Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Megengednéd a 15 éves fiadnak...

Megengednéd a 15 éves fiadnak a fültágítót?

Figyelt kérdés

2012. aug. 9. 13:50
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
25%
AGYONÜTNÉM. KELL ANNAK ANYJA P..CSÁJA, NEM FÜLTÁGÍTÓ.
2012. aug. 11. 12:14
 32/52 anonim ***** válasza:
37%

Nem, mert ocsmány és feltűnő.

Később sok gondot okozhat, ha munkát keres.

2012. aug. 12. 12:38
 33/52 anonim ***** válasza:
0%

20: "n a gyerekemnek engedném mert az ő felelőssége hogy hogy rontja el magát nem az enyém az ő teste lesz és nem uralkodhatok rajta "

18 éves kora után igen.

18 előtt viszont a szülő büntetőjogi felelősséggel tartozik érte. Merthogy a 18 év alatti KORLÁTOZOTTAN CSELEKVŐKÉPES, hiszen még nincs akkora élettapasztalata, hogy belássa a döntéseinek a következményét.

2012. aug. 12. 12:42
 34/52 ZsiroskenyerLAW válasza:
37%
Igen!
2012. aug. 13. 21:26
 35/52 anonim ***** válasza:
Hát nekem nagyon nem jön be ez a fültágítós dolog. De osztálytársaimnak van és már megszoktam. Igazából attól függ hogy milyen nagyra akarja, mert egy bizonyos mérték után már undorító. De a kisebbek nem annyira borzalmasak. Amúgy meg ha fültágítót akar, előbb utóbb úgy is lesz neki, akár mennyire is nincs értelme. 15/L
2012. aug. 13. 22:22
 36/52 anonim ***** válasza:
21%
elöttem szólónak van igaza, kis méretben még jól néz ki, olyasmi mintha valami kisebb fülbevaló lenne.... de nagy méretben már szerintem is undorító!!!
2012. aug. 14. 19:20
 37/52 anonim válasza:
42%
Vicces hogy lepontoztok mindenkit aki igent írt. Én is engedném, de természetesem 1 centi alatt.Sok ismerősömnek van, és ugyanolyan emberek, mint mi. Csak van fültágítójuk. És ha emiatt van aki elítéli, akkor ítélkező személlyel lehet a baj. Van egy tény amit senki sem tagadhat; a következő generáció mindig toleránsabb. Rohamosan terjed a liberalizmus, ami mindent tolerál, kivéve azt ami nem liberális (aminek én mondjuk nem örülök).
2012. aug. 14. 22:57
 38/52 anonim ***** válasza:
57%

A betyárját, de el vagyok maradva! Ilyen is van?

Megint egy őrült divat, "Én vagyok a JANI"?!

Mással nem tudják magukra felhívni a figyelmet?

Én személyesen még nem láttam ilyet, vidéki anyuka vagyok, három alsós fiúval, de NEM, NEM, NEM!

2012. aug. 15. 19:52
 39/52 anonim válasza:
nekem is volt.miert ne?ahol elek itt aztan van boseggel sok embernek.nem csinalnak belole nagy ugyet.meg egy jo tetko hozza es kessz:))1 cm alatt meg visszaall eredeti allapotaba ha nem hordja.nem kell tiltani mert akkor majd rakat mashova:DDD
2012. aug. 16. 10:26
 40/52 anonim válasza:

" Vicces hogy lepontoztok mindenkit aki igent írt. Én is engedném, de természetesem 1 centi alatt.Sok ismerősömnek van, és ugyanolyan emberek, mint mi. Csak van fültágítójuk. És ha emiatt van aki elítéli, akkor ítélkező személlyel lehet a baj. Van egy tény amit senki sem tagadhat; a következő generáció mindig toleránsabb. Rohamosan terjed a liberalizmus, ami mindent tolerál, kivéve azt ami nem liberális (aminek én mondjuk nem örülök)."

ne aggodj lepontoztam mindenkit aki nemet mondott.:DDD

2012. aug. 16. 10:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!