Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Homofób szülők mi a véleményet...

Homofób szülők mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

Lenne egy 17 éves fiatok, nem mondaná el hogy meleg bár próbálta lánnyal, s utána 1 évig járna sráccal, de a srác dobná amiatt mivel ő nyíltan és nem titkolózva akar élni, s mivel őrölné magát a fiatok belülről, ezért ezek után depresszióból más kiutat nem találva , begyógyszerezné magát, de előtte ezt levélből megtudnátok, és megmentenétek az életét!

Elfogadnátok hogy meleg és párkapcsolatát is?

2012. júl. 10. 21:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
96%

Egy jó sorozatra emlékeztet ez, de ettől függetlenül "engedélyezném", hogy vele egyneművel kösse össze az életét.

Mivel én szültem és neveltem, így nem emiatt dobnám el magamtól. Tény, hogy nem vagyok oda az egynemű kapcsolatokért, de ha nem előttem és nyíltan az utcán csinálnák, akkor nem zaklatna fel annyira.

Persze, tiszteletben kell tartaniuk az otthont!

Az már jobban zavarna talán, hogy én milyen lelki kiváltó okot adtam/adok arra, hogy öngyilkos legyen.

2012. júl. 10. 21:54
 2/11 anonim válasza:
86%
Nem vagy köteles elfogadni se őt, se a kapcsolatát, de mindkettőtöknek jobb, ha elfogadod.
2012. júl. 10. 22:00
 3/11 anonim válasza:
83%
Ja és ha öngyilkossági kísérlete volt, akkor elvinném pszichológushoz.
2012. júl. 10. 22:01
 4/11 A kérdező kommentje:
S ha pszichológus mondaná el hogy ezt el kell fogadni, meg hogy őrölte magát legbelül emiatt és ebből lett az önygyilkosság?
2012. júl. 10. 22:06
 5/11 anonim ***** válasza:
97%
Nem értem, miért kell a homoszexualitásból ekkora ügyet csinálni? Képes szeretni egy másik embert! A baj ott kezdődne, ha erre nem lenne képes! Hogy az a másik férfi vagy nő, szerintem teljesen mindegy. Lelkileg nyomasztani valakit, csak azért, mert nem felelt meg az előzetes elvárásainknak, nevetséges. Senki sem olyan, amilyennek a szülei gondolják, elvárják. EGész egyszerűen azért, mert nem gépek vagyunk, akiket az "alkotók megterveznek", hanem önálló, érző lények. Nem is értem, mit nem lehet ezen elfogadni! Komolyan nem tudom! Nem bűnöző! Csak meleg! Ennyi. Ettől még jó ember, szerető társ, remek gyermek, támogató testvér és tisztességes állampolgár... !
2012. júl. 11. 09:59
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha te vagy az a 17 éves fiú, akkor szerintem ne az öngyilkossággal akard elérni, hogy elfogadják a szüleid! HA véletlenül meg nem úgy sül el a dolog, ahogy te kiszámolod, akkor vége az életednek. Próbáltál már beszélni erről egyáltalán a szüleiddel? Ha nem próbálod, akkor nem tudod, hogy reagálnak rá. Azt meg hogy nyíltan és nem titkolózva járnál egy másik sráccal egyáltalán nem értem, hisz amúgy se tartozik a szexuális életed senkire, elég az, ha társaságban mint két jóbarát úgy viselkedtek, nem kell smárolni és fogdosni egymást, ill. ilyen képeket feltenni magatokról. Én a férjemmel sem viselkedek úgy társaságban. Szerintem ezt felejtsd el, ami most jár az agyadban!!!! De komolyan, egy párkapcsolat nagyon fontos ugyan, de nem annyira, hogy az életeddel játssz!!!
2012. júl. 11. 15:32
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is Te vagy az a 17 éves fiú és úgy próbálnád meg közölni a szüleiddel, hogy egy durvább dolgot teszel mellé (öngyilkossági kísérlet) hátha így könnyebben elfogadják a kevésbé rosszat. Ezt nem bántásból írom, de hidd el, ez nem megoldás.

A szülő így is úgy is szeretni fog. Csak állj eléjük és közöld a hírt.

Ahol én élek, rengetek homoszexszuális van, ismerek párat, és vannak akik könnyen adták be otthon a hírt, vannak akik 5-10 évig titkolták. De mindig elfogadták a szülők a hírt. Szóval gyakorlatilag feleslegesen kínzod magad a titkolózással.

2012. júl. 11. 16:22
 8/11 A kérdező kommentje:
21/f vagyok.
2012. júl. 11. 19:18
 9/11 anonim ***** válasza:

a #5 valaszolo leirta a velemenyemet a homoszexualisokrol.

a homofob szulokrol pedig annyit: konnyu mas gyerekeret szidni/utalni/undorodni tole, de ha a sajat fiuk elejuk allna azzal, hogy mi a helyzet, valoszinuleg merlegelnek az allaspontjukat. eloszor biztos, hogy ledobbennenek, esetleg duhosek lennenek, de biztos vagyok benne, hogy egy ido utan megbekelnenek. elvegre ez nem a gyermekukon mulik, nem olyan, mintha pl drogozna, nem az o es nem a kornyezete a hibas erte, egyszeruen ilyennek szuletett.

az ongyilkossag(i kiserlet) semmire nem.megoldas. a szuleid osszetornenek, es nem a levelke miatt, hanem mert magukat okolnak. ezzel rajtuk allnal bosszut, plusz - ahogy elottem is irtak - ha rosszul sul el, es a kiserlet sikerrel jar.. ne tedd, ezzel csak rosszabba teszed a helyzetet.

ulj le, eloszor csak az egyik (az engedekenyebb) szuloddel, mondd el neki, hogy probaltad, de a lanyok nem erdekelnek »ugy«, stb, ezt a reszt te jobban tudod, mint en. hagyj neki idot, hogy feldolgozza, kerj tole tanacsot, hogy hogyan beszelj a masik szuloddel, kerd meg, hogy legyen jelen, amikor elmondod neki. igy sokkal konnyebb lesz, mintha mindketten ott ulnenek veled szemben dobbenten. "oszd meg es uralkodj"

remelem, legalabb egy kicsit tudtam segiteni, sok sikert kivanok (es kerlek, ne tedd, amit kiterveltel, ez a leheto legrosszabb verzioja a szembesitesnek! )

2012. júl. 11. 23:04
 10/11 A kérdező kommentje:
Én már előbújtam 18 évesen anyám van apám meghalt 21 vagyok nem fogadja el.
2012. júl. 11. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!