Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nem ismer valaki olyan oldalt...

Nem ismer valaki olyan oldalt ahol ehez hasonló feladatok vannak? Vagy hasonló feladatokat?

Figyelt kérdés
Egy kisfiu keresi az utat az igazmondók falujába,de közvetlenül mellette van a hazugok faluja is,és mivel nem ismeri a pontos utat segítséget kér,csak éppen nem tudja,hogy a segítője igazmondó,vagy hazugfalva lakója.Ráadásul az utbaigazítója csak egyetlen kérdésre hajlandó vállasszolni.Mit kérdezzen a kisfiu,hogy eljuson az igazak falujába?
2011. nov. 3. 20:23
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
100%

Ez nagyon egyszerü :)

"Te a hazugfalva tagja vagy?"

Mivel hazudik, ezért nem mondhatja azt, hogy igen az, hiszen ezzel igazat mondana.

2011. nov. 3. 21:17
 2/44 anonim ***** válasza:
Bár... Várjunk csak... Ez nem jó így se.. a fene :D
2011. nov. 3. 21:19
 3/44 anonim ***** válasza:
56%
Ez így értelmetlen, vagy nem pontos a leírás, mert a kérdés az lenne, hogy: Ha megkérdezném a másik falu lakóját, hogy ez melyik falu akkor az mit mondana? De ez így nem jó.
2011. nov. 3. 21:33
 4/44 anonim ***** válasza:
77%

Ez egy paradox szerintem.

De a megoldás egyszerű: Nem kérdez hanem parancsol. VEZZES EL A IGAZMONDÓK FALUJÁBA VAGY KIÜTÖM AZ ÖSSZES FOGAD :D

2011. nov. 3. 23:19
 5/44 A kérdező kommentje:
egyik sem jó :D
2011. nov. 4. 13:36
 6/44 A kérdező kommentje:
egyépként az én kérdésemre senki nem tud választ? ezt a feledatot csak példának írtam,én tudom a megoldást
2011. nov. 4. 13:38
 7/44 anonim ***** válasza:
Mondom, hogy ez így értelmetlen, mert tudom, hogy minek kéne a válasznak lennie (azaz kérdésnek) mert ismerem ezt a találós kérdést, csak más sztorival.
2011. nov. 4. 13:47
 8/44 A kérdező kommentje:
az én kérdésem OTT VAN FENT FELEKETE NAGY BETűKKEL.egyépként te milyen sztorival ismerted?
2011. nov. 4. 13:49
 9/44 anonim ***** válasza:
Azt úgy írjuk, hogy egyébként.... Helyesírási szótárt szorongass inkább vagy mondd el a megoldást, mert ez így értelmetlen ahogy kiírtad.
2011. nov. 4. 13:58
 10/44 anonim ***** válasza:

Nem érted, hogy mit mondok, mindegy.

Én így ismerem: Bemész egy szobába, ahol van két ajtó, az egyik a pokolba vezet a másik a mennyországba, de nem tudod, hogy melyik melyik, és, ha az egyiket kinyitottad már nincs lehetőséged vissza menni. A szobába rajtad kívül két papagáj van az egyik igazat mond a másik hazudik, de nem tudod melyik melyik, és csak egy kérdést tehetsz fel az egyiküknek. Mit kérdezel?

2011. nov. 4. 13:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!