NEM, szerintem is undorito. 18 fölött ha meg mindig akarja csnalja nyugodtan, bar nem helyeselnem.
Tetkotnak nem vagyok ellene de azt is csak 18 ev utan. (Mellesleg 18 ev alattit tetovalni törvenybe ütközö.)
Nincs gyerekem, de remélem, hogy majd mikorra az én gyerekem lesz ilyen korú, nem lesz divatban egy ekkora baromság. A fültáító a világon semmire nem jó, nem néz ki jól, ráadásul ki tdja, milyen hatása lesz később. Nem engedném meg, örlnék, ha megérté, miért nem.
18/F
Én kamasz lányként csak annyit mondok, hogy a kicsi fültágító még nem gáz (nekem mondjuk nem tetszik), de a nagyobb az már elég bénán néz ki. Főleg ha majd nagyobb lesz , kinövi a fültágítós korszakát, akkor hogyan csinálja majd vissza?
Szóval én max. kicsi fültágítót, vagy sima fülbevalót engednék neki, az egyik fülébe.
egyértelmű a válasz: NEM!!!
nem is értem, hogy a korombelieknek hogy jut ilyen az eszébe... szégyenlem a koromat lassan :D
15F
Nekem nagyon tetszik fiúkon a tágított fül, mondjuk maximum 30mm-ig:) Ha megunja, kiveheti, a kb. 10mm-s még össze is húzódik. Egy ismerősömnek is van, szintén 15 éves, neki is így engedték meg, hogy 18éves koráig 12mm lehet a legnagyobb, onnantól meg a maga ura. Szóval szerintem kisebb már mehet.
14L
én nem kértem engedélyt el kezdtem tágítani és mindig úgy raktam a hajam hogy ne vegyék észre amikor már tágító volt benne akkor megmutattam hogy már nem tudnak mit csinálni aztán azt mondták az én problémám de ha megunom és a régi fülemet akarom ők nem fizetnek semmit hogy úgy legyen mint régen. de nekem meg felel. kicsire van tágítva de a nagyobbak már nekem sem tetszenek. én a gyerekemnek engedném mert az ő felelőssége hogy hogy rontja el magát nem az enyém az ő teste lesz és nem uralkodhatok rajta
17/L
lehet lepontozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!