Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan fogyjak le, ha babát...

Hogyan fogyjak le, ha babát szeretnék?

Figyelt kérdés
Tervezzük az első babát, de szeretnék teherbeesésé előtt lefogyni kicsit (98 kilóról). Segítsetek, hogyan kezdjek neki? Már járok koogni és táncolni egy pár hete. Most a nyár is segít (gyümölcs, saláták, nyami :-P). Mit tudok még tenni, hogy mielőbb elérjem a kívánt súlyt? Bármi kevésbé önsanyargató módszer érdekel...
2011. máj. 25. 15:40
 1/8 anonim ***** válasza:
Mi is tervezzük a babát, rajtam kb. 5-6 kg van amitől szeretnék megszabadulni. Igazából én csak futok, persze úgy hogy a narancsbőr elleni krémmel bevagyok kenve és kukazsákot kivágok amibe belebújok melltartó alá beakasztom, arra ráöltözök és úgy futom, ne nevess ki a kukazsák miatt, tényleg nagyon sokat jelent. Nekem így ment már le 3 kg 2 hét alatt. Meg persze próbálok cukormentesen enni. Szerintem ennyi elég, de a zsák tényleg tuti módszer. :)
2011. máj. 25. 15:45
 2/8 anonim ***** válasza:

Mekkora ötlet ez a kukazsák.

Köszi

2011. máj. 25. 15:46
 3/8 anonim ***** válasza:

Kukazsákos válaszoló lő - gól. Klassz, nekem ez még miért nem jutott eszembe?

Kérdező, szerintem simán próbáld ki. :) És csak így tovább, mozgás, sok gyümölcs-zöldség, szerintem két-három hónap alatt olyan fitt formában leszel, hogy jöhet majd gond nélkül az a baba. :) Sok sikert!

2011. máj. 25. 15:49
 4/8 anonim ***** válasza:

Első vagyok :)

Sokkal jobb mint a folpak, nem csúszik le ha jól beakasztod.:) Nekem bevált, folyik a víz alatta. És még annyi hogy utána ha tusoltok próbáljatok meg a leizzadt területeket minél hidegebb vízzel letusolni, mert a méreganyagokat úgy lemossátok, viszont meleg vízzel beépülnek. De tényleg beválik.

2011. máj. 25. 15:54
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem hiszem,hogy a kérdezőt a narancsbőre zavarja most a legjobban, a kukászacsi meg nagyon max. azon segít!:))

Jól csinálod, amit csinálsz! Mozogj, amennyit tudsz, és délután már ne nagyon egyél szénhidrátot vagy minimálisat. Most tényleg könnyebb, itt a sok gyümölcs!

2011. máj. 25. 15:56
 6/8 anonim ***** válasza:
Mi is babát tervezünk, 4 hete csinálom a súlykontrolt, eddig 6 kiló ment le. Egészséges étrend, csak ajánlani tudom. ha közbe teherbe esel, akkor sem kell teljesen abbahagyni, csak kiegészíteni egy-két dologgal, ami a babának feltétlenül kell.
2011. máj. 25. 17:07
 7/8 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Én a szénhidrátokat csökkentettem le amennyire csak tudtam.

Ebbe beletartozik : édességek, gyümölcsök, lisztes dolgok.

Amit korlátlan mennyiségben ehettem és mégis fogytam : húsok, sajtok, tojás, tejtermékek.

És persze sok mozgás.

Nem sanyargattam magam, mert a gyomrom nem volt üres. Havonta olyan 5 kilót fogytam.

2011. máj. 26. 05:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Igen, igazad van a narancsbőrre is nagyon jó, de izzadsz is alatta és az viszont már a zsírt is viszi. Ha nem hiszed, próbáld ki hátha a saját szemednek hiszel.
2011. máj. 26. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!