AGYONÜTNÉM. KELL ANNAK ANYJA P..CSÁJA, NEM FÜLTÁGÍTÓ.
2012. aug. 11. 12:14
32/52 anonim válasza:
Nem, mert ocsmány és feltűnő.
Később sok gondot okozhat, ha munkát keres.
2012. aug. 12. 12:38
33/52 anonim válasza:
20: "n a gyerekemnek engedném mert az ő felelőssége hogy hogy rontja el magát nem az enyém az ő teste lesz és nem uralkodhatok rajta "
18 éves kora után igen.
18 előtt viszont a szülő büntetőjogi felelősséggel tartozik érte. Merthogy a 18 év alatti KORLÁTOZOTTAN CSELEKVŐKÉPES, hiszen még nincs akkora élettapasztalata, hogy belássa a döntéseinek a következményét.
2012. aug. 12. 12:42
34/52 ZsiroskenyerLAW válasza:
Igen!
2012. aug. 13. 21:26
35/52 anonim válasza:
Hát nekem nagyon nem jön be ez a fültágítós dolog. De osztálytársaimnak van és már megszoktam. Igazából attól függ hogy milyen nagyra akarja, mert egy bizonyos mérték után már undorító. De a kisebbek nem annyira borzalmasak. Amúgy meg ha fültágítót akar, előbb utóbb úgy is lesz neki, akár mennyire is nincs értelme. 15/L
2012. aug. 13. 22:22
36/52 anonim válasza:
elöttem szólónak van igaza, kis méretben még jól néz ki, olyasmi mintha valami kisebb fülbevaló lenne.... de nagy méretben már szerintem is undorító!!!
2012. aug. 14. 19:20
37/52 anonim válasza:
Vicces hogy lepontoztok mindenkit aki igent írt. Én is engedném, de természetesem 1 centi alatt.Sok ismerősömnek van, és ugyanolyan emberek, mint mi. Csak van fültágítójuk. És ha emiatt van aki elítéli, akkor ítélkező személlyel lehet a baj. Van egy tény amit senki sem tagadhat; a következő generáció mindig toleránsabb. Rohamosan terjed a liberalizmus, ami mindent tolerál, kivéve azt ami nem liberális (aminek én mondjuk nem örülök).
2012. aug. 14. 22:57
38/52 anonim válasza:
A betyárját, de el vagyok maradva! Ilyen is van?
Megint egy őrült divat, "Én vagyok a JANI"?!
Mással nem tudják magukra felhívni a figyelmet?
Én személyesen még nem láttam ilyet, vidéki anyuka vagyok, három alsós fiúval, de NEM, NEM, NEM!
2012. aug. 15. 19:52
39/52 anonim válasza:
nekem is volt.miert ne?ahol elek itt aztan van boseggel sok embernek.nem csinalnak belole nagy ugyet.meg egy jo tetko hozza es kessz:))1 cm alatt meg visszaall eredeti allapotaba ha nem hordja.nem kell tiltani mert akkor majd rakat mashova:DDD
2012. aug. 16. 10:26
40/52 anonim válasza:
" Vicces hogy lepontoztok mindenkit aki igent írt. Én is engedném, de természetesem 1 centi alatt.Sok ismerősömnek van, és ugyanolyan emberek, mint mi. Csak van fültágítójuk. És ha emiatt van aki elítéli, akkor ítélkező személlyel lehet a baj. Van egy tény amit senki sem tagadhat; a következő generáció mindig toleránsabb. Rohamosan terjed a liberalizmus, ami mindent tolerál, kivéve azt ami nem liberális (aminek én mondjuk nem örülök)."
ne aggodj lepontoztam mindenkit aki nemet mondott.:DDD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!