Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A nyári szünetben meddig...

A nyári szünetben meddig engeditek el este a 15 éves lányotokat? (lent)

Figyelt kérdés

...a belvárosba a legjobb barátnőivel és egy fiúval?

...az egyik legjobb barátnőjéhez,csak úgy beszélgetni?

...moziba/bowlingozni/éjszakai wellnessezni egy nagyobb (15-20 fős) társasággal?

2012. jún. 29. 23:50
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

A belvárosba a legjobb barátnőivel és egy fiúval : Legkésőbb este 10-11-re itthon legyen.

Az egyik legjobb barátnőjéhez,csak úgy beszélgetni : Bármeddig,akár ott is aludhat.

Moziba/bowlingozni/éjszakai wellnessezni egy nagyobb(15-20 fős) társasággal :Moziba elengedem a legkésőbbi vetítésre,bowlingozni este 11-re itthon legyen,éjszakai wellnessezni: Hát vagy elgondolkodnék rajta,hogy nekem szimpik-e a barátai,ha igen hajnali 1-2-3,ha nem akkor valószínű el sem engedném....

2012. jún. 30. 07:54
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mint az első. Egy feltétellel: ha késik szól és el tudom érni a telefonján. Ill a barátnő vagy valakinek a száma megvan a társaságból,ha esetleg lemerülne a telója.Én mentem barátnőm szalagavatójára,s lemerült a telóm igy nem tudtam hazaszólni hogy megyek az utána lévő osztálybulijára. Igy a barátnőm telójáról szóltam haza,hogy miért nem vagyok otthon 11kor.(Még csak 2 napot birt a telóm,még egy régi c30as volt,hiába töltöttem lemerült. volt vagy 3éves tel.utána kaptam ujat:D 26l
2012. jún. 30. 11:41
 3/8 anonim ***** válasza:
74%

1. max 10re otthon kell lennie,és tudnom kell hova megy kikkel

2.ott is aludhat csak előre beszéljük meg

3.ha megbízható társaság akkor mozi,bowling 11ig max,éjszakai wellnesre csak akkor ha megy vele felnőtt rokon,akkor viszont 1-2ig

2012. júl. 1. 11:28
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
15évesen nekem 10kor otthon kellett lennem. Ha késtem egy percet is akkor másnap nem mehettem ki, független attól, hogy fiúval vagyok, vagyok barátnőkkell, vagy a szomszéd utcában vagyunk bowlingozni.
2012. júl. 1. 15:04
 5/8 anonim válasza:
67%

A mi városunkban törvény, hogy a 16 éven aluliak csak 8-ig lehetnek fent a belvárosban (vagy mozgalmasabb helyeken.. stb.).

Viszont, egy 16 éven felüli személyjel lehetséges.

Szerintem ez így korrekt. (:

15/L

2012. júl. 4. 11:37
 6/8 anonim ***** válasza:
51%

1.Fél 10

2.11

3.Fél 11

2012. júl. 4. 14:46
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
5-ös válaszoló melyik városban laksz?(elég megye is, csak kíváncsi vagyok mert felénk nincs ilyen) :)
2012. júl. 5. 17:02
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
15 évesen az este 10 előtti programokat tudnám neki ajánlani. Este 10 kor otthon kellene legyen ez alap. És nem azért mert én is otthon kellett legyek ennyi idősen. Azért mert az éjszakai wellness nem 15 éveseknek lett kitalálva. A belvárosba lehet járkálni este 10 előtt, a legjobb barátnőjéhez mondjuk elengedném aludni, ha a szülei is benne vannak.
2012. júl. 15. 04:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!