Hogyan szokja le arról, hogy vagdosom magam, ha ideges vagyok vagy valaki nagyon megbánt pl a szuleim, barátok? Kamaszok ti mit tesztek, ha hasonló gondjaitok vannak? 14/L
Ebben a korban nagyon hasonló gondjaim voltak. Mai napig nem "gyógyultam" meg teljesen.
"muszáj,hogy fájdalmat érezzek" Ugyanígy éreztem. Az a helyzet, hogy csakis önuralommal tudod letenni. Ha idősebb leszel, be fogod látni, hogy nagyon nagy marhaság, de addigra teljesen berögződött cselekedetté válik, és ez lesz az egyetlen, ami le tud majd nyugtatni. Ne engedd, hogy idáig fajuljon. Önuralom!! Ez a kulcs.
Én 18 évesen ott tartok, hogy mai napig megvágom magam néha. Nem azért, hogy megöljem magam, hanem csak hogy lenyugodjak.
Lehet lepontozni, de ez nem szánalmas, hanem sajnos betegség.
Önuralom!! 10ig számolás.. vagy kiabálás, vagy bármi, de ne azt!!
Szerintem veled is úgy van, hogy amint megcsinálod, és lenyugszol, máris megbánod, hogy mi értelme volt...
Gondolj erre, mielőtt megteszed.
És kitartást! :)
1. Pszichiáter és őszinteség!
(enélkül nagy bajba kerülhetsz)
2. Közösségi oldalakat sz.rd le, de nagy ívben.
3. A düh levezetését tárgyakon ajánlanám, inkább, mint embereken, méghozzá kevésbé értékes tárgyakon (amik saját tulajdonaid)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!