Mennyit fogyjak?

Figyelt kérdés
155cm vagyok és 52kg.
2009. júl. 11. 11:33
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Semennyit!Nekem is ezek a paramétereim,és teljesen rendben vagyok így!Már nem divat a csontkollekció!Így pont jó vagy,mert van rajtad hús is,nem csak bőr!A másik fele pedig az egészség!Mivel a "kamaszok" kategóriába tetted fel a kérdésed,gondolom tizenéves lehetsz.Ezért még alakulni fog a tested!Én 16 évesen 60 kiló voltam és 155 cm.Mire 18 lettem lementem 52 kilóra és teljesen a terhességemig nem is változott,26 éves koromig.Jó vagy így!

27/L

2009. júl. 11. 12:09
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszi! De én mégis ducibb vagyok, mint a többiek! És elég nőies alakom van. 75/b, mint most anyumnak Még ez is levesz az önbizalmamból!
2009. júl. 11. 12:47
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Örülj neki!A pasik mindig a nőiesebb csajokra buknak!Ha úgy érzed, hogy az alakod miatt szorultál háttérbe,akkor tévedsz!Tapasztalatból mondom!Légy egyéniség!Ha a többiek nem is mondják,biztosan irigyek rád!Hidd el nekem.
2009. júl. 11. 16:16
 4/10 anonim ***** válasza:

Ma már a pasiknak sem jönnek be a sovány lányok!!!

Nekem a baráti köröm főleg fiukból áll...nemrég ültünk egy bár előtt és elment arra egy vékony csajszi,azt mondták rá h mit akar ez fogat lehetne pucolni vele!!!xD

Én sem vagyok olyan vékony 170 cm és 65 kg...és nem akarok egoistának tűnni de kapós vagyok a fiúk körében...pedig van rajtam mit fogni...

2009. júl. 11. 18:14
 5/10 anonim válasza:
100%

Szerintem se fogyj semennyit, de ha kövérnek látod magad ilyen teljesen normális paraméterekkel, az nem egészséges, az testképzavar. Nekem is testképzavarom van, csak én annak idején még fogyókúráztam is, és sikerült kórházba is kerülnöm, ne akard ezt, borzalmas volt. Most visszahíztam, 176 cm vagyok és 54 kiló, ami még mindig kevés, de most érzem magam jól a bőrömben, nem 46 kilósan.

Lényeg a lényeg: NE fogyj! :D

2009. júl. 12. 01:18
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Én 175 cm vagyok és 74 kiló. Mióta így kigömbölyödtem, a férjem még reggel is "kéri" a szexet. :)

A legtöbb pasi nem is szereti a vékony lányokat.

2009. júl. 12. 15:14
 7/10 anonim ***** válasza:

158 cm vok és 57 kiló. És olyan pompásan érzem magam mint még soha.. 16 vagyok.. Éss volt 1 időszakom 13-15 éves koromig amikor 48-50 kilókat nyomtam.. És totál kövérnek éreztem magam.. Na most meg elöl hátul minden rendben van, engem ha 1 fiú megölel nem szúrom fel a bordáimmal! :)

Szóval semennyit se fogyjál!! Pont jó vagy így ahogy vagy!! Amúgy, ha mégis fogyni szeretnél az a cicidből fog először lemenni.. Ami valljuk be nem túl jo..

Szia :)

2009. júl. 12. 21:51
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Előző vok. Most látom, hogy hátránynak érzed, hogy 75/b-s a cicid.. Sose érezd hátránynak.. Szerinted miért ilyenek veled a lányok?! Féltékenyek! Az én osztálytársaim is ilyen "kanna Annák" voltak már 6.-ba.. Én meg ott szenvedtem a mérleg felett és cici semmi.. Nagyon féltékeny voltam a barátnőimre.. Persze én sose céloztam vagy mondtam volna nekik.. Gondolom neked is célod a pasi szerzés.. Na könnyebb ha van cicid, elhiheted nekem! ;)
2009. júl. 12. 21:57
 9/10 anonim ***** válasza:
Egy dekát se fogyj!!! Tökéletes az alakod!!!
2009. júl. 13. 06:34
 10/10 anonim ***** válasza:

Jaj hallod én örülnék ennek a súlyomnak ami a tiéd. Én 170 cm vagyok 55 kg. És nem tudok hízni bár most egyre többen mondják, hogy jól nézzek ki és híztam bár a mérleg ugyanannyit mutat. Én nem érzem magam így se soványnak de szeretnék még kb 5 kg-ot felszedni. De vmiért nem megy sajnos. Pedig eszek rendesen. 16/L

Nem kell fogynod pont ideális a súlyod. Ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt: [link]

2009. júl. 14. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!