17 éves fiataloknak mit engednétek meg szülők?
Mi lenne,ha kész tények elé állítanád?Kéri a laptopod?:Anya,nem adom oda,még szeretnék gépezni.
Figyelj,nem vagy már 3 éves,hogy anyukád minden mondatára ugorj,mint egy kiskutya.Igenis próbálj ellenszegülni néha.
Egyébként,én megengedném,hogy elmenj ide-oda,de csak ésszel.
Szia!
Velem is ez volt, nem engedtek sehova, nem engedtek meg semmit, egyszer elegem lett ebből és megmontam nekik, hogy b@sszátok meg! 15 éves vagyok igenis többminden kijár nekem! nem is beszélve arról, hogy tanulmányi ill. sport teljesítményem se valami rossz.
azt tudom tanácsolni, h állj ki magadért! mond meg nekik, h ez igy nem állapot! remélem tudtam segíteni ;)
15F
Má' nem azért, de ha átmész egy csajhoz aludni az engedélye nélkül, akkor mit fog veled csinálni? Elveszi a laptopod? vagy el kell menned a családi nyaralásra? vagy nem mehetsz a haverokkal a balcsira?
Hoppá. Ezeket úgysem engedi :)
17 voltam, anyám nem engedte, hogy átmenjek egy csajhoz, aki jóval idősebb is volt (bár anyám ezt nem tudta).
Fogtam magam, átmentem, ott maradtam 4 napig, majd hazamentem. Onnantól kezdve nem volt kérdés, hogy átmehetek-e, mert attól féltek, hogy egyszer haza sem megyek.
A lényeg, hogy próbálkozni kell, feszíteni a húrt + fűzni az engedékenyebb szülőt. Pl. szex terén nem tudom, hogy apukád vagy anyukád a kevésbé konzervatív, de te biztos érzed... szépen megmondod neki, hogy manapság ennyi idősen teljesen rendben van ha szexelsz, mondd el h védekeznél is bla bla.. + tedd hozzá, hogy ígyis-úgyis szexelni fogsz, csak a kérdés h egy parkban/kocsiban vagy egy ágyon...
A családi nyaralás alól pedig valahogy bújj ki! Még olvasni is rossz, elképzelem egy napod: csitrikkel + trottyosokkal balcsiban, utána büfé, persze sört nem ihatsz, mit képzelsz?! aztán pléd --> napozás... és újra.
pfejj
sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!