Neked lehet, hogy nem az, de nekem igen. Mindenkinek más az ízlése...
22:55 voltam
Igen,megengedném,de csak ha fiú lenne,lánynak nem.A fiúnak is csak kicsit..még 15 éves korban.18 éves korától meg olyanná válhat,akivé akar.De remélem nem lesz a horrorpunkhoz hasonló fiam/lányom..:)
16/L
Mivel nekem is van fültágítóm,sőt piercingem is és tetoválásom is,és mivel én 20 éves vagyok "tehát fiatal és nyitott" ezért ha lenne gyermekem akkor meg engedném neki de az is lehet hogy csak 16 éves korába engedném meg de ha most akkor kb 5mm-t engednék neki és le is tudnám ellenőrizni mivel ugye nekem is van és tudom mennyi az az 5mm fültágítóba! Ha 1mm-el is tágitaná,nagy baj lenne :D :)
Későbbiekbe azt ajánlóm 15mm-él nagyobbra ne tágítsa ki mivel 15mm-ig viszahúzodik a fül,15mm-r felett nem fog csak ha orvosi beavatkozást kérünk mint pl:(fül bevágása,fül összevarrása,) De vigyázzunk azzal is hogy be ne repedjen a fül vagy ellne szakadjon! Ha ez mégis bekövetkezne akkor Bephanten plus-al kell kenni a fület,vagy orvoshoz elmenni vele.És persze sűrűn kell takarítani mert különben erős kellemetlen szagot fog árasztani! Ajánlott tágító a szilikon anyagú,mivel könnyen tisztítható egy kis forró szappanos vízbe,rugalmas és nem büdösödik be tőle a fül!
Szia
én simán megengedném 25F nekem is volt mind a két fülemben 1cm-es amikor meguntam kivettem és kb 3-4 nap alatt összehúzodott mostanra már csak egy kis hegpötty jelzi a nyomát. 1cm alatt a bőr magától összehúzódik ha véletlen nem akkor a doki 2öltéssel összevarja és szinte semmi nyoma nem marad. Az hogy undorító vagy sem az nézőpont kérdése ha csak ez az indok akkor az baromság a gyerek döntse el és ha megszólják akkor viselje el azt is.
Elég szomorú hogy mindenkinek az jut eszébe hogy mit szólnak majd a többiek! Kit érdekel ha téged a lelked mélyén nem zavarna akkor engedd.üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!