Miért kisgyerekezik/kislányozik le mindenki?
Figyelt kérdés
Nem tdom miért, de engem ez nagyon zavar, és nem esik jól. Pl. strandon is ma: gyere arrébb, mert jön a kislány! Jó, tudom, hogy még gyerek vagyok, dehát már nem kisgyerek meg kislány. Akkor inkább már nagy kislány vagy nekem mindegy.
Lehet hülységnek tartjátok, hogy emiatt vagyok kiborulva de engem ez bánt és idegesít :S
Üdv, 12 lassan 13 éves lány
2009. júl. 18. 00:53
21/24 anonim válasza:
Pár év múlva, meg az fog zavarni, hogy már csókolommal köszönnek neked :-))
22/24 anonim válasza:
azért hívnak kislánynak, mert kislány vagy... majd ha leszel 15-16 éves, már nagylányozni fognak....12-13 évesen nem tudom, miért vagy ezen felháborodva...mit mondjanak? A kiskutyát is lekiskutyázod addig, amíg meg nem nő...nem? Én 20 éves vagyok és kb egy éve kezdtek el felnőttként kezelni az emberek (néha csókolomoznak a gyerekek, meg a kicsiknek azt mondják rám, h néni)...de eddig én is kislány voltam...képzeld, még 18 évesen is kislányoztak...szóval nem tudom, neked mi a problémád, mikor még hivatalosan is "kiskorú" vagy...látod, ebben is benne van az, h "kis"....majd 14 éves korod után leszel fiatalkorú, majd onnantól felháborodhatsz rajta
23/24 anonim válasza:
Minden kamasz lány kikéri magának, hogy kislánynak hívják :D "Már menzeszem is van, meg csini táskám, és még mindig kislány vagyok?!" gondolják. Ez így van mióta világ a világ.
24/24 anonim válasza:
17/L vagyok engem kb. úgy 3-4 éve nagylányoznak xd az se sokkal jobb hidd el :D De én ezeken mindig csak jót nevetek, mert hiába kislányoz le téged egy 18 éves lány, könnyen meglehet h már agyilag érettebb vagy nála :) Sok ilyet ismerek :S Ezen az oldalon is a veled egykorúak olyan szép és okos hozzászólásokat tudnak írni, hogy le a kalappal:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!