 évesen még sem sminkeltem, talán úgy egy éve, hogy rendszeresen, mindennap sminkelek (szóval kb 14,5 éves korom óta)
Körömfestéssel semmi gond szerintem, bár a fekete és vörös elég erős színek, de ha neked az tetszik...
Arra pedig, hogy 12 évesen sokat káromkodsz, hallod igazán büszke lehetsz. Undorító, ahogy már az 5-6 évesek is olyan szavakat használnak, amiknek én annyi idősen nem is tudtam a jelentését. Igen, lehet, hogy több vagy, mint 6, de 12 évesen ugyanúgy nagyon csúnya, egy nálad pár évvel idősebb szemében meg csak egyszerűen nevetséges, a még idősebbeknek pedig megbotránkoztató. Igen, persze azok közül a 12 évesek közül, akiket bírok, ők is szoktak káromkodni, de leszólom őket, hogy nemááár. Én is szoktam, de nem "sokat", csak ha épp véletlen kicsúszik. Ha már minden második szava az valakinek, hogy b.zdmeg, az nagyon gáz, bár gondolom, ez 12 évesen még nem felfogható, én is azt gondoltam, hogy milyen nagy vagyok, ha gyakran káromkodom mások előtt.
13 évesen korai még a hajfestés, sőt, 14 évesen is, bár pár tincs még oké, de 14 évesen. Teljes hajfestést 15-től engedném a saját gyerekemnek, de csak akkor, ha tud mondani normális indokot, hogy mért nem jó, az eredeti hajszíne; indok nélkül úgy 16-tól olyanra festhetné, amilyenre akarja, csak ne nézzen ki úgy, mint egy idióta.
Nem, nem vagyok nálad sokkal idősebb, és nem is gondolom magam érettnek ;) Viszont azt gondolom, hogy 0-19 éves kor között 1-1 év is nagyon sokat tesz. Mind gondolkodásmódban, mind viselkedésben, mind fejlettségben.
Ha szülő lennék, amiket most csinálsz megengedném (bár a sminket nem biztos), a többit pedig ahogy leírtam. De kitudja, szerintem ez alatt a bő 10 év alatt még változik a véleményem. :))
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!