Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nem ismer valaki olyan oldalt...

Nem ismer valaki olyan oldalt ahol ehez hasonló feladatok vannak? Vagy hasonló feladatokat?

Figyelt kérdés
Egy kisfiu keresi az utat az igazmondók falujába,de közvetlenül mellette van a hazugok faluja is,és mivel nem ismeri a pontos utat segítséget kér,csak éppen nem tudja,hogy a segítője igazmondó,vagy hazugfalva lakója.Ráadásul az utbaigazítója csak egyetlen kérdésre hajlandó vállasszolni.Mit kérdezzen a kisfiu,hogy eljuson az igazak falujába?
2011. nov. 3. 20:23
1 2 3 4 5
 11/44 A kérdező kommentje:
drágaságom tudtommal ember vagyok ezért hibázhatok és nem fogok bocsánatot kérni tőled ezért.másrészt a feladatot nem én találtam ki,ez így volt megfogalmazva,és te csak ne parancsolgats nekem,mert nem vagy az anyám,se az apám,se senkim.és még a feladatot csak egy példának írtam,mert tudod az én valódi kérdésem nem az volt,hogy mi a megoldás,az,hogy vannak akik megszeretnék oldani az engem nem zavarmert arra is válasszolok,de azért csak ajánlom neked,hogy olvasd el az én kérdésemet,a feladatról pedig még annyit,hogy törd a fejed.
2011. nov. 4. 14:06
 12/44 A kérdező kommentje:

a te feladatod megoldása:mit mondana a másik papagáj,melyik ajtó a menyország?

nos az enyémben nem ez,és nem csak kérdésekre válasszol a segítő.

2011. nov. 4. 14:08
 13/44 anonim ***** válasza:
63%

nem az a megoldás.

Kérdezni sem kell.

Hiszen a pokol az balra a 2. ajtó.

2011. nov. 4. 14:35
 14/44 A kérdező kommentje:
csak annak aki hisz benne
2011. nov. 4. 14:36
 15/44 anonim ***** válasza:
59%
Máté: A kérdezö primitív ahhoz, hogy felfogja mire céloztál most :D Én értem ;)
2011. nov. 4. 14:37
 16/44 A kérdező kommentje:
nem vagyok primitiv
2011. nov. 4. 14:38
 17/44 A kérdező kommentje:
és ez egy kissé sértő is
2011. nov. 4. 14:40
 18/44 anonim ***** válasza:
59%
Ez volt a célom.. nem gondolod?
2011. nov. 4. 14:56
 19/44 A kérdező kommentje:
neked vannak szüleid,akik megtanihatnának arra,hogy esetleg próbálj meg másokkal kedves lenni,ha ők neked semmit sem ártottak,mert könnyen megeshet,hogy kiverik a fogaidat?
2011. nov. 4. 15:04
 20/44 anonim ***** válasza:
59%
Nem :(
2011. nov. 4. 15:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!