Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért kisgyerekezik/kislányozi...

Miért kisgyerekezik/kislányozik le mindenki?

Figyelt kérdés

Nem tdom miért, de engem ez nagyon zavar, és nem esik jól. Pl. strandon is ma: gyere arrébb, mert jön a kislány! Jó, tudom, hogy még gyerek vagyok, dehát már nem kisgyerek meg kislány. Akkor inkább már nagy kislány vagy nekem mindegy.

Lehet hülységnek tartjátok, hogy emiatt vagyok kiborulva de engem ez bánt és idegesít :S

Üdv, 12 lassan 13 éves lány

2009. júl. 18. 00:53
1 2 3
 11/24 anonim válasza:

én 15 éves vagyok, 186 cm magas, és tudod milyen szar érzés, amikor egy idős néni lemagáz a buszon? Kegyetlen. Fiatal gyerekek lebácsiznak...

Szerintem addig örülj, amég lekislányoznak.

Amúgy amég hossú hajam volt (fiú vagyok, megjegyzem :D) engem is kislányoztak már le. Na AZ még kellemetlen. Amúgy meg majd kinősz belőle, mint mindenki. Csak idő kérdése :)

2009. júl. 18. 11:44
 12/24 anonim ***** válasza:
79%

Júúúj de jó, hogy velem nem csinálják ezt.

12/L

2009. júl. 18. 12:34
 13/24 anonim ***** válasza:

14/L vagyok,engem is idegesít,de nagyon...Főleg mikor olyan emberekkel találkozunk,akiket a szüleink régóta ismernek,de nagyon ritkán futunk össze és én nem emlékszem rájuk.Na olyankor mindig jön az,hogy "jajj,hogy megnőttek a kislányok." "nem is gondoltam,hogy már ekkorák a kislányok...":D

A legjobb barátnőmet nagyon sajnálom,ő az idősebb.A szülei mindig azt mondják,hogyha elfelejtett valamit megcsinálni,hogy "már lassan 15éves vagy és még erre sem vagy képes,hogy ezt megcsináld." Ha valahova el akar menni,akkor pedig ez megy:"még csak 14éves vagy,kislányom nem gondolod,hogy ez még korai?"Egyébként augusztusban lesz 15éves,és most nyáron is ez megy náluk,ja és mellesleg az öccse semmit sem csinál,csak tv-zik,sz.gépezik meg lemegy focizni a haverjaival.A barátnőm helyette is "dolgozik",kitakarítja az egész lakást(porszívó,portörlés,felmosás),kivasal,amikor megszáradtak a ruhák.Elmosogat,összeágyaz mindenkinél(a szülei korán mennek dolgozni).

Na mindegy,a lényeg,hogy engem is idegesít...14évesen nem hiszem hogy kislány lennék,mikor egy csomó mindent meg kell csinálnom itthon...:S

2009. júl. 18. 16:08
 14/24 anonim ***** válasza:

Nyugi,előbb-utóbb csak abbahagyják.Akkor én mit szóljak : ) rám is mondják pedig elmúltam 15 éves.Jó mondjuk én tényleg fiatalabbnak nézek ki.Pl:ismerősök,

rokonok szokták mondani:"Milyen szép kislány vagy".Talán pár év múlva már nem fogják mondani,ha nagyon zavar,a családtagjaidat megkérheted esetleg hogy ne kislányozzanak le.

2009. júl. 18. 21:44
 15/24 anonim válasza:

15 vagyok és énis utálom!

Azt is hogy kislány, meg azt is hogy nagylány.

mondtam nekik nem vagyok se kicsi se nagy.

semmmisevagyok dórivagyokés hagyjanak.

2009. júl. 19. 00:11
 16/24 anonim ***** válasza:
Én már 30 vagyok és a távolabbi rokonok, akik ritkán látnak, még mindig mondják, szóval ez ne zavarjon.
2009. júl. 19. 09:21
 17/24 anonim ***** válasza:

Nyugi, majd pár év múlva az fog zavarni, ha néniznek... engem kb 2 éve az akkor 15 éves unokatesóm egyik osztálytársa csókolomozott le... hát azt hittem, ott helyben megsemmisülök. mondtam is a kiscsajnak, hogy héé, nehogy csókolomozz már engem:D:D

23 L

2009. júl. 19. 14:34
 18/24 anonim ***** válasza:

Szia! Nem tartom hulyeségnek... Én is átéltem ezt és nagyon rosszul esik. Jobb ha tudod, még pár évig le fognak kislányozni, csak a korod miatt :(

Én a mai napig nem mondom meg a koromat senkinek, és ezután sem fogom. Nehogy már a számok miatt szeressenek vagy ne szeressenek!

2009. júl. 19. 16:25
 19/24 A kérdező kommentje:

Huh, örülök, hogy nem vagyok egyedül ebben :D

Áh, most belegondoltam, hogy milyen lesz 15-20 év múlva, mikor meg csókolomot fognak köszönni! Uhh

2009. júl. 19. 18:26
 20/24 anonim ***** válasza:
nemgáz.. :D nekem az volt a kedvencem amikor egy egy-két éves babóca köszönt h szija kislány én vagyok a Petike... az anyukája meg rászólt h nem kislány néni.. na akkor hittem azt h felrugom a kedves mamát :D:D mindjárt mondtam h azért a komoly 17 évemmel még inkább a kislány kategóriába szeretnék tartozni :D:D vicces volt.. am Petike jófej gyerek.. autókázni akart velem a vonaton.. :D
2009. júl. 19. 19:41
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!