Nem ismer valaki olyan oldalt ahol ehez hasonló feladatok vannak? Vagy hasonló feladatokat?
Figyelt kérdés
Egy kisfiu keresi az utat az igazmondók falujába,de közvetlenül mellette van a hazugok faluja is,és mivel nem ismeri a pontos utat segítséget kér,csak éppen nem tudja,hogy a segítője igazmondó,vagy hazugfalva lakója.Ráadásul az utbaigazítója csak egyetlen kérdésre hajlandó vállasszolni.Mit kérdezzen a kisfiu,hogy eljuson az igazak falujába?2011. nov. 3. 20:23
11/44 A kérdező kommentje:
drágaságom tudtommal ember vagyok ezért hibázhatok és nem fogok bocsánatot kérni tőled ezért.másrészt a feladatot nem én találtam ki,ez így volt megfogalmazva,és te csak ne parancsolgats nekem,mert nem vagy az anyám,se az apám,se senkim.és még a feladatot csak egy példának írtam,mert tudod az én valódi kérdésem nem az volt,hogy mi a megoldás,az,hogy vannak akik megszeretnék oldani az engem nem zavarmert arra is válasszolok,de azért csak ajánlom neked,hogy olvasd el az én kérdésemet,a feladatról pedig még annyit,hogy törd a fejed.
2011. nov. 4. 14:06
12/44 A kérdező kommentje:
a te feladatod megoldása:mit mondana a másik papagáj,melyik ajtó a menyország?
nos az enyémben nem ez,és nem csak kérdésekre válasszol a segítő.
2011. nov. 4. 14:08
13/44 anonim válasza:
nem az a megoldás.
Kérdezni sem kell.
Hiszen a pokol az balra a 2. ajtó.
14/44 A kérdező kommentje:
csak annak aki hisz benne
2011. nov. 4. 14:36
15/44 anonim válasza:
Máté: A kérdezö primitív ahhoz, hogy felfogja mire céloztál most :D Én értem ;)
16/44 A kérdező kommentje:
nem vagyok primitiv
2011. nov. 4. 14:38
17/44 A kérdező kommentje:
és ez egy kissé sértő is
2011. nov. 4. 14:40
18/44 anonim válasza:
Ez volt a célom.. nem gondolod?
19/44 A kérdező kommentje:
neked vannak szüleid,akik megtanihatnának arra,hogy esetleg próbálj meg másokkal kedves lenni,ha ők neked semmit sem ártottak,mert könnyen megeshet,hogy kiverik a fogaidat?
2011. nov. 4. 15:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!